• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullanımı

baharindali98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
63
23
3
26
Doktorum progestan 200 mg yazdı. Hap olarak da kullanılabilirmiş fitil olarak da. Sizin fikriniz nedir aranızda kullanan varsa nasıl kullanıyorsunuz? Eczacı fitil daha iyi dedi ama doktor bişi demedi

ben de progestan fitil kullanıyorum ama benimkinde direkt fitil yazıyor. hap olarak kullanılıyor muydu bilmiyorum bence fitil olarak önermiş olsa direkt fitil yazardı ve belirtirdi diye düşünüyorum benim doktorum söylemişti fitil yazıyorum diye

Doktorum progestan 200 mg yazdı. Hap olarak da kullanılabilirmiş fitil olarak da. Sizin fikriniz nedir aranızda kullanan varsa nasıl kullanıyorsunuz? Eczacı fitil daha iyi dedi ama doktor bişi demedi
Ağızdan alındığında yan etkileri çok oluyo ve vajinal yolla alınmasının daha etkili olduğunu biliyorum. Bende 32 haftadır kullanıyorum. Probleminiz tam olarak nedir bilmiyorum ama içinize sinmeyen bir durum varsa doktorunuza danışın ❤️

fitil olarak kullandım. ağızdan alındığında yan etkisi daha çok. 2 ay kadar kullanıp bıraktım ben

bnm kanamam vardı o yüzden ağızdan kullandım kanamam durunca doktor istersen fitil olarak kullan artık dedi ama bn alıştığım için ağızdan devam etmek istedim 2ay kullandım, evet biraz yan etkileri var mideyi rahatsız edebiliyor ve sersem gibi yapıyor ama bende başlarda böyleydi sonra alıştı heralde vicut sıkıntı olmadı

Back
X