Progestan

snsksknsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
37
3
1
21
Arkadaşlar Protestan kullanan varmı aranızda ne işe yarıyor benim prolaktin yüksekti doktor dostinex verdi onunla birlikte progestanı verdi nedir yani ne için kullanılır

Bana da yazdi canım düşük için galiba daha önce düşük yaptim
Bide artık hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor bilmiyorum pazartesi başlayacağım sabah öğlen aksam

Bende de aynı Prolaktin var bi yandan ilaç aliuorum
Bi yandan çatlatma iğnesi yaptırıyorum Klomen kullandım uğraşıyorum öyle

Bana da yazdi canım düşük için galiba daha önce düşük yaptim
Bide artık hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor bilmiyorum pazartesi başlayacağım sabah öğlen aksam
Merhaba. Ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Şu an hamileyim. Progestanı doktorumdan kendim istesem yazar mı acaba? Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum çünkü.

Merhaba. Ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Şu an hamileyim. Progestanı doktorumdan kendim istesem yazar mı acaba? Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum çünkü.
Hayırlı olsun canım dogalmgebelik mi oldu sürecini yazar mısın
Zaten hamileymissin ya kimyasal olmaz düşük yapmamaya dikkat edeceksin

Hayırlı olsun canım dogalmgebelik mi oldu sürecini yazar mısın
Zaten hamileymissin ya kimyasal olmaz düşük yapmamaya dikkat edeceksin
Teşekkür ederim. Doğal yoldan oldu. 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Öğrenmemle düşürmem bir oldu. Kanamam vardı zaten. Bu ay da 26 ile başladı Beta HCG. 50 ve 649 olarak devam etti. Sonra baktırmadım. Bayramdan sonra tekrar gideceğiz. Kimyasala dönme ihtimali yok mu sizce?

Teşekkür ederim. Doğal yoldan oldu. 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Öğrenmemle düşürmem bir oldu. Kanamam vardı zaten. Bu ay da 26 ile başladı Beta HCG. 50 ve 649 olarak devam etti. Sonra baktırmadım. Bayramdan sonra tekrar gideceğiz. Kimyasala dönme ihtimali yok mu sizce?
Bayağı artmismbence değildir bende yasadim
Kimyasal 13 den düştü 1 e seninki kesinlikle değildir

Kaç haftalıksınız

Son adet tarihime göre hesaplayınca 5 haftalık ama doktor henüz hiçbir şey demedi. Bayram tatilinden sonra gideceğim tekrar.
Bence kötüyü düşünmeyin hep olumlu düşünün bir kere kimyasal oldu diye yine olacak diye bir şey yok bol bol dua et bende 6 haftalık oldum kese gözüktü bayramdan sonra kalp atışı için gideceğim

Bayağı artmismbence değildir bende yasadim
Kimyasal 13 den düştü 1 e seninki kesinlikle değildir

Merhaba , tüp bebek ile gebe kalmış oncesinde 3 tane kimyasal yaşamış, değeri 96 ile başlayıp ucuncu kan degeri 690 lara çıkıp 10 lara düşen bir kimyasal daha yaşadım.
Kesinlikle olmaz diye keskin yorumlar yapmayın bence , inşallah kimyasala dönmez konu sahibi.

Back
X