Diloşummm.. Nasıl enerji veriyorsun bana yaİlk tarif , emek , sabır , görsellik ve nefis profiteroller Hemde kuğularla ay yirimmm onları banada yapcaksın yaz bunu bi tarafa Ellerine sağlık pinkocum bol şanss
İnşallah gelcem valla bravo sana ne diyim ki kocacığın şanslıDiloşummm.. Nasıl enerji veriyorsun bana ya
Çok teşekkür ederim, sen geliyorum de tatlın hazır
Öyle deme tatlım ya, sanki bizden farklısın, ne tarifler çıkar sendenİnşallah gelcem valla bravo sana ne diyim ki kocacığın şanslıBen de katılsammı diyodum ne işim var ya dakka bir gol iki vuslat ablayla dağıtmışınız ortalığı ben oturayım
Bakalım dün acildeydim midem kötüydü istirahat et dedi doktor iyice kötüleşiyorum toparlanıyım biraz bu hafta inşallah katılırım bendeÖyle deme tatlım ya, sanki bizden farklısın, ne tarifler çıkar senden
Gel sende özledim senle yarışmayı
Sağol canım benim, sende öylesin, sağlam rakipBakalım dün acildeydim midem kötüydü istirahat et dedi doktor iyice kötüleşiyorum toparlanıyım biraz bu hafta inşallah katılırım bendeBende özledim senle yarışmayı çok zevkli rakipsin aynı zamanda korkutucuuuu
Teşekkür ederimkuğu fikrine bayıldımmm.süper görünüyor.Ellerine sağlık.
Bugün annem yok abimden kalacakmış,Canımm
Yaw arıyorum telefonuna baksana be kadınnCanımm
Saol canımmSağol canım benim, sende öylesin, sağlam rakip
Geçmiş olsun, dikkat et kendine
Telefonda konuşuyordumYaw arıyorum telefonuna baksana be kadınn
Teşekkür ederim canımelıne saglık tatlım basarılar
Çok teşekkür ederimÇok hoşsun :)
Ne güzel görünüyor o kuğular öyle.
Başarılar. En sevdiğim tatlılardan biridir profiterol.
Bak şimdi Beyoğlu'na inip İnci Pastanesi'ne gidesim geldi.
Yeni yerinde açıldı bile, diğer yerden daha ferah olmuş hatta yeri.Çok teşekkür ederim
İnci Pastahanesi kapanmadı mı? Geçen yıl çok konusu geçti ya, sonunu hatırlamıyorum
Duruyorsa ye tabi, hatta bize gel yaparım ben
Çok teşekkür ederimSütlü tatlılar en sevdiğimdir.Sunumun harika olmuş Pink.Ellerine sağlık ve bol şansların olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?