• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi..

Bilmiyorum valla ben yaptım oldu. 15 gün hiç durmadan yaptım. Bakalım şu adet dönemimde geçsin tekrar yapacağım. O hamileligim 4 ay önce düşükle sonuçlandı tekrardan olmadı ilk bebeğimdi
Allah yardimcin olsun.Insallah bir dahaki hamileliyinde bebegini qucagina almak nasib olur))

Ben folekullerime mi baktirsam o zaman ya

Kızlar ben de bir suredir sogan kürünü düşünüyorum acikcasi. Ama hayıt ve maca adinda iki bitkisel kapsül yutuyorum. Ayni zamanda folikasit iciyorum. Bir de progestan cikti iste.. 4 koldan cabaliyorum anlayacaginiz. Ustune bir de sogan kürü dokunur mu acaba dedim ondan baslamadim. Lisede icerdim ama adetim duzene girmemisti
Melodicigim pco durumun folekullere bakiyorlar zaten.Sadece ilac icmekle olmuyor.doktorun tedavi doneminin sonunda baktirmasi lazim.Bi de bizde burda izlenme diyolar ama sizde bilmiyorum.Adetin 9,14,16,18ci gunleri ultrases muayenesinden geciyorlar.Ben oyle 4ay yaptim.Maalesef esimde problem varmis bosuna isletdirmisim(((.

Melodicigim pco durumun folekullere bakiyorlar zaten.Sadece ilac icmekle olmuyor.doktorun tedavi doneminin sonunda baktirmasi lazim.Bi de bizde burda izlenme diyolar ama sizde bilmiyorum.Adetin 9,14,16,18ci gunleri ultrases muayenesinden geciyorlar.Ben oyle 4ay yaptim.Maalesef esimde problem varmis bosuna isletdirmisim(((.

Canım tedavi icin en az 1 yil gebe kalamamis olmam gerekiyormus. Su an sadece ilac deniyo. Iste ben de yaninda ekstra olarak bitkisel bir seyler yutuyorum.. 1 yil gebelik olusmazsa infertelite(kisirlik) teshisi konuyor, alttan muayeneli tedaviler iste o zaman basliyor.. Su an anca özele gidersem senin dedigin tedavileri yaptiririm, ona da bi dunya para bayiliriz ki o kadar durumumuz yok su an. Para koparmak icin fazla fazla test istedikleri oluyor bazen. Ben de 1 yil kendim deneyecegim bakalim allah buyuk. Insallah o tedavilere gerek kalmaz

Canim ben de ilk kez kullaniyorum. Gunde bir, agizdan. 3 saat sonra 4.hapimi icicem. Sana nasil kullanmani onerdi doktorun..
Canım ben adetin 10-25 günleri arasında içiçem yani ayda 15 gün. Sabah akşam günde iki kez. Bir ay içtim bebek olmadı bundan öncede olmadı 4 ay oldu yok çok üzgünüm :( sen kaç gün ve ne için içicen canım

Canım ben adetin 10-25 günleri arasında içiçem yani ayda 15 gün. Sabah akşam günde iki kez. Bir ay içtim bebek olmadı bundan öncede olmadı 4 ay oldu yok çok üzgünüm :KK43: sen kaç gün ve ne için içicen canım

Ben 1 hafta adetimin duzene girmesi icin icicem canim. Yarısı bitti bile. Bakalim nasip. Ben de 5 aydir ugrasiyorum. Daha yolun basindayiz üzülme

Ben 1 hafta adetimin duzene girmesi icin icicem canim. Yarısı bitti bile. Bakalim nasip. Ben de 5 aydir ugrasiyorum. Daha yolun basindayiz üzülme
Evet yolun tam başındayız ama insanlar akrabalar benim iyice psikolojimi bozdu hep bu konuyu konuşuyolar hep bi baskı.kendim zaten üzülüyorum bide insanlar baskı kuruyo. Yok o hamileymiş bu doğurmuş başlıyolar on saat konusmaya.imsanlar halden anlamaz olmış ne cahiller ...

Evet yolun tam başındayız ama insanlar akrabalar benim iyice psikolojimi bozdu hep bu konuyu konuşuyolar hep bi baskı.kendim zaten üzülüyorum bide insanlar baskı kuruyo. Yok o hamileymiş bu doğurmuş başlıyolar on saat konusmaya.imsanlar halden anlamaz olmış ne cahiller ...

