Progestan 200mg

Arkadaşlat doktor bana 100mg vermişti onfa böulr olmuyordum 200mg beni böylr etkiledi

Arkadaşlat doktor bana 100mg vermişti onfa böulr olmuyordum 200mg beni böylr etkiledi
Canım etkisi arttığı için böyle olmuşsun işte fitil olarak kullan hazneye koy çok rahat edersin. Benim doktorum da tatile gideceğim için vermişti her ihtimale karşı hep fitil olarak kullandım gece yatmadan önce ve hiç yan etkisini hissetmedim.

Bu arada tatilden döndük evdeyim şu an çok hareketli değilim ama kullanmaya devam ediyorum acaba bıraksam mı zararı yok diye biliyorum hem de güven veriyo bana ama napsam acaba

Bana da 200 mg bugun verdi tarif etti alttan ama sanirim beceremedim camasirimda beyaz leke gördüm. Oral aldim ama yarin tekrar alttan denicem. Alttan yerleştirmenin bi yolunu bilen var mi kızlar ?

Ben de 200 mg lik agizdan kullaniyodum cok bas donmesi mide bulantisi yapıyordu o yüzden yatmadan icip yatiyordum

Alttan kullanilinca cok da bir etkisi yok. Onemli olan ağızdan alinmasi. Cunku sistemik olarak kana karisinca vucuttaki progesteron hormon duzeyi yukseliyo ve hamileligin devamliligi saglaniyo. Benim erken dogum riskim vardi bu hftaya kadar o ilac sayesinde geldim

Merhaba kızlar size bir sorum olacak. Ben 4 haftalık geleyim. Doktora gittim. Degerlerime baktı iyi dedi. Herhangi bir kanama falan da yok cok sukur. Ama bana da progestan yazdı. Tatildeyim kendi doktoruma gidememistim. Hemen kendi doktorumu arayıp sordum. Kullan dedi. Ama dozunu sormayı unutmuşum. Bu doktor bana 100 mg dan günde 3 kez dedi. Ve 8. Haftaya kadar kullan dedi. Gerekli miydi bu?? Biraz endişelendim ve dozu fazla gibi geldi. Ne dersiniz??

Benım de kahverengi lekelenmem geldıgı ıcın verdi doktorum içince gozlerım cok kararıyor ve basım donuyor uyuyorum hemen mıdem dr hala bulantım yok ama sancılarım oluyor
Cnm bnde 5 haftaligim bnmde lekelenmem var senin gecti mi bu surecleri nasil atlattiniz her leke geldiginde cok korkuyorum bebege bi sey oldu saniorum Allahim korusun saglikla hayirli hayirli kucagimiza aliriz insallah :anne:

Ben öyleyim. Lekelemeyin falan da olmadı önlem amaçlı verdi sana da mı öyle??
Bence kendi doktorunuza gorunun. tedavi gebeligiyse veriliyor ama normal gebelikse gereksiz gibi, kanama, lekelenme, icerde kanama alani, agri vs yoksa hic geregi yokki kullanmanin.yan etkileri olan bir ilac..

Bir an once kendi doktorunuza danisin.

Bence kendi doktorunuza gorunun. tedavi gebeligiyse veriliyor ama normal gebelikse gereksiz gibi, kanama, lekelenme, icerde kanama alani, agri vs yoksa hic geregi yokki kullanmanin.yan etkileri olan bir ilac..

Bir an once kendi doktorunuza danisin.
Kendi doktorumuz da hemen aradım. Sordum önlem için diye. Olur kullanın dedi iyi olmuş dedi.ama yine de aklım takildi

Kızlar ben 5. Haftam süresince hep kahverengi lekelerim geldi. 1 hafta boyunca sürdü. Daha evvelden 5 haftalık düşük yaptığım için çok tedirgin oldum. Doktorum kahverengi lekelere takılmamam gerektiğini kırmızı kanamanın tehlikeli olduğunu söyledi. Progestanı kullanmama gerek olmadığını çünkü beneğin rahimde çok yüksek bir yere yerleştiğini düşme tehlikesi olmadığını söyledi. Yani kahverengi lekelerden kormayın derim. Beneğin yerleştiğini gösteriyor olabilir.

Kızlar ben 5. Haftam süresince hep kahverengi lekelerim geldi. 1 hafta boyunca sürdü. Daha evvelden 5 haftalık düşük yaptığım için çok tedirgin oldum. Doktorum kahverengi lekelere takılmamam gerektiğini kırmızı kanamanın tehlikeli olduğunu söyledi. Progestanı kullanmama gerek olmadığını çünkü beneğin rahimde çok yüksek bir yere yerleştiğini düşme tehlikesi olmadığını söyledi. Yani kahverengi lekelerden kormayın derim. Beneğin yerleştiğini gösteriyor olabilir.
Maasallah ne kadar guzel.. evet kirmizi aktif kanama demek,kahverengi lekelenme olabiliyor icerde kalan pihtilardan dolayi onemli degil.

Benim gibi sadece önlem amaçlı kullananlar da varmış sanırım biraz araştırdım da

Benim henüz 4haftalik bebek daha görülmediği için önlem olarak verdi. Kalp atışı için falan tekrar gideceğim o zaman tekrar bunu da sorarım canım. Gerek var mı yoksa seninki gibi mi gerek yok mu diye

Back
X