• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan İlacını Kullanan Arkadaşlar

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.142
26.879
798
Merhaba;
Çoğuna bu ilacı hamile kalmak adet düzenlemek düşüğü önlemek için vermişler doktorlar size neden verdiler kullanan arkadaşlar olumlu sonuç aldınız mı lütfen yardımcı olun bana ne kadar kullandınız kaç mglığnı kullandınız?

Ben kullandim bu ay hemileyim galiba adet olmadim kan testi yaotiricam

Ben kullandim bu ay hemileyim galiba adet olmadim kan testi yaotiricam
canım ilk kez mi kullandın doktor sana hamile kalman için mi veröişti folik asit de kullanıyor musun nasıl kullandın günde kaç kez içtin kaç mg
sonucunu buraya da bildir canım

canim ben gecem ay hamileydim dusuk yaptim kimyasal gebelik gecirmisim. doktorda folik asit ve progestronu yazdi ayni zamanda sogan kurude yaptim ben cok faydali. zaten hamileligi dsununen anneler folik asiti 3 ay oncesinden kullanmaya baslamali

folik asit gunde 1 tane progestronu gunde 2 kere ictim ben ayin 12 snde test yapcam cikan sonucu yazarim

canim ben gecem ay hamileydim dusuk yaptim kimyasal gebelik gecirmisim. doktorda folik asit ve progestronu yazdi ayni zamanda sogan kurude yaptim ben cok faydali. zaten hamileligi dsununen anneler folik asiti 3 ay oncesinden kullanmaya baslamali
herhangi bir hormon düşüklüğü falan var demedi size doktorunuz demi canım bu ay ben de folik asite başladım progestanı bende kullansam mı diyorum

tabikide kullan hic bir zarari yok benim evlendigimden beri olmuyordu hic bir zarari yok hormonlarla progestron cocugun olusumunu sagliyo zaten sana tavsiyem sogan kurude uygula

tabikide kullan hic bir zarari yok benim evlendigimden beri olmuyordu hic bir zarari yok hormonlarla progestron cocugun olusumunu sagliyo zaten sana tavsiyem sogan kurude uygula
soğan kürü canım 2 ay önce yapmıştım bu ay da alayım progestan ilavcını...progestanı adetin 16. günü içmeye başlanıyor diye yazanlar oldu sen ne zaman başladın canım adet bitiminde mi

Adetimin 15 gunu basladim sogan kurunude adet basladigim gunden itibaren 15 gune kadar uyguladim

Ben de bu ay kullandım Progestan
15 gün sabah akşam kullandım.
Çok düzenli olan adetim 7 gün gecikti ve ben de tabi hemen umutlanirken bu ilacın adeti geciktirebilecegini okudum ve doktorum da onayladı ;( kan testim de negatif cikti :( benim anlamadigim bu ilaç adet düzenlerken nasıl düzeni bozuyor ? Doktoruma sormayı unuttum o moral bozukluğu ile ;(

Benim de adet düzensizliğim var 40--45 günde bir. Dr düzenlesin diye verdi . Bittikten 10 gün sonra başla dedi. Gününü bekliyorum kullanmak için .

Benim de adet düzensizliğim var 40--45 günde bir. Dr düzenlesin diye verdi . Bittikten 10 gün sonra başla dedi. Gününü bekliyorum kullanmak için .
progestanı adet düzensizliği için mi verdi size? fitil olarak mı hap olarak mı kullanacaksınız

progestanı adet düzensizliği için mi verdi size? fitil olarak mı hap olarak mı kullanacaksınız
Hap olarak 200 mg adet düzensizliğimden verdi . İlk önce doğumkontrol hapı vericekti . Biz artık çocuk düşünüyoruz deyince onu verdi .

Back
X