arkadaşlar selam, 6 yıllık evliyim pko hastasıyım ve evliliğim boyunca kendiliğinden 3 hamilelik geçirdim. ilki Düşüktü, diğer ikisi dış gebelik. son 2 yıldır da hiç hamile kalmadım. Geçtğimiz ay adet olamadığım için dr a gittim ve bhcg yapamadığı için, progestan verdi. kistlerin görünmüyor dedi kan da gebeliğe bakamadığım için, progestan veriyorum erken gebelik varsa tutunmasına , gebelik yoksa da adet olmana yardımcı olacak dedi. İlacı kullanmaya başladım. Kafam leyla gibi oluyor. Sabah öğle akşam birer tane alıyorum. Toplamda 18 tane ilaç aldım ancak kanamam başladı. Şimdi biraz bakıyorum ara kanama olabilirmiş. Ama yerleşme kanaması da olabilirmiş. kafam karıştı ve test aldım. testin t çizgisi çok ince bir şekilde görünüyor. Test negatif olduğunda o çizgi görünür mü? yoksa orası bomboş mu görünür. kafam karman çorman bi akıl verin bana (
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
progestan pko dış gebelik ve gebelik testindeki t çizgisi
- Konu Sahibi simyaci64
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dış gebelik gebelik testi pko progestankullananlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Testin fotosunu at bi bakayım. Cnm görünüyorsa gebesindir. Niye Dr beta hcg yaptıramıyormuş????arkadaşlar selam, 6 yıllık evliyim pko hastasıyım ve evliliğim boyunca kendiliğinden 3 hamilelik geçirdim. ilki Düşüktü, diğer ikisi dış gebelik. son 2 yıldır da hiç hamile kalmadım. Geçtğimiz ay adet olamadığım için dr a gittim ve bhcg yapamadığı için, progestan verdi. kistlerin görünmüyor dedi kan da gebeliğe bakamadığım için, progestan veriyorum erken gebelik varsa tutunmasına , gebelik yoksa da adet olmana yardımcı olacak dedi. İlacı kullanmaya başladım. Kafam leyla gibi oluyor. Sabah öğle akşam birer tane alıyorum. Toplamda 18 tane ilaç aldım ancak kanamam başladı. Şimdi biraz bakıyorum ara kanama olabilirmiş. Ama yerleşme kanaması da olabilirmiş. kafam karıştı ve test aldım. testin t çizgisi çok ince bir şekilde görünüyor. Test negatif olduğunda o çizgi görünür mü? yoksa orası bomboş mu görünür. kafam karman çorman bi akıl verin bana (
İşyerindeki kadındoğum uzmanı çünkü, Beta hcg testi yapmıyolar. akşama Fotosunu atayım o zman. cok sağolasınTestin fotosunu at bi bakayım. Cnm görünüyorsa gebesindir. Niye Dr beta hcg yaptıramıyormuş????
Gerçektenmi ya? bana sanki bana öyle geliyo gibi gelmişti. eşime de gösterdim o da bence bu testin kendi çizgisidir diyo. akşama vereyim bi kan olmazsa. acaba progestana devam etmem sorun yaratırmıki? prospektüste sorun olmaz idiyo ama bilemedim.Aa canım bariz belli hemen bi kan ver bence kanamamda oluyo diyosun hem
var hayırlı olsunARKADAŞLAR RESİM BU. BEN BİŞEY ANLAMADIM. YOK GİBİ SANKİ DİMİ.?
- 6 Aralık 2017
- 892
- 525
- 103
Progestani zaten dusuk tehlikesi olanlar kullaniyo cogunlukla bi problem olmaz benceGerçektenmi ya? bana sanki bana öyle geliyo gibi gelmişti. eşime de gösterdim o da bence bu testin kendi çizgisidir diyo. akşama vereyim bi kan olmazsa. acaba progestana devam etmem sorun yaratırmıki? prospektüste sorun olmaz idiyo ama bilemedim.
var hayırlı olsun
İnşallah kızlar. Bakalım valla insan o kadar şey yaşayınca oyle hemen sevinemiyo. Biraz bekleyelim bakalım hepinize teşekkür ederim.Progestani zaten dusuk tehlikesi olanlar kullaniyo cogunlukla bi problem olmaz bence
- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
- 73
Ama şuan progestana devam ediyorum nerdeyse 5 gündür kanamam var. Çok fazla olmasa da geliyo yine de. Kan tahlili henüz yaptıramadım. Progestan kullanırken ara kanama olur diyo prospektüste ama doktor ilaç bittikten sonra adet olacaksın demişti. Acaba adet mi oluyorum diyorum kendi kendime. Bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. Biraz daha bekleyeyim diyorum en azından ilaç bugün bitecek 10 gün daha bekleyeyim, eğer olmazsam adet gidip yaptırcam tahlil, ama şimdi biraz bekleyeyim diyorum.
Niye doktora gitmiyorsunAma şuan progestana devam ediyorum nerdeyse 5 gündür kanamam var. Çok fazla olmasa da geliyo yine de. Kan tahlili henüz yaptıramadım. Progestan kullanırken ara kanama olur diyo prospektüste ama doktor ilaç bittikten sonra adet olacaksın demişti. Acaba adet mi oluyorum diyorum kendi kendime. Bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. Biraz daha bekleyeyim diyorum en azından ilaç bugün bitecek 10 gün daha bekleyeyim, eğer olmazsam adet gidip yaptırcam tahlil, ama şimdi biraz bekleyeyim diyorum.
Belki düşük tehditin vardır
İğne verir doktor
aldım yarına randevu, gidicem ya doğru diyorsun. Anneme gösterdim eşime gösterdim testi ama ikisi de testin kendi çizgisi gibi duruyo bence değil dediler. Kendimi ümitlendirmek istemedim. ama 3.kişi olarak sende boyle soyluyorsun , ümidim yok ama yarın gidicem.Burdan heber veririm sizedeNiye doktora gitmiyorsun
Belki düşük tehditin vardır
İğne verir doktor
aldım yarına randevu, gidicem ya doğru diyorsun. Anneme gösterdim eşime gösterdim testi ama ikisi de testin kendi çizgisi gibi duruyo bence değil dediler. Kendimi ümitlendirmek istemedim. ama 3.kişi olarak sende boyle soyluyorsun , ümidim yok ama yarın gidicem.Burdan heber veririm sizede
eğer testi yaptığın ilk 10 dk içinde çizgi çıkıyorsa pozitiftir
bence birkaç tane daha test yap
hakkında hayırlısı olsun
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
bekleyemiycem. Yarın izin aldım gidicem dr a. dua edin inşallah vardır da yine hayal kırıklığına uğramam. Allah hepimizin gönlüne göre versinvallah baktıgımız testın görüntüsü gebelık var diyor ama genede sen bilirsin
10 gun nasıl sabredip bekleyeceksın
- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
- 73
Benim kasık ve bel ağrım olduğu için verdi dr yumuşak kapsül ve vajina ya fiil olarak kullanıyorum onu yaptıktan sonra azaldı ağrıları sanki kanama yada leke de olmadı bence dr gitbirde progestan kasık bölgende batma acıma ağrı yapıyo mu? Benim bildiğin sancım ve ağrım var. İlaç zaten sersem ediyo beni mide bulantısı baş dönmesi uyku hepsi var yan etkilerin. Sende deoluyormu