Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederimİlk günler benimde çok ağrıyordu hatta ilk transfer sonrası vurulduğumda 3 gün üzerine oturamadım sağ tarafa dönemedim sonra bir kere acilde vuruldum oda fena değilki ilkine nazaran daha cabuk geçti acısı sonra da hem alıştım hemde vuran hemşireye bağlı galiba sağlık ocağında hep aynı kişi vuruyor hiç ağrı duymuyorum iğne vurulmamış gibi günlük hayatımı etkilemiyor. Bir çözümü var mı bilemiyorum. İmkanın varsa baska birine vurdur
ya ben bunu hem eczaneci arkadaşıma hem de iğneyi yaptırdığım hemşirelere sordum öyle bir şey yok saçmalama minvalinde konuştularmerhaba arkadaşlar. bende tüp bebek de kullanmıştım bebeğim tutunamadı ama ben tam iki ay kalçamda koca koca bezelerle yaşadım. iğneler bitiyo ama ağrısı hemen geçmiyor
SOnra oluyor canım üç dört saat sonra bende.sulandırıcı da o anda çok yakıyor sonradan bişey olmuyor hangisi daha iyi bilemedimBende bugün ilk ignemi vurulucam ve cok korkuyorum ilaci verirken agri hissediyormusunuz yoksa sonrami agri oluyor nasl oluyor?
Sulandirici yakiyormus babamda vuruluyordu koskoca adam korkuyodu ben igne o an vurulurken agri yapar diye korkuyorm sonra agrisin onemli degilSOnra oluyor canım üç dört saat sonra bende.sulandırıcı da o anda çok yakıyor sonradan bişey olmuyor hangisi daha iyi bilemedim
Aynı şikayetleri ilk tüp bebek deneyimimde bende yaşadım psikolojikmen çok kötüydüm ne yüreyebiliyo ne yatakta dönebiliyodum herhalde bünyeyle alakalı yada farklı iğne mi kullanıyo herkes bilmiyorum
herkeste aynı etki olmayabiliyor, tedirgin olma şimdiden, zaten vurulurken hissedilmiyo.. sonrasında da inşallah sen de çok rahat atlatanlardan olursun inşallahBende bugün ilk ignemi vurulucam ve cok korkuyorum ilaci verirken agri hissediyormusunuz yoksa sonrami agri oluyor nasl oluyor?
Insallah canm ya cok tesekkur edermherkeste aynı etki olmayabiliyor, tedirgin olma şimdiden, zaten vurulurken hissedilmiyo.. sonrasında da inşallah sen de çok rahat atlatanlardan olursun inşallah