- 7 Şubat 2021
- 100
- 36
- 28
- 28
- Konu Sahibi Kirmizi1710
Merhaba size bir şey sormak istiyorum. İki yıl önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpümü kaybettim. Normal yolla her ne kadar denesekte hamile kalamadığım için doktora gittim. Gittigimde adetimin 7. günüydü. Bu arada ameliyatlardan beri sağlıklı bir regl yaşayamadım çok düzensiz ve genel olarak kanamam gelmeyen dönemlerdi. Doktora regl olamadığımı ve artık bebek istediğimizi söylediğimde progestan ve folbiol adında folik asit başlamamı istedi. Progestan için şu gün ya da bu gün başla demedi sabah akşam 15 gün boyunca kullan adet olunca ikinci günü gel dedi. Şimdi bilmediğim için size danışıyorum. İkinci gün gittiğimde ne gibi bir tedavi önerisi olabilir? ya da ne kadar bir sürelik tedavi olabilir? Yaşayan arkadaşlar varsa bana biraz bilgi verirler mi acaba? Çünkü dış gebelik zamanı ve sonrası çok çok uzun süre hastane ile haşır neşir oldum ve ister istemez biraz tedirginlik yaşıyorum. En azından olacaklar hakkında biraz fikrim olursa daha rahat ederim diye düşünüyorum. Yardımcı olun lütfennnn