Pozitif transfer kanama

Normal işler öyle buyük bi iş yapmadım günlük yaşantıma biraz dikkat ederek devam ettim. Ama 2 saatlik yolla memlekete geldik. Ama yol sıkıntı olmuyor demisti doktor
Sonucunuz çıktı mı inşallah bir sıkıntı yoktur 🤲
Dikkat edin kendinize ev işinden uzak durun şimdilik

Aminn inşallah güzel haberler alırsın inşallah kan sonucun iyi cıkar.güzle haberini bekliyorum.
Çok minik kese görüldü. Kan değerimi paylaştım. İlacları aynen kullan dedi pazartesi ankarada kadın doğum doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek ...
Sonucunuz çıktı mı inşallah bir sıkıntı yoktur 🤲
Dikkat edin kendinize ev işinden uzak durun şimdilik
Tahlilleim iyi dedi hafif kanaman var dedi çok değil dedi . Bakalım ankaraya gidicem pazartesi

Eklentiler

• 1000058184.jpg
    1000058184.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 42
Çok minik kese görüldü. Kan değerimi paylaştım. İlacları aynen kullan dedi pazartesi ankarada kadın doğum doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek ...

Tahlilleim iyi dedi hafif kanaman var dedi çok değil dedi . Bakalım ankaraya gidicem pazartesi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir sorun yoksa rahat olun stres yapmayın dinlenin 💚🤲

Değeriniz güZel cıkmış ilaçlarınızı alın ve sadece tuvalete kalkın geçer inşallah🌸

Tahlilin iyi hakkında hayırlısı olsun bol bol dinlen su iç ilaçlarını düzenli kullan stres yapma pazartesi doktora gidince bakalım ne dicek hayırlısı herseyin.🙏🏻

8.haftaya kadar bildiğiniz adet kanaması gibi şakır şakır ve kıpkırmızı kanamam olmuştu. Bir kaç gün kan sulandirici biraktirmisti doktorum. Progestron iğne ve hap takviyesi ve istirahatle şuan bebeğim kucağımda:) hiç merak etmeyin. Tüp bebekte böyle kanamalar oluyor.

8.haftaya kadar bildiğiniz adet kanaması gibi şakır şakır ve kıpkırmızı kanamam olmuştu. Bir kaç gün kan sulandirici biraktirmisti doktorum. Progestron iğne ve hap takviyesi ve istirahatle şuan bebeğim kucağımda:) hiç merak etmeyin. Tüp bebekte böyle kanamalar oluyor.
Maşallah Allah evladınızı bağışlasın 🤲
Kanama olduğu durumda ne yaptınız ne kullandınız peki

Yaa çok teşekkür ederim🥹

Maşallah Allah evladınızı bağışlasın 🤲
Kanama olduğu durumda ne yaptınız ne kullandınız peki
Progestron icerenn iğne ve hap kullanıyordum zaten. (Fitil değil, hap) oksapar iğne de yapıyordum pıhtılaşma sebebiyle Corasprinle birlikte. Hatırladığım kadarıyla sadece kan sulandiricilari biraktirmisti 2 3 gün. Düşmemesi için gerekn her ilaci kullanıyorsun zaten yapılabilecek daha fazla birsey yok istirah et demişti

Progestron icerenn iğne ve hap kullanıyordum zaten. (Fitil değil, hap) oksapar iğne de yapıyordum pıhtılaşma sebebiyle Corasprinle birlikte. Hatırladığım kadarıyla sadece kan sulandiricilari biraktirmisti 2 3 gün. Düşmemesi için gerekn her ilaci kullanıyorsun zaten yapılabilecek daha fazla birsey yok istirah et demişti
Pıhtılaşma sorununuz mu var, hangi gende ?

Bugün hastaneye yatışım yapıldı. 5189 du cumartesi günü kandeğerim. Bugün 800 e düşmüşzaten kesede görünmedi . Muhtemelen kürtaj yapıcaklar. Şuan için beklemedeyim. 😟😟😿😿

Bugün hastaneye yatışım yapıldı. 5189 du cumartesi günü kandeğerim. Bugün 800 e düşmüşzaten kesede görünmedi . Muhtemelen kürtaj yapıcaklar. Şuan için beklemedeyim. 😟😟😿😿
Çok üzüldüm 😞 Allah yardımcın olsun

Kürtaj yapılacak kadar büyük değilmiş kesede görünmemiş kürtaj yapılacağını sanmıyorum ,kontrol altında olursunuz kanamanızı takip ederler gerek görürlerse ilaç verirler düşüğün temizlenmesi için, Allah'a sığının 🤲 😔😔

Kaç haftalıktı gebeliğiniz

Kürtaj yapılacak kadar büyük değilmiş kesede görünmemiş kürtaj yapılacağını sanmıyorum ,kontrol altında olursunuz kanamanızı takip ederler gerek görürlerse ilaç verirler düşüğün temizlenmesi için, Allah'a sığının 🤲 😔😔
Kanamam yok suan sadece hafif kahverengi lekelenmem var. Fitilime devam ediyorum. Bakalım başka bi ilaç bermediler

Kaç haftalıktı gebeliğiniz
Ayın 25. inde 5.gün embriosu transfer edilmişti. Tüp bebekteki doktora göre 3 hafta kadın doğum bu doktoruma göre 5+1 tam anlamadım sonadet tarihi degil transfer diyor biri biride son adet tarihi diyor😕

Ayın 25. inde 5.gün embriosu transfer edilmişti. Tüp bebekteki doktora göre 3 hafta kadın doğum bu doktoruma göre 5+1 tam anlamadım sonadet tarihi degil transfer diyor biri biride son adet tarihi diyor😕
5 haftalık daha mantıklı daha önceki muayenede kese göründü demiştiniz

Çok üzüldüm ende Allah yardımcın olsun. Benim doktorum son adet tarihine göre baz alıyor. Arkadasın dedi gibi 5 haftalık mantıklı kesede förünmüştü demiştin.

Arkadaşlar bugün saat 11:45 de kürtaj oldum. #kürtajsonrasıadet ne zaman olurum? Bide ikinci transfer hemen yaptırsam mı? Olacaksa zaten olur olmayacaksa eğer nasip değilse zaten olmayacak tek yumurtam var dondurulmuş çok korkuyorum aynı seyleri yaşamaktan.😿😟

Arkadaşlar bugün saat 11:45 de kürtaj oldum. #kürtajsonrasıadet ne zaman olurum? Bide ikinci transfer hemen yaptırsam mı? Olacaksa zaten olur olmayacaksa eğer nasip değilse zaten olmayacak tek yumurtam var dondurulmuş çok korkuyorum aynı seyleri yaşamaktan.😿😟
Ne dicemi bilemedim. Tek diyeceğim pes etme vazgecme. üzülme demicem üzülünüyor. Rabbimin hazinesi cok büyük dogru zamanda en güzelini vericek tir arkadasım. Kürtajdan sonra biraz ara vermek en dogrusu rahim dinlenip toparlasın nacizane fikrim benim. Kendin hazır oldugunda da transfere basla.

X