Doktorlar bu ilaçlarla bizi adet yapıp kistleri adetle dökülür diye düşünüyorlar heralde ama öyle olmuyor zaman kaybu bence. Rabbim insallah sogan kürünü vesile yapar bir an önce başlamak istiyorum
Ben soğan kürüyle birlikte kullanıcam canım hem progestan hem soğan kürüZaman kaybı degil canim bence. Rahmi döllenmeye hazirliyor. Döllenme olmazsa kanama getiriyor. Kullanip da hamile kalanlar baya var. Ama iste polikistikover olanlarda tek basina yeterli mi o tartisilir. Burda da bitkisel kürler isin icine giriyor
İncir kürü yumurtlama için çok iyiymiş.ben soğan suyundan sonraki adetin 2.günü tahlil yapıp hormonlarıma bakıcam.ona göre gerekirse aslan pencesi içicem yada incir kürü. Eşim içinde keçiboynuzu yapmayı düşünüyorum
Saraçoğlu hattını aradığımda danısman dediki adetin 2. Günü hormon sonucunu bize bildirin lh fsh değerleri.ona göre naısl devam edeceğimi söylicekmiş yani soğandan sonra ne yapıcam diye. Yaa ama kaffam karıstı bana bu ay korun dedi danısman. Korunmadan hemen hamile kalanlarda var yani soğan suyu içip adet olmadan hamile kalanda varmıi ne yapıcağımı bilemedimNeye göre aslanpencesi veya incir kürü yapacaksin peki. Yani ne cikarsa aslan, ne cikarsa incir
Bu arada keciboynuzu da iyi fikir. AMA BU KADAR SEYLE BIRDEN NASIL BAŞA CIKACAGIZ BİZ??Günümüz ocak başında fokur fokur geçecek gibi
İçimdeki ses korunma diyor
Doktora soğan suyu içecegımı söylemedım zaten doktorlar bi alem herkes farklk bişey söylüyo.. saracoglu danısma hattını bugün tekrat arıcamDüsükten sonra hemen hamile kalmak sakincali mi bilmiyorum ki canim ya. Eger 1 ay beklemen gerekiyorsa senin ve bebegin sagligi acisindan, bekle. Danismanin 1 ay bekle deme sebebi neydi.. Doktorun da bekle demis miydi
Canım ne yaptın nasıl gidiyor
Folikasitin bişey yapıcağını sanmıyorum ama progestan bende şüphe uyandırdı ben bıraktım.soğan suyuyla yoluma devam edicem. 4 gün kaldı bitmesine
Bugün 13. Günüm. 2 gün kaldı bitmesine canım. Şöyle anlatayım soğan suyunun başlarında bi etki yoktu ama 8. Günü kahve akıntım geldi.. 2 3 gün sürdü bitti.. akıntı şeffafa döndü yumurta beyazı gibi bikaç gündür böyle ama akıntım fazla şuan.. progestan içiyordum onu bıraktım. Sonucta soğan beni temizliyor adetimide düzene sokar progestana gerek kalmadı. Şuanki yumurta beyazı akıntım soğandan kaynaklanıyor eminim ama o kahve akıntı neydi bilemicem çünkü ilaçta içmiştim o zaman. Canım soğan bitiminde incir kür yapmak istiyorumYa kahve akıntı pkoda normal diye endiselenmemeye çalışıyorum. Kistler temizleniyodur falan diyorum hayit falan da iciyorum ya.. Ne bileyim test falan da yapmadim bu ay. Varsa anlarim illa ki, test yapinca beklentiye giriyorum hormonlarim etkileniyo yapmicam. Progestani gecen ay adetim gecikince icmistim bu ay adetime 1 hafta kala baslicam bakalim. Simdilik birakmayi dusunmuyorum. Sogan alcaktim bugun baslicaktim bak unuttumSen sogan icmede 11.günde misin.. Ne gibi etkileri oldu arada yaz bana. Istersen ozelden mesaj at. Ben de baslicam bakalim. Ben incir kürü de yapcam insallah. Sen de sogan bitince basla istersen havuclu falan. Etkisini arttiriyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?