progestan adeti geciktirir mi

Tamam canim cok tesekkur ederim bende oyle oldugunu dusunuyorum doktorumu aradim hayir kullan dedi ama adetim bir gun gecikti test yaptim negatif acaba sen ozel bolgeden mi kullandin ben gunde 1 kez ozel bolgeden kullaniyorum
Bana gunde iki kez kullan dedi.iciyordum baş donmedi yaparsa alttan kullanabilirsin demisti doktor.Ama bende olmadi.

Bana gunde iki kez kullan dedi.iciyordum baş donmedi yaparsa alttan kullanabilirsin demisti doktor.Ama bende olmadi.
Anladim canim bende ozel bolgeden gunde 1 kez kullandigim icin sanirim hic yan etkilerini gormedim ama simdi adet oldum daha bugun birakacaktim ilaci ki 4 gun gectikten sonra gordum kirmizilari hepimizin gakkinda hayirlisi olsun ins😑

Bana neden dr progestan iğnesi , çatlatma iğnesinden önce verdi anlamadım .. rahim duvarım inceymiş ama önce çatlatma sonra progestan değilmi normali sizce ?

Merak ettım aynı durumdayım suan 18 gunum 3 4 gundur de bıraktım progestan fıtılı ama hala hasta olmadım sızın bellıdır simdi sonuc pekı bu bıraktıgınız ve hasta olmadıgınız gunlerde lekelenmeler yasadınız mı suan dırumunuz nedır ınsallah hamılesınızıdır
Evet lekelenmeler yasadım umutlandım ama malesef sonuc hüsran oldu

Arkadaşlar konu eski ama yine de sormak istedim. Progestan fitil kullanmayı bıraktığımız zaman 3-5 güne kırmızıları mı görüyoruz? herkes bu konuda hem fikir mi?

Arkadaşlar konu eski ama yine de sormak istedim. Progestan fitil kullanmayı bıraktığımız zaman 3-5 güne kırmızıları mı görüyoruz? herkes bu konuda hem fikir mi?
canım sen kullanmş mıydın ?

canım sen kullanmş mıydın ?
Evet canım kullandım, klomen tedavimde baştan beri doktorum verdi. Şuan 3. klomen tedavim halen kullanıyorum. Soruyu sorduğumda ilk defa kullanmıştım, şuan 3. kullanışım. Bırakınca en geç 5-7. günde geliyor.

Evet canım kullandım, klomen tedavimde baştan beri doktorum verdi. Şuan 3. klomen tedavim halen kullanıyorum. Soruyu sorduğumda ilk defa kullanmıştım, şuan 3. kullanışım. Bırakınca en geç 5-7. günde geliyor.
anladım canım benim de adet tarihim 24 mart yani yarın. ben de bu ay femara kullandım 12 marttan beri de günde iki kez vajinal yolla kullanıyorum. doktor regl olana kadar kullanın dedi. 25 martta kan verin dedi ama benim kaset testim negatif kan vermeyi düşümüyorum. ee adet olana kadar kullancaksam bu regli geciktiriyorsa nasıl olacak ?

anladım canım benim de adet tarihim 24 mart yani yarın. ben de bu ay femara kullandım 12 marttan beri de günde iki kez vajinal yolla kullanıyorum. doktor regl olana kadar kullanın dedi. 25 martta kan verin dedi ama benim kaset testim negatif kan vermeyi düşümüyorum. ee adet olana kadar kullancaksam bu regli geciktiriyorsa nasıl olacak ?
canım senin yumurtlaman ne zaman oldu? Doktor mu dedi şu gün yumurtlayacaksın yoksa testlerle mi tespit ettin? ovitrelle kullandıysan iğnenin vurulduğu gün ne zaman?

canım senin yumurtlaman ne zaman oldu? Doktor mu dedi şu gün yumurtlayacaksın yoksa testlerle mi tespit ettin? ovitrelle kullandıysan iğnenin vurulduğu gün ne zaman?
yok canım femara kullandım. 11 martta gittim kontrolw döngümün 15. günü
soldan bir yumurta çatlamıştı. doktor takibi oldu ama iğneye gerek kalmadı. 12 martta da başladım progestana hala kullanıyorum . bugün adet günüm yarın test vericem negatifse bırakıcam. ben zaten test yaptım kaset evde negatif ama dr kan testi istiyor.

yok canım femara kullandım. 11 martta gittim kontrolw döngümün 15. günü
soldan bir yumurta çatlamıştı. doktor takibi oldu ama iğneye gerek kalmadı. 12 martta da başladım progestana hala kullanıyorum . bugün adet günüm yarın test vericem negatifse bırakıcam. ben zaten test yaptım kaset evde negatif ama dr kan testi istiyor.
11+14= 25 inde test yapmalısın canım... yarın negatif cıkarsa kan ver kan sonuncundan sonra bırak progestanı. Regl gelmesini bekleme bırakmak için. Dr bana ne zaman test yapıcağımı söylememişti, ben de regl bekledim 2 ay önce ama halen progestana devam etmiştim. regl 1 hafta gecikti aradım doktoru ddm gecikti, hemen gelin kan verin dedi, ertesi sabah sonuç negatifti bıraktırdı ilacı, tamı tamına beklenen adetten 10 gün sonra reglim geldi... Bıraktıktan da 4-5 gün sonra. Bir de yumurtlamadan 14 gün sonra yapılan test negatifse bence gerek yok boşuna almaya... 10 gün kaybettim mesela bu süreçte..

Ben bu ay aşılama yaptırdım 10 ağustosda bugün 12.günüm progestan kullanıyorum günde üç kez vajinal yoldan evde idrar testi yaptım negatif çıktı ama yine de bırakmadım progestanı kan testi yaptırmadım diye adeti geciktirdiğini bilmiyordum progestanın belki hamileyimdir diye düşünüyordum ama değilim demek ki 😢

X