Progestan

gunesaksay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
3
1
36
Merhaba arkadaşlar,
Benüm bugün gebeliğimin tam 8. Haftası.
6. Haftada az miktarda kanamam oldu ve doktor progestan yazdı. Çok şükür bebek ve kese iyi durumda şimdilik. Ancak progestanı aldıktan 1 saat sonra bir şişe şarap içmiş gibi başım dönüyor, baya sarhoş ediyor beni. Vajinal yoldan almayı denedim, beceremedim, çok kasıldım. Oral yoldan almak zorunda kaldım ve başımı çok döndürüyor. Başına gelen var mı acaba?

Bende 7 haftalğm geçen hafta kanamam geldi baya bi telaşlandm doktr banada bu ilacı verdi ve aynı etkiler bendede oluyo yapıck bişey yok bi süre dayancaz sanrm cnm

Ben de 200 luk iciyorum sabah aksam. Mal gibi yapiyo bi iki saat sonra geciyo Allahtan ya hic gitmese dimi :) buna da sukur

Bnde 6.haftamda kanamadan dolayi 3 kutu kullandm.dr um vajinal yolla almamin daha etkili olcagini soylemisti.basta hem agizdan hm vajinal aliyorum cok bulanti ve bas donmesi yaliyor.bnce vajinal deneyin bayanlar

Geçmiş olsun ,benimde 6. Hafta da 2 damla kan geldi doktor 10 gün sabah akşam kullanmami söyledi . Çok kötü geçti ilk 5 gün :KK43: doktoruma birakayim dedim , vajinal yol ile al dedi . Onu da yapamadım. 5 gün sonra biraz daha alışti vücudum . Seninde alışır. Bulantı ve baş dönmesi yaptı bende , cok kötüydü . Saçlarım bile kokuyor du sanki . Şampuanima kadar değiştirdim. Çok şükür şimdi bitti . 8. Haftaya giriyorum bulantimda yok ilaç da yok . . Vücudun en kisa zaman da alisir inşallah.

Merhaba arkadaşlar,
6. Haftada az miktarda kanamam oldu ve doktor progestan yazdı. Çok şükür bebek ve kese iyi durumda şimdilik. Ancak progestanı aldıktan 1 saat sonra bir şişe şarap içmiş gibi başım dönüyor, baya sarhoş ediyor beni. Vajinal yoldan almayı denedim, beceremedim, çok kasıldım. Oral yoldan almak zorunda kaldım ve başımı çok döndürüyor. Başına gelen var mı acaba?

Ay ben 7/24 uysam bu hapı kullanalı
Ondanmı oldu yoksa
Uykuya doyamıom :cry:

Kizlar sizde de su oluyor mu ? İlaci sabah ac karna aldigimda basim donmuyor ama aksam tok karna icince donuyor.
Sizde de boyle mi ?

Kızlar bir dahaki randevum 2 hafta sonra
Ama benim 2 günlük bu hapdan kaldı
Eczaneyemi gideyim, hastaneyemi tekrar yazdırmak için
Tr de nasıl oluyor, yardımcı olurmusunuz :KK54:

Kızlar bir dahaki randevum 2 hafta sonra
Ama benim 2 günlük bu hapdan kaldı
Eczaneyemi gideyim, hastaneyemi tekrar yazdırmak için
Tr de nasıl oluyor, yardımcı olurmusunuz :KK54:
Eczaneden alirsaniz parayla alirsiniz.kutusu yaklasik 30 tl civari.saglik ocaginda yada hastanede yazdirirsaniz uyguna gelir.iki kutuyu sistem veriyor.iki kutu isteyin

Merhaba arkadaşlar,
Canm vajinal kullan.bulantin uyku sikayetin cok azalir ozaman..gerilme bu sekilde cok daha etkili..

Arkadaslar bende bu ilaci kullaniyorum erken dogum riskim oldugu icin bide 1 cm acilmam var bu ilac cok fazla uykumu getiriyo bulanti yok ama sarhos gibi oluyorum ben vajinl yolla kullaniyorum

Bende ilk 3 ay arada lekelenmem geldiği için kullandım. Gerçekten sarhoş gibi yapıp uykumu getiriyordu. Umursamıyordum uyuyodum bir iki saat geçiyordu. Ben günde 1 kere sadece sabahları içiyodum. Ama bildiğim kadarıyla doktora danışıp yatmadan önce 2 sini birden içebilirsin.

Merhaba arkadaşlar,

Benim drumda vajinal yoldan tavsiye etti, istemeyince o zaman yatmadan önce ağızdan al çünkü bulantı, baş dönmesi yapar dedi. Ben gğnde 1 kere içtiğim için sasece gece yatarken içiyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Evet ben kullandım aynı sebeplerden dolayı. Ama vajinal kullandım. Kasılıcak birşey yok bu dırumda.

8.haftadayim benimde 2 gundur zaman zaman lekelenmem var.sans gibi bayram telefonla gorustum doktorumla banada ondan kullan dedi.sali gunu calismaya basliycam nasil kullanicam bu kadar sersem ediyorsa bilemiyorum.umarim kisa zamanda iyilesiriz

8.haftadayim benimde 2 gundur zaman zaman lekelenmem var.sans gibi bayram telefonla gorustum doktorumla banada ondan kullan dedi.sali gunu calismaya basliycam nasil kullanicam bu kadar sersem ediyorsa bilemiyorum.umarim kisa zamanda iyilesiriz

Bende 2 hafta boyunca çok kötü oldum bu hapın yüzünden
Doktoruma anlattım şikayetimi
Vajinal yolla alıorum artık, 1 saat boyunca yatıorum ama, hemen kalkmıorum
Eski düzenime döndüm şükür

Merhaba arkadaşlar,

bende de aynı etkiyi verdi ben yatarak vajinal yoldan denedim baş dönmesi yapmıyor bide öyle dene

X