Progestan

Benim de bu ikinci ayım progestanda. Geçen mart ayında kullandığımda 2 nisanda progestanı bitirdim 4 nisanda adet oldum. Bu kez kullandığımda ise 23 nisanda başladım 28 nisanda bitti 6 gün verdi yine doktorum. 8 gün oldu biteli hala adet olmadım. 4 gündür hafiften kasık ağrım oluyor arada falan henüz bi adet durumu söz konusu değil. 5 gün geciktim sanırım. Umudum yok fakat heyecan ve şaşkınlık var. Hayırlı olsun inşaallah herkes için...
Alakasız ama bişey sormak istiyorum. Umreden gelen bişey var meyve dediler. Kırması felaket zor çekiçle falan kırdık. Kır kaynat her sabah 1 çay bardağı iç dediler. Gebelik içinmiş. Hamile kalmayı sağlıyomuş. Ben kaynattım öğüre öğüre bi hal oldum içerken. Bildiğimiz ağaç gibi odun gibi kokuyo tadı da kokusu gibi ama çokta inandım o meyveye ben nedense. Acaba ben yanlış mı kaynattım saece içindeki çekirdeği mi kaynatılacaktı ben komple kaynattım. Bilen yapan biri bana yardımcı olabilir mi acaba

Ben de gunde (sabah aksam 200mg ) 400 mg progestan kullaniyorum.
Hapi aldiktan 3,4 saat sonra oyle kafa yapiyor ki:confused: bir hos oluyorum.
Bebek konusunda ise cok unlu.bi dr var da maddi imkaniniz varsa gidim derim.
Yakin arkadasim mucize bir sekilde anne oldu,en azindan bir muayeneye gidin derim.isim yazmayacagim.
Dr un ismi de soyismi de _u_ harfiyle basliyor
Hastane bahcelievler e-5 de bi ozel hastane .
o doktor canım arkadaşına nasıl bir tedavi uyguladı

Pko hastasıyım. 45 günde bir adet görüyorum. 2 dönemdir progestan kullanıyorum. İlk kullandigimda 10.gün adetim geldi. 2.kullandigimda ise 12.gün. 10 gun erken gelmis oldu çok mutlu oldum.
Yan etkileri yüzünden bırakanlar oluyor bence bırakmayın. Bende de cok sersemlik yaptı. İçtikten 1 saat sonra etki basliyordu. Düz yolda esimin elini tutmadan yürüyemez olmustum ama ilacı bırakmadım.
Yumurtlama günlerimde ilişki oluyor ama yumurtalarim büyümüyor demek ki hamile kalamiyorum. Bunun için bir şey yapmalı mıyım zamana mi bırakmalıyım bilmiyorum

Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin :anneadayı:

Cnm tebrik ederim hamileymissin ben de aynı yazdığın gibiyim. Doktor progestan verdi kullancam. Sen nasıl hamile kaldın bana da yardımcı olur musun

Ben de gunde (sabah aksam 200mg ) 400 mg progestan kullaniyorum.
Hapi aldiktan 3,4 saat sonra oyle kafa yapiyor ki:confused: bir hos oluyorum.
Bebek konusunda ise cok unlu.bi dr var da maddi imkaniniz varsa gidim derim.
Yakin arkadasim mucize bir sekilde anne oldu,en azindan bir muayeneye gidin derim.isim yazmayacagim.
Dr un ismi de soyismi de _u_ harfiyle basliyor
Hastane bahcelievler e-5 de bi ozel hastane .
Merhaba bana o doktorun ismini verebilirmisiniz rica etsem

Back