• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi..

Doktorlar bu ilaçlarla bizi adet yapıp kistleri adetle dökülür diye düşünüyorlar heralde ama öyle olmuyor zaman kaybu bence. Rabbim insallah sogan kürünü vesile yapar bir an önce başlamak istiyorum

Zaman kaybı degil canim bence. Rahmi döllenmeye hazirliyor. Döllenme olmazsa kanama getiriyor. Kullanip da hamile kalanlar baya var. Ama iste polikistikover olanlarda tek basina yeterli mi o tartisilir. Burda da bitkisel kürler isin icine giriyor

Kanama getirdiğini duymadım, yeni gebelikte banama oldugunda kullanıldıgını biliyorum

Zaman kaybı degil canim bence. Rahmi döllenmeye hazirliyor. Döllenme olmazsa kanama getiriyor. Kullanip da hamile kalanlar baya var. Ama iste polikistikover olanlarda tek basina yeterli mi o tartisilir. Burda da bitkisel kürler isin icine giriyor
Ben soğan kürüyle birlikte kullanıcam canım hem progestan hem soğan kürü

Canım sogan kurunden sonra incir kürü de uygula. Tam etki yapiyormus. Ben öyle yapicam adetim gelirse. Yani hayitla folikasitle falan fazla gelirse onlara ara veririm. Soganin icinde de folikasit ve bir sürü etken madde var bilmiyorum dokunur mu

İncir kürü yumurtlama için çok iyiymiş.ben soğan suyundan sonraki adetin 2.günü tahlil yapıp hormonlarıma bakıcam.ona göre gerekirse aslan pencesi içicem yada incir kürü. Eşim içinde keçiboynuzu yapmayı düşünüyorum

İncir kürü yumurtlama için çok iyiymiş.ben soğan suyundan sonraki adetin 2.günü tahlil yapıp hormonlarıma bakıcam.ona göre gerekirse aslan pencesi içicem yada incir kürü. Eşim içinde keçiboynuzu yapmayı düşünüyorum

Neye göre aslanpencesi veya incir kürü yapacaksin peki. Yani ne cikarsa aslan, ne cikarsa incir
Bu arada keciboynuzu da iyi fikir. AMA BU KADAR SEYLE BIRDEN NASIL BAŞA CIKACAGIZ BİZ?? :KK70:Günümüz ocak başında fokur fokur geçecek gibi

Neye göre aslanpencesi veya incir kürü yapacaksin peki. Yani ne cikarsa aslan, ne cikarsa incir
Bu arada keciboynuzu da iyi fikir. AMA BU KADAR SEYLE BIRDEN NASIL BAŞA CIKACAGIZ BİZ?? :KK70:Günümüz ocak başında fokur fokur geçecek gibi
Saraçoğlu hattını aradığımda danısman dediki adetin 2. Günü hormon sonucunu bize bildirin lh fsh değerleri.ona göre naısl devam edeceğimi söylicekmiş yani soğandan sonra ne yapıcam diye. Yaa ama kaffam karıstı bana bu ay korun dedi danısman. Korunmadan hemen hamile kalanlarda var yani soğan suyu içip adet olmadan hamile kalanda varmıi ne yapıcağımı bilemedim

İçimdeki ses korunma diyor

Düsükten sonra hemen hamile kalmak sakincali mi bilmiyorum ki canim ya. Eger 1 ay beklemen gerekiyorsa senin ve bebegin sagligi acisindan, bekle. Danismanin 1 ay bekle deme sebebi neydi.. Doktorun da bekle demis miydi

Düsükten sonra hemen hamile kalmak sakincali mi bilmiyorum ki canim ya. Eger 1 ay beklemen gerekiyorsa senin ve bebegin sagligi acisindan, bekle. Danismanin 1 ay bekle deme sebebi neydi.. Doktorun da bekle demis miydi
Doktora soğan suyu içecegımı söylemedım zaten doktorlar bi alem herkes farklk bişey söylüyo.. saracoglu danısma hattını bugün tekrat arıcam

