- 7 Haziran 2024
- 11
- 4
- 31
- Konu Sahibi sessiz biri
Herkese günaydın. Şimdiye kadar iki defa gebe kaldım iki düşük idi bu ikinci gebeliğim sekiz haftalık gebeyim. Ve önlem amaçlı güve iki defa sabah akşam progestan hap kullanıyordum. Ve bu hap beni mahfetti. Baş dönmesi baş ağrısı sersemlik göz kararması baş dolanması bazen aşırı uyku hali bazen uykusuzluk kırgınlık bitkinlik... Bu yan etkileri doktoruma söyleyince o da bana üç gün önce dedi ki artık progestani fitil şeklinde kullan yan etkileri olmaz dedi. İki gece progestani fitil şeklinde kullandım dün akşam ikinci kullanışım idi fitili kullanıp uyudum. Bu sabah uyanınca bir ıslaklık hissettim lavaboya gittim ve Açık kahverengi renginde jel gibi jöle gibi bir kıvamda akıntı gördüm. Hemen eşim ile giyinip acile gittik. Doktor ultrason ile karnıma baktı. Kesenin iyi durumda olduğunu söyledi. Az miktar kanaama alanı var dedi. Progestani hap şeklinde kullanmaya devam et fitil şeklinde kullanma dedi. Kanama artarsa hastaneye gel yatış yapacağız dedi. Eve geldik ve çok korkuyorum. İlki düşük olunca çok tedirgin oluyor insan. Kanama şu an yok gibi. Kanama fitil kullandığım için mi oldu yoksa bir sorun mu var bilmiyorum. Moralim çok bozuldu. Progestan fitili gebe iken kullananlar yardımcı olur bilgi verir diye düşündüm. Sabah lavaboda gördüğüm kanama dışında şu an Bir ek kanama olması pedim temiz. Benimle aynı durumu yaşayan var mı korkuyorum çok.... İlk düşük te de hiç bir sebep yokken aniden kanama olmuştu tabi o kesilmemişdi günlerce sürdü. Moralim çok bozuk ne desem bilmiyorum...