Progesteron degeri anlayan varmi

Ohshbw06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
104
26
25
Arkadaşlar 32 gün adet döngüm ve hep düzenlidir sekmez

Bugün 21. Gün için kan verdim progesteron çok düşük çıkmamışmi internette 5 , 20 arası olması gerektiği yaziyo

Yani yumurta çatlamamis demekmi bu sayı ne demek oluyo şuan?

Eklentiler

• Screenshot_20230927-171906_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20230927-171906_e-Nabz.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 535
Evet düşük çıkmış peki beta hcg hormonun kac çıktı canim söyler misin
Beta hcg hormonu almamış doktor sadece bunu almış
Ama daha önce düşük yaşadığımda
Beta hcg 1000 lerdeyken progesteron 2.75 çıkmış lekelenmemde vardi zaten sonunda kürtaj oldum düşük oldu
Bu progesteron değeri düşük diye ben bu ay hamile kalsam bile gene bu gebelik dusuklemi sonlancak korkuyorum bir yandanda 😔

Beta hcg hormonu almamış doktor sadece bunu almış
Ama daha önce düşük yaşadığımda
Beta hcg 1000 lerdeyken progesteron 2.75 çıkmış lekelenmemde vardi zaten sonunda kürtaj oldum düşük oldu
Bu progesteron değeri düşük diye ben bu ay hamile kalsam bile gene bu gebelik dusuklemi sonlancak korkuyorum bir yandanda 😔
Doktorunla görüş canım mutlaka rahim duvarı kalınlaştırıcı tedavileri uygular elbet ki iyi bir doktorla ilerle bu süreci mutlaka

Benim progesteron hormonum da 12.7 çıktı aletimin 21. Gününde yaptırdım ne demek oluyor

Adetin 21 veya 23 Günü progesteron testi 5 üzeri çıkması demek yumurtlama oldugunun göstergesi bildiğim kadarıyla. Çünkü aslında insanoğlu her ay bi kere yumurtlama için programlansa da her ay yumurtlama olmayabiliyor.

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı çatlama iğnesi vurdum bugünn 9 gün adetin 21 günü progesteron hormonu baktirdim 60 çıktı

Düşük çıktığını arkadaşlar yazmış zaten rahim duvarı ince şuan demek ki bu değere göre ultrason dan bakılmalı bu durumda genellikle progestan fitil yada ağız yoluyla alınan progestan da veriliyor rahim duvarını kalınlaştırmak için bu süreçte ilişkiye de önem verirseniz gebelik de oluşabilir progestan tutunmasına yardımcı olur ..

X