Arkadaşlar Protestan kullanan varmı aranızda ne işe yarıyor benim prolaktin yüksekti doktor dostinex verdi onunla birlikte progestanı verdi nedir yani ne için kullanılır
Bana da yazdi canım düşük için galiba daha önce düşük yaptim
Bide artık hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor bilmiyorum pazartesi başlayacağım sabah öğlen aksam
Bana da yazdi canım düşük için galiba daha önce düşük yaptim
Bide artık hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor bilmiyorum pazartesi başlayacağım sabah öğlen aksam
Merhaba. Ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Şu an hamileyim. Progestanı doktorumdan kendim istesem yazar mı acaba? Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum çünkü.
Merhaba. Ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Şu an hamileyim. Progestanı doktorumdan kendim istesem yazar mı acaba? Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum çünkü.
Teşekkür ederim. Doğal yoldan oldu. 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Öğrenmemle düşürmem bir oldu. Kanamam vardı zaten. Bu ay da 26 ile başladı Beta HCG. 50 ve 649 olarak devam etti. Sonra baktırmadım. Bayramdan sonra tekrar gideceğiz. Kimyasala dönme ihtimali yok mu sizce?
Teşekkür ederim. Doğal yoldan oldu. 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Öğrenmemle düşürmem bir oldu. Kanamam vardı zaten. Bu ay da 26 ile başladı Beta HCG. 50 ve 649 olarak devam etti. Sonra baktırmadım. Bayramdan sonra tekrar gideceğiz. Kimyasala dönme ihtimali yok mu sizce?
Bence kötüyü düşünmeyin hep olumlu düşünün bir kere kimyasal oldu diye yine olacak diye bir şey yok bol bol dua et bende 6 haftalık oldum kese gözüktü bayramdan sonra kalp atışı için gideceğim
Merhaba , tüp bebek ile gebe kalmış oncesinde 3 tane kimyasal yaşamış, değeri 96 ile başlayıp ucuncu kan degeri 690 lara çıkıp 10 lara düşen bir kimyasal daha yaşadım.
Kesinlikle olmaz diye keskin yorumlar yapmayın bence , inşallah kimyasala dönmez konu sahibi.