Progestan 200mg

Cnm bnde 5 haftaligim bnmde lekelenmem var senin gecti mi bu surecleri nasil atlattiniz her leke geldiginde cok korkuyorum bebege bi sey oldu saniorum Allahim korusun saglikla hayirli hayirli kucagimiza aliriz insallah
Hala gelıyor Canım doktorum ıcımi rahatlattı gayet normalmiş kırmızı kanama olmadığı sürece Rahim genişleyınce kılcal damarlara denk gelıyormus lekelenme ondan olurmuş tuvalete çıktığımda daha fazla geliyor ıster ıstemez üzülüyorum ama yapacak bırsey yok ablamın kanaması oldu 2 ay 6 ay ilaç ve arada ıgne yaptılar sureklı hem evde dınlenemedı çalıştı bebegı gayet sağlıklı doğdu Allah bebişlerimizi sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsin

Insallah ya icimi rahatlattin bndede genlde geceleri gelio sabh uyndigimda goruyrrm kahverengi 2-3 damla filan
doktorlarda bi sey demio pazartesi tekrar gidecem doktora bakalim ne diyecek hayirli hayirli aliriz insallah kucaklarimiza

Merhabalar, konuya yazılmayalı olmuş biraz ama Progestan kullananlara danışmak istediğim bi şey var. Ben 200 mg vajinal alıyorum ve korkunç bacak ağrılarım kramplarım var Bu şekilde etki gören oldu mu acaba kullanırken?

Geçmiş olsun ben ağızdan aldım sadece kısaca bir dönem.

Vajinal aldıktan sonra mı ağrıların oluyor

Geçmiş olsun ben ağızdan aldım sadece kısaca bir dönem.

Vajinal aldıktan sonra mı ağrıların oluyor
Teşekkür ederim, evet vajinal kullanıyorum ben yaklaşık iki ay oldu tüp bebek tedavisi için. Özellikle baldır kısımlarımda çok ciddi ağrı başladı bugün. Doktorum da çok ters bi adam ama yarın arayıp söyleyeceğim mecbur

Aynı şekilde ağrı yaşayan olmuş canım biraz bakındımda.
Aldıktan sonra 20-30 dakika uzan.
Kazıkların ya o baldır çevresinde ağrı yapması olmuş bir kaç kişide

Aynı şekilde ağrı yaşayan olmuş canım biraz bakındımda.
Aldıktan sonra 20-30 dakika uzan.
Kazıkların ya o baldır çevresinde ağrı yapması olmuş bir kaç kişide
Canım çok teşekkür ederim, ben de bakındım görememiştim benim gibi bacaklarında ağrı olan, rahatladım biraz da olsa. Umarım kötü bir şey yoktur

Canım çok teşekkür ederim, ben de bakındım görememiştim benim gibi bacaklarında ağrı olan, rahatladım biraz da olsa. Umarım kötü bir şey yoktur

Doktor çok sıkıntılıysa bence değiştir canım.
Ama aldıktan sonra mümkünse hiç kıpırdamadan uzan uzanabildiğin kadar
Sen yine de sor Doktoruna tabi ama ben progestan 100 mg kullandım. 200 mg vajinal alınır genelde ama senin kullandığın bile çok ağır bir ilaç dikkat et ayağa kalkma uyku saatine yakın al demişti doktorum.

İlaç ağır sonuçta mesela bende kasık ağrısı yapar,kiminde hiç etki etmez,kiminde de bacaklara vurur.

Bana mesela demir ilacı bile dokunuyor bulantı yapıyor,baş döndürüyor sanki.Ama çoğu insan bir sıkıntım yok diyebiliyor :) bünyeyle alakalı canım

Doğru diyorsun canım bünyeyle çok ilgili ama nerde antin kuntin yan etkiler var hep beni buluyor o kadar şiddetli ki alt bacaklarımdaki ağrı çok telaşlandırdı beni o yüzden, umarım bir şey yoktur yarın arayacağım doktoru içim rahat etsin en azından Çok teşekkür ederim tekrardan cevabın için.

Bende 8 haftalık hamileyim ve o ilaçtan kullanmaya başladım 2 günüm bu gün kahve rengi lekelenme vardı hala var ama bu gün ilk defa biraz kırmızı gibi birden tuvalette geldi peceteye fazlaydı çok korktum birda gelmedi ardından kahverengi lekelenme devam ediyor çok korkuyorum birşey olucak diye sizce normalmiş

Canım gayet normal ben 4 hafta kadar yaşadım bazen kahverengi bazende kirli kırmızı geldiği oluyodu şükür ki 4, 5 gün oldu bida gelmiyo. Ama ben hiç bi iş yapmadan yattım ve hala yatıyorum 12. Haftaya kadar böyle

Kızlar Dr um banada 200 mg Protestan verdi vajinal kullan dedi ve ben erte gün hastanede bayıldım böyle yen etkileri olduğunu bilmiyordum. Şuan okudum yazılanları şok oldum. Ne yapabiliriz ki kullanmak zorundayız

Kızlar Dr um banada 200 mg Protestan verdi vajinal kullan dedi ve ben erte gün hastanede bayıldım böyle yen etkileri olduğunu bilmiyordum. Şuan okudum yazılanları şok oldum. Ne yapabiliriz ki kullanmak zorundayız
Ben aylardır sabah akşam 200 mg kullanıyorum ama hiç bayılmadım bence başka bi şey vardır bi baktır kendine. Ağızdan alınca bildiğin bonzai etkisi yapıyo konuşamıyorum, yürüyemiyorum, midem ağrıyo bulanıyo vs ama hazneden alınca etkileri epeyce azalıyo.

Bende vajinal aldım ama baş dönmesi yapıyor yazmışlar korktum. Gerçi benim tansiyon sorunum var bayılmam ilk değil ama

Bende vajinal aldım ama baş dönmesi yapıyor yazmışlar korktum. Gerçi benim tansiyon sorunum var bayılmam ilk değil ama
Baş dönmesi normal progestan kullanmasan bile hamilelikte normal ama bayılacak kadar dönmesinin sebebi başka olabilir muhakkak doktora git canım ihmal etme.

Bende 3 bucuk ay alttan fitil olarak sabah aksam kullandim. Fitil olarak kullandigim icin cok rahattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…