amin inşallah sağlıcakla hayırlısıyla tez zamanda nasip olsun isteyeneBen ilk defa kullanacağım baklm hayrilsi olsun hakkımızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah sağlıcakla hayırlısıyla tez zamanda nasip olsun isteyeneBen ilk defa kullanacağım baklm hayrilsi olsun hakkımızda
Amin inşallahamin inşallah sağlıcakla hayırlısıyla tez zamanda nasip olsun isteyene
Zaman geçmiş ama zaten o zamanda geçmiş oluyor ayarlamasını yapsaymış keşke ben olmayacam ama şu günlerde iğne vs diye. Ne oldu sonucunuz ?Dr 11 ncı günde yok malesef 17 ncı gune denk geliyor 26sinda gelicekmis
Canım sende catlatmayla gebe kalmıştın sanırım süreç nasıl oldun değerlendirmeleri saate göre mi taptın bende letu kullandım pazartesi 17mm dedi yumurta iğne verdi gonalpeptyl adında Salı günü öğleden sonra yaptım o gün değerlendirdim ertesi gün de degerlendirdim buhüne kadar birer defa olduZaman geçmiş ama zaten o zamanda geçmiş oluyor ayarlamasını yapsaymış keşke ben olmayacam ama şu günlerde iğne vs diye. Ne oldu sonucunuz ?
Merhaba. Evet eylülde olmuştum iğne. Ama kimyasal oldu maalesef. Bu ay yine başladım letuya iki doz günde. 3 aralıkta kontrole gidicem.Canım sende catlatmayla gebe kalmıştın sanırım süreç nasıl oldun değerlendirmeleri saate göre mi taptın bende letu kullandım pazartesi 17mm dedi yumurta iğne verdi gonalpeptyl adında Salı günü öğleden sonra yaptım o gün değerlendirdim ertesi gün de degerlendirdim buhüne kadar birer defa oldu
Anladım canım teşekkürler benim saat karışık oldu bende 7 gün letu sabah akşam kullandım çalıştığım için iğneyi 16.30 da yaptırdım akşam 10 gibi denedik bi defa sonra doktor iğneden 11.12.saatlerde olsun demişti o da sabaha karşı 4,5 denk geldi değerlendirdik onu da ertesi gün 36.saatte olsun dedi ama ben 32.saatte değerlendirdim ve 52 saatte oldu inşallah tutmuştur bugün ve yarında degerlendiririm merak edip dün gebelik testi yaptım çizgi çok silikti normalde belirgin mi çıkması gerekir birde bugüne kadar akıntım ağrım yoktu bugün ağrı az ama akıntı baya var su gibiMerhaba. Evet eylülde olmuştum iğne. Ama kimyasal oldu maalesef. Bu ay yine başladım letuya iki doz günde. 3 aralıkta kontrole gidicem.
Tarih olarak vereyim mesela 18 i iğne günümdü ben 17/19/21/23:25/27/29 şeklinde gün aşırı değerlendirdim ve saatlerde hep aynıydı mesela iğneyi sabah 08:30 da yapmıştım. 36. Saat 19eylül 20:30du ya ondan sonra bu gün aşırı dğerlendirmeleride hep 20:30 da yapmıştım. Anlatabildim mi bilmiyorum ama
Bende dün başladım kullanmaya 5 gün sonra gidicemKizlar doktor bana LETU hap yazdı adetin üçüncü günü başla beş gün kullan sonra gel dedi bu hapı kullanlar var mı bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz
Bana da letu hap verdi ve kullanma şekli aynıydı. Haptan sonra çatlatma iğnesi yapicaz ovitrella dedi. Aldım gittim ama ultrasona girince , iğneye gerek kalmamıştı yumurtalarim bayağı gelişmişti. Sonra ilişki günleri verdi. Şuan 9 haftalık ikiz gebeyim elhamdülillah umarım isteyen herkese rabbim nasip eder.Kizlar doktor bana LETU hap yazdı adetin üçüncü günü başla beş gün kullan sonra gel dedi bu hapı kullanlar var mı bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz
Kizlar doktor bana LETU hap yazdı adetin üçüncü günü başla beş gün kullan sonra gel dedi bu hapı kullanlar var mı bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz
Kizlar doktor bana LETU hap yazdı adetin üçüncü günü başla beş gün kullan sonra gel dedi bu hapı kullanlar var mı bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz
