Progestan fitil kahverengi akinti yapar mi

Merhaba arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum fitil geri çıkarken kahverengi akinti ile çıkıyor bunu yaşayan var mı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum yeni oldu böyle birsey ?
Rahmin içine bırakmıyorsunuz dur. Sadece içine koyarsanız kayar. İleri itmeli bel altına yastık 30 dakika yatmalı

Bu arada progestan fitil yan etkisi olabilir mi vudutta kaşıntı çok kaşınıyorum

Bu arada progestan fitil yan etkisi olabilir mi vudutta kaşıntı çok kaşınıyorum
Progestan bende de kaşıntı yapmıştı fakat gebelik sebebiyle de olabiliyor kaşıntı. Karaciğer değerlerinizle alakalı olabilir. Doktorunuza danışın bence, ona göre tedavi uygular.

Merhaba arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum fitil geri çıkarken kahverengi akinti ile çıkıyor bunu yaşayan var mı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum yeni oldu böyle birsey ?
Aynı durum bende de var. İlk gördüğümde endişelendim. Buradaki yorumları okuyunca içim rahatladı.

Merhaba durumuzla ilgili herhangi bir sıkıntı oldu mu acaba
Merhaba, bayağı geçmiş konu üzerinden ama yine de yazmak istedim. Benim o sene düşük olmuştu; ama fitilden kaynaklandığını sanmıyorum. Bu arada kanaması ve kahve rengi akıntısı olduğu halde sağlıklı doğum yapan çok arkadaşım var. Herkesin bünyesi bir olmuyor.
O sene yıkılmıştım. Daha sonra 2023 yılında tekrar hamile kaldım şükürler olsun. Şu an 1.5 yaşında oğlum var. Her şey Allah'tan.

X