Z Z P Mucizelerimmm🥰 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2016 9.329 En iyi cevaplar 1 12.175 148 27 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Z P #1 Kizlar merhaba doktorum progestan verdi vajinadan aliyorum carsamba gununden beri kullaniyorum 10gun kullanmami soyledi ben ilaci iceri dogru iterken biraz ileride yumusak birsey parmagima carpiyo bu sizdede oluyomuydu icimdeki bu sey nedir balon.gibi cevaplarsaniz sevinirim
Kizlar merhaba doktorum progestan verdi vajinadan aliyorum carsamba gununden beri kullaniyorum 10gun kullanmami soyledi ben ilaci iceri dogru iterken biraz ileride yumusak birsey parmagima carpiyo bu sizdede oluyomuydu icimdeki bu sey nedir balon.gibi cevaplarsaniz sevinirim
M malikeee Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2015 148 47 48 28 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Z P #2 Eriyen hapin kapsülü. Hızlı bir sekilde yerlestrp hemen yatma gerekiyor 1-2saat( ilaç tamamen yerlesene kadar) ben 1ay kullandım düşük tehlikesinde. Elhamdulillah geçti. Sifa olur insaAllah size de
Eriyen hapin kapsülü. Hızlı bir sekilde yerlestrp hemen yatma gerekiyor 1-2saat( ilaç tamamen yerlesene kadar) ben 1ay kullandım düşük tehlikesinde. Elhamdulillah geçti. Sifa olur insaAllah size de
F fatolga Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2016 22 5 16 36 9 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Z P #3 Kızlar uyumayan varmı