Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben geçen ay Progestan kullandım , bu ay kullanmiyorum. Bu konu ile ilgili şunu merak ediyorum. Progestan bir sonra ki ay erken adet yapıyor mu ? Ya da ben yerleşme kanaması mi yaşıyorum ? Adetime 10 gun var..Böyle bir şey yaşayan var mı aramızda ?
Bana düzenlesin diye verdi. Zaten düzenlenirse çocuğum olur.tahlillerimde bir sıkıntı çıkmadı. İlk çocuğumda sorunsuz olmuştu sadece zaman aldı 1--1.5 yıl . Korunuyoruz hala bu aydan sonra düşünüyoruz. Ama araştırmıştım burdan yine ilacı kullanıp hamile kaldıklarını söyleyenler var.
Ben geçen ay icmistim Progestan. Düzenli olan adetim 5 gün gecikti. Bu ay kullanmadim ve çok enteresan oldu bu sefer de ilk defa 10 gün erken adet oldum. Belki bi faydası olur diye belirtmek istedim
Bana düzenlesin diye verdi. Zaten düzenlenirse çocuğum olur.tahlillerimde bir sıkıntı çıkmadı. İlk çocuğumda sorunsuz olmuştu sadece zaman aldı 1--1.5 yıl . Korunuyoruz hala bu aydan sonra düşünüyoruz. Ama araştırmıştım burdan yine ilacı kullanıp hamile kaldıklarını söyleyenler var.
Adetten 10 gün sonra 15 gün kullanıcam . Normalde adetim hep 7--10 gün geç geliyor. Yani ben 40__45 günde bir adet oluyorum . İnş bu ilaç düzeltir bunu . Bu hafta başlıycam daha hiç kullanmadım .
Çok da başdönmesi yapıyormuş uyku yapıyormuş öyle mi ?
Bana da 200mg progestan verdi doktorum. Pkosluyum. Artık çocuk düşünmeye başladık diyerek gittim. Tahlillerin sonucunu bile beklemeden yazdı ama önce iki üç ay folikasit içelim dedi. Gyno ferro sanol verdi. İçeniniz var mı bunu kızlar?