- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.879
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilk kez mi kullandın doktor sana hamile kalman için mi veröişti folik asit de kullanıyor musun nasıl kullandın günde kaç kez içtin kaç mgBen kullandim bu ay hemileyim galiba adet olmadim kan testi yaotiricam
herhangi bir hormon düşüklüğü falan var demedi size doktorunuz demi canım bu ay ben de folik asite başladım progestanı bende kullansam mı diyorumcanim ben gecem ay hamileydim dusuk yaptim kimyasal gebelik gecirmisim. doktorda folik asit ve progestronu yazdi ayni zamanda sogan kurude yaptim ben cok faydali. zaten hamileligi dsununen anneler folik asiti 3 ay oncesinden kullanmaya baslamali
tamam canım inşallah sevinirsin gülümfolik asit gunde 1 tane progestronu gunde 2 kere ictim ben ayin 12 snde test yapcam cikan sonucu yazarim
soğan kürü canım 2 ay önce yapmıştım bu ay da alayım progestan ilavcını...progestanı adetin 16. günü içmeye başlanıyor diye yazanlar oldu sen ne zaman başladın canım adet bitiminde mitabikide kullan hic bir zarari yok benim evlendigimden beri olmuyordu hic bir zarari yok hormonlarla progestron cocugun olusumunu sagliyo zaten sana tavsiyem sogan kurude uygula
Var mı hamilelik ?Ben kullandim bu ay hemileyim galiba adet olmadim kan testi yaotiricam
Alla alla ;( Hay Allah ne denir ki. Ne kadar çok oldu bu böyle ;( Hayırlısı olsun lütfen metanetli olun olalımevet var ama kimyasal![]()
Sonuç nedir vardır inş bebiş?yarinki verecegim kanda belli olacak kesin kimyasal olup olmadigi
progestanı adet düzensizliği için mi verdi size? fitil olarak mı hap olarak mı kullanacaksınızBenim de adet düzensizliğim var 40--45 günde bir. Dr düzenlesin diye verdi . Bittikten 10 gün sonra başla dedi. Gününü bekliyorum kullanmak için .
Hap olarak 200 mg adet düzensizliğimden verdi . İlk önce doğumkontrol hapı vericekti . Biz artık çocuk düşünüyoruz deyince onu verdi .progestanı adet düzensizliği için mi verdi size? fitil olarak mı hap olarak mı kullanacaksınız