Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım etkisi arttığı için böyle olmuşsun işte fitil olarak kullan hazneye koy çok rahat edersin. Benim doktorum da tatile gideceğim için vermişti her ihtimale karşı hep fitil olarak kullandım gece yatmadan önce ve hiç yan etkisini hissetmedim.Arkadaşlat doktor bana 100mg vermişti onfa böulr olmuyordum 200mg beni böylr etkiledi
Benım kanamam yok sadece arada kahverengı leke gelıyor doktor onun ıcın verdı 200 mg sabah akşam kullanıyorumKizlar bu ilaci onlem amacli kanama olmadan yazarlarmi?oyle.kullanan varmi
Ben öyleyim. Lekelemeyin falan da olmadı önlem amaçlı verdi sana da mı öyle??Kizlar bu ilaci onlem amacli kanama olmadan yazarlarmi?oyle.kullanan varmi
Cnm bnde 5 haftaligim bnmde lekelenmem var senin gecti mi bu surecleri nasil atlattiniz her leke geldiginde cok korkuyorum bebege bi sey oldu saniorum Allahim korusun saglikla hayirli hayirli kucagimiza aliriz insallahBenım de kahverengi lekelenmem geldıgı ıcın verdi doktorum içince gozlerım cok kararıyor ve basım donuyor uyuyorum hemen mıdem dr hala bulantım yok ama sancılarım oluyor
Bence kendi doktorunuza gorunun. tedavi gebeligiyse veriliyor ama normal gebelikse gereksiz gibi, kanama, lekelenme, icerde kanama alani, agri vs yoksa hic geregi yokki kullanmanin.yan etkileri olan bir ilac..Ben öyleyim. Lekelemeyin falan da olmadı önlem amaçlı verdi sana da mı öyle??
Kendi doktorumuz da hemen aradım. Sordum önlem için diye. Olur kullanın dedi iyi olmuş dedi.ama yine de aklım takildiBence kendi doktorunuza gorunun. tedavi gebeligiyse veriliyor ama normal gebelikse gereksiz gibi, kanama, lekelenme, icerde kanama alani, agri vs yoksa hic geregi yokki kullanmanin.yan etkileri olan bir ilac..
Bir an once kendi doktorunuza danisin.
Elbette bebege zarari yok ama hani tehlike yoksa onu icip kendiniz etkilenirsiniz diye soyledim. Yan etkilerinde halsizlik,bas donmesi,bulanti mevcut diye..Kendi doktorumuz da hemen aradım. Sordum önlem için diye. Olur kullanın dedi iyi olmuş dedi.ama yine de aklım takildi
Maasallah ne kadar guzel.. evet kirmizi aktif kanama demek,kahverengi lekelenme olabiliyor icerde kalan pihtilardan dolayi onemli degil.Kızlar ben 5. Haftam süresince hep kahverengi lekelerim geldi. 1 hafta boyunca sürdü. Daha evvelden 5 haftalık düşük yaptığım için çok tedirgin oldum. Doktorum kahverengi lekelere takılmamam gerektiğini kırmızı kanamanın tehlikeli olduğunu söyledi. Progestanı kullanmama gerek olmadığını çünkü beneğin rahimde çok yüksek bir yere yerleştiğini düşme tehlikesi olmadığını söyledi. Yani kahverengi lekelerden kormayın derim. Beneğin yerleştiğini gösteriyor olabilir.
Hiç bir yan etki olmadı ben başlayalı 2 gün oluyor. Hiç bir şey yaşamıyorum henuzElbette bebege zarari yok ama hani tehlike yoksa onu icip kendiniz etkilenirsiniz diye soyledim. Yan etkilerinde halsizlik,bas donmesi,bulanti mevcut diye..
Benim henüz 4haftalik bebek daha görülmediği için önlem olarak verdi. Kalp atışı için falan tekrar gideceğim o zaman tekrar bunu da sorarım canım. Gerek var mı yoksa seninki gibi mi gerek yok mu diyeKızlar ben 5. Haftam süresince hep kahverengi lekelerim geldi. 1 hafta boyunca sürdü. Daha evvelden 5 haftalık düşük yaptığım için çok tedirgin oldum. Doktorum kahverengi lekelere takılmamam gerektiğini kırmızı kanamanın tehlikeli olduğunu söyledi. Progestanı kullanmama gerek olmadığını çünkü beneğin rahimde çok yüksek bir yere yerleştiğini düşme tehlikesi olmadığını söyledi. Yani kahverengi lekelerden kormayın derim. Beneğin yerleştiğini gösteriyor olabilir.