Canım ne yaptın nasıl gidiyor

Valla sıkıntılı bir durumdayım anlamadım hiç. Bu p.tesi degil onceki p.tesi kahverengi akintim geldi. Adetimin 40.günü oluyor. Gecen sefere gore 1 hafta erken. Neyse, ben yarin adet olurum dedim genelde oyle oluyor cunku benim. Baktim 3 gun boyunca kahve akinti devam etti. 4 ve 5. gün bi iki damla kan geldi. Sonra gene kahve... Yaklasik 1 hafta 10 gun azalarak devam etti. Yarin sogan suyuna baslayacagim bakalim hayirlisi. Bu degisim korkuttu beni. Progestan ve folikasit etkisi olabilir mi ki...
Bu arada yaklasik 2 haftadir telefonum serviste oldugu icin kulube bakamadim. Gec gördüm mesajini o yuzden canim. Sende durumlar nasil?

Canım benimde bu pazartesi kahverengi akıntım geldi. 2 3 gün sürdü sonra bitti şeffada döndü. Ama regl gibi değildi çoğalmadı azalarak geldi.. ve daha adetime 14 gün vardı.. ne olduğınu anlamadım şimdiye kadar böyle bişeyle karşılaşmadım hiç olmamıştı. Progestan yaptı zannediyorum sonuçta hormon ilacı yumurtaları uyarıyor böyle bişey yapmış olabilir.bende kanamadan sonra bıraktım ilacı artık içmiyorum pazartesiden beri.. endişelendim açıkçası ilk defa böyle bişey görünce

Folikasitin bişey yapıcağını sanmıyorum ama progestan bende şüphe uyandırdı ben bıraktım.soğan suyuyla yoluma devam edicem. 4 gün kaldı bitmesine

Folikasitin bişey yapıcağını sanmıyorum ama progestan bende şüphe uyandırdı ben bıraktım.soğan suyuyla yoluma devam edicem. 4 gün kaldı bitmesine

Ya kahve akıntı pkoda normal diye endiselenmemeye çalışıyorum. Kistler temizleniyodur falan diyorum hayit falan da iciyorum ya.. Ne bileyim test falan da yapmadim bu ay. Varsa anlarim illa ki, test yapinca beklentiye giriyorum hormonlarim etkileniyo yapmicam. Progestani gecen ay adetim gecikince icmistim bu ay adetime 1 hafta kala baslicam bakalim. Simdilik birakmayi dusunmuyorum. Sogan alcaktim bugun baslicaktim bak unuttum :KK70: Sen sogan icmede 11.günde misin.. Ne gibi etkileri oldu arada yaz bana. Istersen ozelden mesaj at. Ben de baslicam bakalim. Ben incir kürü de yapcam insallah. Sen de sogan bitince basla istersen havuclu falan. Etkisini arttiriyomus

Ya kahve akıntı pkoda normal diye endiselenmemeye çalışıyorum. Kistler temizleniyodur falan diyorum hayit falan da iciyorum ya.. Ne bileyim test falan da yapmadim bu ay. Varsa anlarim illa ki, test yapinca beklentiye giriyorum hormonlarim etkileniyo yapmicam. Progestani gecen ay adetim gecikince icmistim bu ay adetime 1 hafta kala baslicam bakalim. Simdilik birakmayi dusunmuyorum. Sogan alcaktim bugun baslicaktim bak unuttum :KK70: Sen sogan icmede 11.günde misin.. Ne gibi etkileri oldu arada yaz bana. Istersen ozelden mesaj at. Ben de baslicam bakalim. Ben incir kürü de yapcam insallah. Sen de sogan bitince basla istersen havuclu falan. Etkisini arttiriyomus
Bugün 13. Günüm. 2 gün kaldı bitmesine canım. Şöyle anlatayım soğan suyunun başlarında bi etki yoktu ama 8. Günü kahve akıntım geldi.. 2 3 gün sürdü bitti.. akıntı şeffafa döndü yumurta beyazı gibi bikaç gündür böyle ama akıntım fazla şuan.. progestan içiyordum onu bıraktım. Sonucta soğan beni temizliyor adetimide düzene sokar progestana gerek kalmadı. Şuanki yumurta beyazı akıntım soğandan kaynaklanıyor eminim ama o kahve akıntı neydi bilemicem çünkü ilaçta içmiştim o zaman. Canım soğan bitiminde incir kür yapmak istiyorum

Back