- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.114
- 598
Ozaman daha iyi, bebegin daha iyi yerlesmesine yardimci oluyormus progestan..Hiç bir yan etki olmadı ben başlayalı 2 gün oluyor. Hiç bir şey yaşamıyorum henuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman daha iyi, bebegin daha iyi yerlesmesine yardimci oluyormus progestan..Hiç bir yan etki olmadı ben başlayalı 2 gün oluyor. Hiç bir şey yaşamıyorum henuz
İnşallah tatlim teşekkür ederim içimi rahatlattinOzaman daha iyi, bebegin daha iyi yerlesmesine yardimci oluyormus progestan..
Mutlaka saatli icin ama aksatmayin:) guzel hamilelikler dilerim:)İnşallah tatlim teşekkür ederim içimi rahatlattin
Saatine dikkat ediyorum canım.. amin çok teşekkür ederimMutlaka saatli icin ama aksatmayin:) guzel hamilelikler dilerim:)
Hala gelıyor Canım doktorum ıcımi rahatlattı gayet normalmiş kırmızı kanama olmadığı sürece Rahim genişleyınce kılcal damarlara denk gelıyormus lekelenme ondan olurmuş tuvalete çıktığımda daha fazla geliyor ıster ıstemez üzülüyorum ama yapacak bırsey yok ablamın kanaması oldu 2 ay 6 ay ilaç ve arada ıgne yaptılar sureklı hem evde dınlenemedı çalıştı bebegı gayet sağlıklı doğdu Allah bebişlerimizi sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsinCnm bnde 5 haftaligim bnmde lekelenmem var senin gecti mi bu surecleri nasil atlattiniz her leke geldiginde cok korkuyorum bebege bi sey oldu saniorum Allahim korusun saglikla hayirli hayirli kucagimiza aliriz insallah![]()
Insallah ya icimi rahatlattin bndede genlde geceleri gelio sabh uyndigimda goruyrrm kahverengi 2-3 damla filanHala gelıyor Canım doktorum ıcımi rahatlattı gayet normalmiş kırmızı kanama olmadığı sürece Rahim genişleyınce kılcal damarlara denk gelıyormus lekelenme ondan olurmuş tuvalete çıktığımda daha fazla geliyor ıster ıstemez üzülüyorum ama yapacak bırsey yok ablamın kanaması oldu 2 ay 6 ay ilaç ve arada ıgne yaptılar sureklı hem evde dınlenemedı çalıştı bebegı gayet sağlıklı doğdu Allah bebişlerimizi sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsin
Merhabalar, konuya yazılmayalı olmuş biraz ama Progestan kullananlara danışmak istediğim bi şey var. Ben 200 mg vajinal alıyorum ve korkunç bacak ağrılarım kramplarım varBu şekilde etki gören oldu mu acaba kullanırken?
Teşekkür ederim, evet vajinal kullanıyorum ben yaklaşık iki ay oldu tüp bebek tedavisi için. Özellikle baldır kısımlarımda çok ciddi ağrı başladı bugün. Doktorum da çok ters bi adam ama yarın arayıp söyleyeceğim mecburGeçmiş olsun ben ağızdan aldım sadece kısaca bir dönem.
Vajinal aldıktan sonra mı ağrıların oluyor
Teşekkür ederim, evet vajinal kullanıyorum ben yaklaşık iki ay oldu tüp bebek tedavisi için. Özellikle baldır kısımlarımda çok ciddi ağrı başladı bugün. Doktorum da çok ters bi adam ama yarın arayıp söyleyeceğim mecbur![]()
Canım çok teşekkür ederim, ben de bakındım görememiştim benim gibi bacaklarında ağrı olan, rahatladım biraz da olsa. Umarım kötü bir şey yokturAynı şekilde ağrı yaşayan olmuş canım biraz bakındımda.
Aldıktan sonra 20-30 dakika uzan.
Kazıkların ya o baldır çevresinde ağrı yapması olmuş bir kaç kişide
Canım çok teşekkür ederim, ben de bakındım görememiştim benim gibi bacaklarında ağrı olan, rahatladım biraz da olsa. Umarım kötü bir şey yoktur![]()
Doğru diyorsun canım bünyeyle çok ilgili ama nerde antin kuntin yan etkiler var hep beni buluyor o kadar şiddetli ki alt bacaklarımdaki ağrı çok telaşlandırdı beni o yüzden, umarım bir şey yoktur yarın arayacağım doktoru içim rahat etsin en azındanDoktor çok sıkıntılıysa bence değiştir canım.
Ama aldıktan sonra mümkünse hiç kıpırdamadan uzan uzanabildiğin kadar
Sen yine de sor Doktoruna tabi ama ben progestan 100 mg kullandım. 200 mg vajinal alınır genelde ama senin kullandığın bile çok ağır bir ilaç dikkat et ayağa kalkma uyku saatine yakın al demişti doktorum.
İlaç ağır sonuçta mesela bende kasık ağrısı yapar,kiminde hiç etki etmez,kiminde de bacaklara vurur.
Bana mesela demir ilacı bile dokunuyor bulantı yapıyor,baş döndürüyor sanki.Ama çoğu insan bir sıkıntım yok diyebiliyor :) bünyeyle alakalı canım
Canım gayet normal ben 4 hafta kadar yaşadım bazen kahverengi bazende kirli kırmızı geldiği oluyodu şükür ki 4, 5 gün oldu bida gelmiyo. Ama ben hiç bi iş yapmadan yattım ve hala yatıyorum 12. Haftaya kadar böyleBende 8 haftalık hamileyim ve o ilaçtan kullanmaya başladım 2 günüm bu gün kahve rengi lekelenme vardı hala var ama bu gün ilk defa biraz kırmızı gibi birden tuvalette geldi peceteye fazlaydı çok korktum birda gelmedi ardından kahverengi lekelenme devam ediyor çok korkuyorum birşey olucak diye sizce normalmiş
Ben aylardır sabah akşam 200 mg kullanıyorum ama hiç bayılmadım bence başka bi şey vardır bi baktır kendine. Ağızdan alınca bildiğin bonzai etkisi yapıyo konuşamıyorum, yürüyemiyorum, midem ağrıyo bulanıyo vs ama hazneden alınca etkileri epeyce azalıyo.Kızlar Dr um banada 200 mg Protestan verdi vajinal kullan dedi ve ben erte gün hastanede bayıldım böyle yen etkileri olduğunu bilmiyordum. Şuan okudum yazılanları şok oldum. Ne yapabiliriz ki kullanmak zorundayız![]()
Bende vajinal aldım ama baş dönmesi yapıyor yazmışlar korktum. Gerçi benim tansiyon sorunum var bayılmam ilk değil amaBen aylardır sabah akşam 200 mg kullanıyorum ama hiç bayılmadım bence başka bi şey vardır bi baktır kendine. Ağızdan alınca bildiğin bonzai etkisi yapıyo konuşamıyorum, yürüyemiyorum, midem ağrıyo bulanıyo vs ama hazneden alınca etkileri epeyce azalıyo.
Baş dönmesi normal progestan kullanmasan bile hamilelikte normal ama bayılacak kadar dönmesinin sebebi başka olabilir muhakkak doktora git canım ihmal etme.Bende vajinal aldım ama baş dönmesi yapıyor yazmışlar korktum. Gerçi benim tansiyon sorunum var bayılmam ilk değil ama