progestan kullanıp adet olan var mı?

doktor rahim filmi vermişti adet düzenim bozuldu 15 gün günüm geçti test yaptım çıkmadı doktora gittim yok dedi adet olmam için ilacı verdi 5 gün sabah akşam içtim ve adet oldum

merhaba bende progestan kullanıyorum, ama hap şeklinde.
bu ilacı sabah akşam alıyorum spermin yumurtaya daha kolay ve iyi yapışmasını sağlıyormuş ve yumurtanı yoğunlaştırıyormuş doktorum öle söledi, bu ialacı kullanmaya başladığım gün dr a gittiğim gündü ve aynı gün bana yumurta çatlatıcı iğne verdi (tek vurumluk zaten) koldan veya göbekten yapılıyo, hamile kalmayı hızlandırıyo tabi bunun yanında progestan ve folic asit te verdi, iğneyi vurulduktan 24 saat veya 36 saat sonra beraber oluyorsun, benim yumurtam çatladı adetimede çok az bi gün var bekliyorm işte, bu şekilde hamile kalan varsa yazabilir mi,???????

babyface progestan bir işe yaradı mı? daha sonra hamile kaldınız mı? konuyu açmışsınız ama devamını getirmemişsiniz. ilaç bir işe yaradı mı? progestandan sonra hamile kaldınız mı? ya da progestandan sonra hamile kalan var mı?

kaç gündür araştırıyorum bu konuda net bir bilgiye ulaşamadım.
bilen varsa paylaşsın lütfen...

22 ekimde aşılamam oldu. o günden beri fitil şeklinde progestan kullanıyorum.
bugün aşılamanın 16. günü...
aşılamadan sonra progestan kullanırken adet gören varmı?
ve kaçıncı gün adet gördünüz....

veya progestan adet gecikmesi yaparmı?

Progestan adet düzenleyici olarak da veriliyor. Ben Eylül ayında 40 gün adet görememiştim. Hamileyim sanmıştım. Dr yumurtamın çatlamadığını söyleyerek adet söktürücü olarak Progestan vermişti. 5 kullandım. Bittiğinde adet oldum. Şimdi de adetimden sonra 17.gün kullanmaya başladım. 10 gün kullanıcam. İlaç bitince adet olursan gel demişti dr. Umarım adet olmam da mutlu haberi almak için giderim dr'a.

Merhabalar.Daha önce geçirdiğim operasyonlardan dolayı rahimde endometrium dokusu azaldı ve bunu çoğaltmak için doktorum hormon tedavisine başlattı öströjen ve progesteron hem ağızdan hem genitalde alınacak şekilde.Yarın ilaçların son günü idi fakat adet oldum maalesef bu saatte de doktoruma ulaşamam.İlaçları almaya devam etmem saçma olur heralde fakat bu ilaçları kullanırken adet olunmuyor bildiğim kadarıyla bıraktıktan sonraki bir hafta içinde genelde olunur diye biliyorum fakat emin değilim kafam karışık başına gelen var mı böyle bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…