progestan adeti geciktirir mi

pnrblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
197
112
Arkadaşlar ben 7 haziranda çatlatma iğnesi 8 haziranda aşılama oldum. doktor progestan hapı verdi günde 3 kere içtim. ramazan başlayınca vajinadan yap dedi doktor .5 gündür de bu şekilde kullanıyorum.doktor adetin gelinceye kadar kullan dedi

iğneden sonra 16. günümdeyim.ilk defa bu hapı kullandım. hiçbir belirtim de yok. test yapmaya korkuyorum
iğneden 14 gün sonra gelirdi normalde... bu hap adeti geciktirir mi? BENİM GİBİ OLANLAR YA DA BİLGİSİ OLANLAR YAZSIN LÜTFEN...

benim durumuda olan kimse yok sanirim

kimisinde hapı kullandığı sürece gecikme oluyor, hamileliktede kanamayı kessin diye veriliyor düşük tehlikesine karşı

ben aşılama sonrası 12. gün kanda baktırdım hamile olmayınca kestim jeli ve regl oldum.
hamileliğimde düşük tehlikem için kullandım düşük olmasını engellemedi değerlerim az düştü ama hapı bırakınca hemen düşük yaptım

progesteron hormonu gebeliği sürdüren ve adet olmamıza yarayan bir hormondur.
yani progesteronu kesersen düşük olur.
progesteron rahmi gebeliğe hazırlar, eğer embriyo oluşmazsa progesteron salgılayan corpus luteum bozulur ve kanama olur.
yani hapı kestikten sonra kanama olur.
tabi gebe değilseniz kullanırken de adet olabilirsiniz adet yakınsa.
benim de 7-10 gün sonra filan olmuştu 9 hafta adet görmedikten sonra.

Tesekkur ederim beni bilgilendirdiginz icin. idrar testi yaptim negatif cikti.bugun catlatma ugnesinden sonra 18.gun. cumartesi kan testi yaptirayim diyorum. hakkimizda hayirlisi olsun

Bu progestanin geciktrip geciktirmedigini bende cok merak ediyorum arastiriyorm ama kimisi ewt kimisi hayr yazmis ancak sonucu yasayinca gorucez insallah sonucunuz pozitftr bnde su an bekliorum hasta olmazsam ptesi test yapacagim.

merhaba kızlar ben adetın 21 gunu progesterona baktırdım 1.04 cıktı ve doktor progestan basla dedı fakat basladıgım gun adetın baslagıcına denk geldı 10 gun kullanıcakmısım bırde adetın 5 6 7 8 9 gunude klomen verdı hem klomen hemde progestan kullanılırmı bır arada ve 2 sorumda adetın ılk gunu basladım ya progestana baslnırmı

Ebru_ ko adetin ilk günü olması bi garip sanki.doktorun biliomu adetin ilk gününe denk geldigini.

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

kzılar bende çatlatma iğnesinden sonra progestan verdi ara lekelenmeler var bugün iğnenin 16. günü, gebelik yok ise eğer bu ilaç adeti engeller mi

kzılar bende çatlatma iğnesinden sonra progestan verdi ara lekelenmeler var bugün iğnenin 16. günü, gebelik yok ise eğer bu ilaç adeti engeller mi

canım benım ıgneden sonrakı 20. günüm adet olmadım ve progestan kullanıyorum doktora gıdıp tahlıl yaptıramıorum korkuyorum.progestan kullanmak adeti geciktiriyormu yanı su anda hamıle degılsem progestan yuzunden mı olmuyorumdur?

Sonucu merak ettim bende progestana başladım çatlatma iğnesi sonrası
Adeti geciktiriyor mu boşa umut mu veriyor ya

Canım kullandıgın surece hamıle değilsen adet olmuyorsun.o yüzden iğneden sırna 7 gün kullan bırak derim yoksa kullandıgın surece hamıle degılsen de adet olmayacaksın ben umıtlendım 20 gün oldu iğne olalı diye meğer progestan kullandıgım ıcınmıs test yaptım negatifi görünce baya kötü oldum cnm

Anladım teşekkür ederim

Konu cooook eskiymis ama insallah biriniz gorur ve yardimci olursunuz.. Sonuclari merak ediyorum yani progestan geciktiriyormu adeti. Biraktiktan sonra ne kadar suruyormus adetin gelmesi.. Ben birakali 5 gun oldu gelen giden yok test yapmaya artik dayanicak mecalim kalmadi

Merak ettım aynı durumdayım suan 18 gunum 3 4 gundur de bıraktım progestan fıtılı ama hala hasta olmadım sızın bellıdır simdi sonuc pekı bu bıraktıgınız ve hasta olmadıgınız gunlerde lekelenmeler yasadınız mı suan dırumunuz nedır ınsallah hamılesınızıdır

Ben 3 aydir kullaniyorum.geciktirdigini okuyunca ilk ay biraktigimda 2 gun sonra,ikinci ay 5 gun sonra adet oldum.bu ayda bugun 15.gun ignenin uzerinden.daha birakmadim progestani bakalim ne zaman adet olucam

Ben 3 aydir kullaniyorum.geciktirdigini okuyunca ilk ay biraktigimda 2 gun sonra,ikinci ay 5 gun sonra adet oldum.bu ayda bugun 15.gun ignenin uzerinden.daha birakmadim progestani bakalim ne zaman adet olucam
Merhaba bende progestan kullananlardanim bugun 18. Gun adetim 4 gun gecikti sizin progestandanmiymis bende mi biraksam acaba 15. Gun test yapmistim negatif cikti birdaha yapmadim

Merhaba bende progestan kullananlardanim bugun 18. Gun adetim 4 gun gecikti sizin progestandanmiymis bende mi biraksam acaba 15. Gun test yapmistim negatif cikti birdaha yapmadim
Evet canim 3.kullanimimda inat ettim birakmadim kutu bitene kadar adet olmadim.ilac bitti kirmizilari gordum malesef.Bu ay hic bisey yapmadim doktorada gitmedim.
Bence bi test yapin negatif cikarsa ilaci birakirsiniz

Evet canim 3.kullanimimda inat ettim birakmadim kutu bitene kadar adet olmadim.ilac bitti kirmizilari gordum malesef.Bu ay hic bisey yapmadim doktorada gitmedim.
Bence bi test yapin negatif cikarsa ilaci birakirsiniz
Tamam canim cok tesekkur ederim bende oyle oldugunu dusunuyorum doktorumu aradim hayir kullan dedi ama adetim bir gun gecikti test yaptim negatif acaba sen ozel bolgeden mi kullandin ben gunde 1 kez ozel bolgeden kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…