Sen ne diyosun peki? Bize de soruyorlar daha 5 aylik evli olmamiza ragmen ama biz daha dusunmuyoruz diyoruz. Yarin bugun ilacla hamile kaldi diye de konusurlar aman dikkat. Akraba milleti bu :)
Bir de progestan mi kullaniyosun sadece baska bir sey iciyor musun

Sen ne diyosun peki? Bize de soruyorlar daha 5 aylik evli olmamiza ragmen ama biz daha dusunmuyoruz diyoruz. Yarin bugun ilacla hamile kaldi diye de konusurlar aman dikkat. Akraba milleti bu :)
Bir de progestan mi kullaniyosun sadece baska bir sey iciyor musun
Evet canım sadece progestan verdi doktor.6 ay bekleyelim olmazsaa baska bişeye bakıcaz dedi. Ama gerçekten haklısın keşke bende öyle deseydim düşünmüyoruz deseydim. Ben herkese dedımki adet düzensizliği hormonlar stres o yüzden olmuyor dedim

Evet canım sadece progestan verdi doktor.6 ay bekleyelim olmazsaa baska bişeye bakıcaz dedi. Ama gerçekten haklısın keşke bende öyle deseydim düşünmüyoruz deseydim. Ben herkese dedımki adet düzensizliği hormonlar stres o yüzden olmuyor dedim

Ah keşke demeseydin. Zaten bu yol stresli, üzerine bir de stres yüklemissin. Ben de senin gibi soyledim deniyoruz falan diye basta en yakinlarima. Sonra beni de uyardilar soyleme diye. Biz herkesi kendimiz gibi biliyoruz, belki akil almak belki dertlesmek belki güç almak icin icimizde ne varsa döküyoruz, sonra insanlar öyle bir laf ediyor ki üzülüyoruz.
Canım progestani sana neden verdi doktor. Yani bende polikistikover var o yuzden mesela. Senin sıkıntı ne tam olarak neden olmuyormuş? Eşini de muayne ettirdin mi?

Ah keşke demeseydin. Zaten bu yol stresli, üzerine bir de stres yüklemissin. Ben de senin gibi soyledim deniyoruz falan diye basta en yakinlarima. Sonra beni de uyardilar soyleme diye. Biz herkesi kendimiz gibi biliyoruz, belki akil almak belki dertlesmek belki güç almak icin icimizde ne varsa döküyoruz, sonra insanlar öyle bir laf ediyor ki üzülüyoruz.
Canım progestani sana neden verdi doktor. Yani bende polikistikover var o yuzden mesela. Senin sıkıntı ne tam olarak neden olmuyormuş? Eşini de muayne ettirdin mi?
Çok çok haklısın canım.insanlar çok kötü olmuş.çok pişman oldum söylediğime.ne bileyim ben iyi niyetli davrandım söyledim ama herkes gözümün içine bakıyor lag söylüyor inan dısarı çıkamaz oldum.. canım bende pko var kistler var. Adet olamadım doktora gittim tarlusalla adet oldum.o ayda çocuk olmadı. Sonra başka bir doktora gittim. Adetim düzenli olsun diye progestan verdi.çokta açıklayıcı konusmadı. Bunu üç ay içicem üç ay daha beklicez yani 6 ayda olmazsa başka bişeye bakıcaz dedi. Bende 1 ay içtim progestan ilacını. Ve gününde adet oldum bebek olmadı..

Doktorlar bu ilaçlarla bizi adet yapıp kistleri adetle dökülür diye düşünüyorlar heralde ama öyle olmuyor zaman kaybu bence. Rabbim insallah sogan kürünü vesile yapar bir an önce başlamak istiyorum

Düşük tehlikesi olan durumlarda da kullanılıyor ama çok uyku hali yapıyor..

Çok çok haklısın canım.insanlar çok kötü olmuş.çok pişman oldum söylediğime.ne bileyim ben iyi niyetli davrandım söyledim ama herkes gözümün içine bakıyor lag söylüyor inan dısarı çıkamaz oldum.. canım bende pko var kistler var. Adet olamadım doktora gittim tarlusalla adet oldum.o ayda çocuk olmadı. Sonra başka bir doktora gittim. Adetim düzenli olsun diye progestan verdi.çokta açıklayıcı konusmadı. Bunu üç ay içicem üç ay daha beklicez yani 6 ayda olmazsa başka bişeye bakıcaz dedi. Bende 1 ay içtim progestan ilacını. Ve gününde adet oldum bebek olmadı..

Olan olmus agzindan cikmis bir kere. Bundan sonra yapacagin, sana öyle bir sey dediklerinde zor da olsa gülüp gecmek konuyu degistirmek. Hayirlisi ile bebeğini kucagina alinca butun laflar toz olur ucar gider. Sıkıntı etme kendine. Hamileligi erteleyen en buyuk neden stres.
Bak sana da yumurtlamadan hemen sonra ic demis doktorun progestani.. Bana adetin geciktigi gun icmeye basla dedi. Bilmiyorum, doktora guvenimi kaybettim. Özel hastaneye gitsem bi dunya para.
Ben bide hayit ve folikasit iciyorum. Sogan kürüne de baslicam galiba.. Hayirlisi

Back