progestan kullananlar..

aylavyuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
35
0
86
İzmir
selamlar.. arkadşlr bende adet düzensizliği var ve kısırlık nedeniyle 3 aylık bir yumurtlama tedavisi gördüm dr.um klomen ve çatlatma iğnesinin yanında progestan hapı verdi bu ilaç eğer gebelik olursa bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyo gebelik yoksada adet olmanı sağlıyor ilaçları kulladıım sürece adetlerim düzenliydi ama şimdi benim 3 aylık tedavim bitti adet olup tekrar doktora gitmeyi bekliyorum ama 10 gün geçmesine rağmen yok.. şimdi sizlere sorum acaba bu progestan hapını bırakır bırakmaz sizinde adetinz tekrar düzensiz leştimi bu ilacı sürekli kullanmak mı gerkiyo yani uzun vadede deilde kullandıgın sürecemi faydasını görüyoruz...

bu arada gebelik testi yaptım bisey yok..:umursamaz:

progestanı kullanmaya başlamadan önce progesteronun kaçtı..benim progesteronum cok düşük cıktıda..sanırım banada progestan verecek doktorum..
eğer sürekli bir düzensizlik varsa sürekli kullanmamız gerekecek sanırım progestanı..

ben ölçtürmedim ki progesteronu bende luteal faz defekti olduğunu söyledi doktor oda progeteron eksikliginden olumuş sanırım ama progestanı daha çok gebelik olmazsa adet olmam için söktürücü niyetine verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…