Progestan fitil kahverengi akinti yapar mi

Rumikkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
114
35
30
Merhaba arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum fitil geri çıkarken kahverengi akinti ile çıkıyor bunu yaşayan var mı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum yeni oldu böyle birsey ?

Merhaba arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum fitil geri çıkarken kahverengi akinti ile çıkıyor bunu yaşayan var mı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum yeni oldu böyle birsey ?
Geri neden çıkıyor .. ben de kullandım 4 snee önce vajinal yolla kullanmam gerektiğini söylemişti o an doktor.. düşük tehlikem vardı geri çıkmıyordu diye hatırlıyorum

Merhaba, ben de 12. haftam dolana kadar kullandım. İlacın kalıntıları geri geliyordu ama sarımsı ya da beyaz renkteydi. İleri itmeye çalıştığımız için bu durum bazen vajinada tahrişe sebebiyet verebiliyor. Belki bu yüzden kahverengi akıntı oluşmuştur.

Ben de kullandım ve dediğiniz durum bende de oldu. Endişelenecek bir durum yok.

Bende ona bağladım insAllah öyledir sizde de böyle bir durum oldu mu ?

Cok tesekkur ederim içim rahatladı hala hazır bir akinti kanama vs yok umarım sadece fitile bağlıdır ve öyle kalır
Kanama şeklinde değil zaten. Tortu gibi koyu renkte akıntı diyelim, benimki öyleydi.

Merhaba, progestan bazen yerleştiği yeri tahriş edip kahverengi kalıntı bırakabiliyor. Benim de başıma gelmişti yabancı kaynaklardan araştırırken bulmuştum. Canlı kırmızı renk görmediğiniz sürece sıkıntı yok.

Cok tesekkur ederim doktoruma görüştüm coraspirin bırakın dedi

Sabahtan beri bekliyorum hiç birsey yok idrara çıkıyorum yine yok insAllah gelmez artık

Gebelikte kahverengi,pembe,kırmızı her türlü akıntı kanama değerlendirilmeli.Eski kanama kahverengi halde gelio da olabilir,yeni bı kanama gelişmiş kahverengi akıntıyla da başlamış olabilir ya da arkadaşların dediği gibi tahrişe de bağlı olabilir.Ben de kullandım progestan kalan tortular beyaz halde geldi saatler sonra.Lutfen ihmal etmeyin.Doktora gidin içiniz,kafanız rahat olsun.Allah korusun bı problem varsa bile erkenden müdahale ederler.Cok geçmiş olsun

Doktoruma görüştüm bana corasprin birakmMi kırmızı ya,dönerse mutlaka gelmemi soyledi daha çok yeniyim keseyi de görmediğim için bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…