Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum fitil geri çıkarken kahverengi akinti ile çıkıyor bunu yaşayan var mı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum yeni oldu böyle birsey ?
Progestan bende de kaşıntı yapmıştı fakat gebelik sebebiyle de olabiliyor kaşıntı. Karaciğer değerlerinizle alakalı olabilir. Doktorunuza danışın bence, ona göre tedavi uygular.
Progestan bende de kaşıntı yapmıştı fakat gebelik sebebiyle de olabiliyor kaşıntı. Karaciğer değerlerinizle alakalı olabilir. Doktorunuza danışın bence, ona göre tedavi uygular.
Merhaba arkadaşlar progestan fitil kullanıyorum fitil geri çıkarken kahverengi akinti ile çıkıyor bunu yaşayan var mı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum yeni oldu böyle birsey ?
Merhaba, bayağı geçmiş konu üzerinden ama yine de yazmak istedim. Benim o sene düşük olmuştu; ama fitilden kaynaklandığını sanmıyorum. Bu arada kanaması ve kahve rengi akıntısı olduğu halde sağlıklı doğum yapan çok arkadaşım var. Herkesin bünyesi bir olmuyor. O sene yıkılmıştım. Daha sonra 2023 yılında tekrar hamile kaldım şükürler olsun. Şu an 1.5 yaşında oğlum var. Her şey Allah'tan.