- 19 Mart 2016
- 12
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Hazalkaravel
-
Canim benim de ilk aylar kanamalarim oldu progestan kullandım şimdi çok sukur ki 30.haftadayim bol bol dua et rabbimden hayirlisini iste.kalbini ferah tutu6 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde kese 6 mm di bu hafta gittim kesenin gelişmediğini söyledi doktor beta istedi tekrar ilki 2628 çıktı tekrar istedi 2 gün sonra oda 3638 çıktı sağlıklı gebelerde 2 günde ikiye katlayıp beşbinlerde falan olması gerekiyomuş bebeğim gelişmiyomuş düşük riski çok yüksek dedi doktor progestan verdi lütfen yardımcı olun böyle bişey yaşayan varmı bebeğini kaybeden veya düşürmeden sağlıklı doğum gerçekleştiren anneler lütfen yardım edinnnn
Bende kullandım lekelenmem olmuştu iyi geldi Allaha Şükür 8.ayımdayım 2 ay dinlendim6 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde kese 6 mm di bu hafta gittim kesenin gelişmediğini söyledi doktor beta istedi tekrar ilki 2628 çıktı tekrar istedi 2 gün sonra oda 3638 çıktı sağlıklı gebelerde 2 günde ikiye katlayıp beşbinlerde falan olması gerekiyomuş bebeğim gelişmiyomuş düşük riski çok yüksek dedi doktor progestan verdi lütfen yardımcı olun böyle bişey yaşayan varmı bebeğini kaybeden veya düşürmeden sağlıklı doğum gerçekleştiren anneler lütfen yardım edinnnn
Leke ama bir bembe bir ara kıpkırmızıKızlar düşük riskinde kanamanız fazla mıydı yoksa lekelenme tarzı mı oldu?
merhaba kızlar bende lekelenme olmamasına rağmen sadece adet sancısı gibi sancım olduğu için progestan verdi doktor. sizce kullanmalı mıyım ? doktorun bildiği vardır sonuçta degil mi
Vajinal yoldan mı alıyorsunuz.. Bana daha keseyi görmeden günde 1 tane vajinal yoldan al dedi 5. Haftayı geçti kese biraz aşağıdaymış devam et dedi korktumevet kasılmalarım var, çok teşekkür ederim :) peki mesela doktor günde iki tane dedi ama prospektüste sabah bir tane akşam iki tane yazıyor. o da kafamı kurcaladı biraz.
Anladım.. İnş yolunda gider herşey..hayır oral yoldan. bana hiçbir şey demedi doğrudan kullan dedi. ne şüphem var onu da bilmiyorum, perşembe doktora gideceğim yine. o zaman daha net bilgi sahibi olacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?