• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progestan kullananlar lütfen yardım edin...

Hazalkaravel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
12
3
1
30
6 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde kese 6 mm di bu hafta gittim kesenin gelişmediğini söyledi doktor beta istedi tekrar ilki 2628 çıktı tekrar istedi 2 gün sonra oda 3638 çıktı sağlıklı gebelerde 2 günde ikiye katlayıp beşbinlerde falan olması gerekiyomuş bebeğim gelişmiyomuş düşük riski çok yüksek dedi doktor progestan verdi lütfen yardımcı olun böyle bişey yaşayan varmı bebeğini kaybeden veya düşürmeden sağlıklı doğum gerçekleştiren anneler lütfen yardım edinnnn :(

Eğer sağlıklıysa progestan koruyorMuş değilse zaten vücut atıyomus doktorumun açıklaması. .Gönlünüze göre olur hersey umarım Rabbim korusun

6 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde kese 6 mm di bu hafta gittim kesenin gelişmediğini söyledi doktor beta istedi tekrar ilki 2628 çıktı tekrar istedi 2 gün sonra oda 3638 çıktı sağlıklı gebelerde 2 günde ikiye katlayıp beşbinlerde falan olması gerekiyomuş bebeğim gelişmiyomuş düşük riski çok yüksek dedi doktor progestan verdi lütfen yardımcı olun böyle bişey yaşayan varmı bebeğini kaybeden veya düşürmeden sağlıklı doğum gerçekleştiren anneler lütfen yardım edinnnn :KK43:
Canim benim de ilk aylar kanamalarim oldu progestan kullandım şimdi çok sukur ki 30.haftadayim bol bol dua et rabbimden hayirlisini iste.kalbini ferah tutu

kızlar merhablar 9 aydır 2. çocuk için uğraşıyorum 21 gün pregestoran testi 3,87 çıktı ama göğüsler fena acıyo dr yumurtlama omamış dedi sizce böyle olup hamile olan varmıdır??

6 haftalık hamileyim ilk öğrendiğimde kese 6 mm di bu hafta gittim kesenin gelişmediğini söyledi doktor beta istedi tekrar ilki 2628 çıktı tekrar istedi 2 gün sonra oda 3638 çıktı sağlıklı gebelerde 2 günde ikiye katlayıp beşbinlerde falan olması gerekiyomuş bebeğim gelişmiyomuş düşük riski çok yüksek dedi doktor progestan verdi lütfen yardımcı olun böyle bişey yaşayan varmı bebeğini kaybeden veya düşürmeden sağlıklı doğum gerçekleştiren anneler lütfen yardım edinnnn :KK43:
Bende kullandım lekelenmem olmuştu iyi geldi Allaha Şükür 8.ayımdayım 2 ay dinlendim

Ben 15 haftalık hamileyim ve 6. Haftada çok az kanamam olmuştu doktor bana da progestan verdi hatta aynilarini söyledi düşük için hazır ol falan dedi çok şükür şu anda bebeğim gayet sağlıklı ve o günleri atlattık .... Bence içini ferah tut çünkü stres te bebeğe iyi değil, dinlen ve dua et, inşallah hakkında hayırlısı olur canım ....

Benim ilk pembe geldi sonra hep koyu kırmızı geliyor ama dr yat düşük olmamış değerin yüksek dedi progestanı kullanıyorum bakalım

6. haftamda leklenme şikayetiyle başladım günde fakat oral olarak işe yaramadı bende 2 hafta sonra doktorum intravajinal jele geçti, ilk günde kesildi lekelenme hala devam ediyorum ben..Türkiye de progesteron iğne de yapıyorlar sanırım burda kanama çok olmadıkça yapmıyorlar.

merhaba kızlar bende lekelenme olmamasına rağmen sadece adet sancısı gibi sancım olduğu için progestan verdi doktor. sizce kullanmalı mıyım ? doktorun bildiği vardır sonuçta degil mi

merhaba kızlar bende lekelenme olmamasına rağmen sadece adet sancısı gibi sancım olduğu için progestan verdi doktor. sizce kullanmalı mıyım ? doktorun bildiği vardır sonuçta degil mi

progesteron bebeğin tutunmasını sağlayan bi hormon, rahim kasılmaların olduğu için vermiştir doktor buna bağlı düşük olmasın diye..kullanmalısın bence..

evet kasılmalarım var, çok teşekkür ederim :) peki mesela doktor günde iki tane dedi ama prospektüste sabah bir tane akşam iki tane yazıyor. o da kafamı kurcaladı biraz.

Bende kullandim 6. Haftamda kesem inceydi 1 hafta sonra gittigimde kesem kalinlasmis istenilen dereceye gelmisti 1 hafta kullanip biraktim icini ferah tut

evet kasılmalarım var, çok teşekkür ederim :) peki mesela doktor günde iki tane dedi ama prospektüste sabah bir tane akşam iki tane yazıyor. o da kafamı kurcaladı biraz.
Vajinal yoldan mı alıyorsunuz.. Bana daha keseyi görmeden günde 1 tane vajinal yoldan al dedi 5. Haftayı geçti kese biraz aşağıdaymış devam et dedi korktum

hayır oral yoldan. bana hiçbir şey demedi doğrudan kullan dedi. ne şüphem var onu da bilmiyorum, perşembe doktora gideceğim yine. o zaman daha net bilgi sahibi olacağım inşallah.

Back