Bana da letu hap verdi ve kullanma şekli aynıydı. Haptan sonra çatlatma iğnesi yapicaz ovitrella dedi. Aldım gittim ama ultrasona girince , iğneye gerek kalmamıştı yumurtalarim bayağı gelişmişti. Sonra ilişki günleri verdi. Şuan 9 haftalık ikiz gebeyim elhamdülillah umarım isteyen herkese rabbim nasip eder.Kizlar doktor bana LETU hap yazdı adetin üçüncü günü başla beş gün kullan sonra gel dedi bu hapı kullanlar var mı bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz
Anladm tutacaksa nasibinizde varsa tıtar inşallah. Göremedim de kaçıncı gününüz bugün ?Anladım canım teşekkürler benim saat karışık oldu bende 7 gün letu sabah akşam kullandım çalıştığım için iğneyi 16.30 da yaptırdım akşam 10 gibi denedik bi defa sonra doktor iğneden 11.12.saatlerde olsun demişti o da sabaha karşı 4,5 denk geldi değerlendirdik onu da ertesi gün 36.saatte olsun dedi ama ben 32.saatte değerlendirdim ve 52 saatte oldu inşallah tutmuştur bugün ve yarında degerlendiririm merak edip dün gebelik testi yaptım çizgi çok silikti normalde belirgin mi çıkması gerekir birde bugüne kadar akıntım ağrım yoktu bugün ağrı az ama akıntı baya var su gibi
Salı günü iğne oldum o günü saymazsak 4gün bugüne kadar denedik yeterli sizce birde canım Salı iğne yaptırdım ya çarşamba perşembe hiç ağrı sızı akıntı yokken dün yani cuma günü gün boyu kasık ağrım oldu sol kasık yumurta da ordaydı ve su gibi akıntım oldu gün boyu acaba dün mü catladı demek buAnladm tutacaksa nasibinizde varsa tıtar inşallah. Göremedim de kaçıncı gününüz bugün ?
İnan öyle bilmem belirtiler de herkeste farklı oluyor bende hiç belirti olmamıştı iğneden sonra sadece test günüme yakın regl sancısına benzer ama ondan farklı kasık ağrısı olmuştu ordan anlamıştım hadi senin az kaldı benm daha iğne 4 aralıkta olacak o da bakalım yumurta gelişirse. Dediğim gibi bak sende 26 iğne ya 27/29/1/3/5 şeklinde değerlendirebildiğini değerlendir. Ve hemen duşunu alma. En az yarım saat yat ayaklarını havaya uzatıp onlara dikkat etSalı günü iğne oldum o günü saymazsak 4gün bugüne kadar denedik yeterli sizce birde canım Salı iğne yaptırdım ya çarşamba perşembe hiç ağrı sızı akıntı yokken dün yani cuma günü gün boyu kasık ağrım oldu sol kasık yumurta da ordaydı ve su gibi akıntım oldu gün boyu acaba dün mü catladı demek bu
Tamam canım teşekkür ederimİnan öyle bilmem belirtiler de herkeste farklı oluyor bende hiç belirti olmamıştı iğneden sonra sadece test günüme yakın regl sancısına benzer ama ondan farklı kasık ağrısı olmuştu ordan anlamıştım hadi senin az kaldı benm daha iğne 4 aralıkta olacak o da bakalım yumurta gelişirse. Dediğim gibi bak sende 26 iğne ya 27/29/1/3/5 şeklinde değerlendirebildiğini değerlendir. Ve hemen duşunu alma. En az yarım saat yat ayaklarını havaya uzatıp onlara dikkat et
Banada verdi 5 gün kullandım günde 2 adet önerdi 5 gün sonra gittim 6 adet yumurtam gelişmiş şimdi ilişki yasak yumurtalar 1 ya da 2 ye inene kadarBende dün başladım kullanmaya 5 gün sonra gidicem
Çok sevindim sizin adınıza bende adetin 3. Günüyle beraber doktora gittim 6 gündür sabah akşam letu içiyorum. Tekrar kontrolüm var. Siz letudan sonra nasıl değerlendirmiştiniz?Bana da letu hap verdi ve kullanma şekli aynıydı. Haptan sonra çatlatma iğnesi yapicaz ovitrella dedi. Aldım gittim ama ultrasona girince , iğneye gerek kalmamıştı yumurtalarim bayağı gelişmişti. Sonra ilişki günleri verdi. Şuan 9 haftalık ikiz gebeyim elhamdülillah umarım isteyen herkese rabbim nasip eder.
Sonuclariniz nedir Dr gittiniz miÇok sevindim sizin adınıza bende adetin 3. Günüyle beraber doktora gittim 6 gündür sabah akşam letu içiyorum. Tekrar kontrolüm var. Siz letudan sonra nasıl değerlendirmiştiniz?
Evet gittim yumurtam 18.5 mm olmuş ovitrelle vurdumSonuclariniz nedir Dr gittiniz mi
Ovitrelle nerden buldunuz ben hiç bir yerde bulamıyorum daEvet gittim yumurtam 18.5 mm olmuş ovitrelle vurdum
İzmirOvitrelle nerden buldunuz ben hiç bir yerde bulamıyorum da