Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlı Tarifi Profiterol - Sek Süt Sponsorluğunda
- Konu Sahibi pinkstrap
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hanım ablaa Teşekkür ederimPinkocan ellerine sağlık harika olmuşlar çok sevdiğim bir tatlıdır harikaaa gözüküyor,kuğulara bayıldım başarılar diliyorum sanada yarışmada
Sağol canım benimvayy sunuma gelll ellerine sağlık canım bol şans
Yapılan yorumlar sayesinde Mutfağı sevcem az kaldı Çok Teşekkür ederimPinks dokturmussun yine
Eline saglik ...
- 20 Mart 2008
- 141.470
- 212.860
- 1.423
- 60
Hanım ablaa Teşekkür ederim
Pinkocanımm harika olmuş cidden bir tabak istesem yollasan bana ne güxel olurduuu
Nazar mı değiyor acep Önemli bir şey değil canım bu sefer ki her yay olan şey, her ay aynı işkenceyi çekiyorumpinkooooniyee zırt pırt hastalanıyon yavru senn..
Teşekkür ederimÇok şekerler ellerinize sağlık yarışmada başarılar.
Sana tepsiyle yollayayım ablaların ablasıPinkocanımm harika olmuş cidden bir tabak istesem yollasan bana ne güxel olurduuu
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
oy oy kadınların kabusu doğurunca bitiyor merak etmee.hele bir doğurr.Nazar mı değiyor acep Önemli bir şey değil canım bu sefer ki her yay olan şey, her ay aynı işkenceyi çekiyorum
Teşekkür ederim
- 20 Mart 2008
- 141.470
- 212.860
- 1.423
- 60
Sana tepsiyle yollayayım ablaların ablası
Oyyyyy ablası yesin seni emiiii kocaman öpüyorum seni
Ama o söylentinin sonu yok ya.. Evlenmeden önce evlen geçecekti sonra 1 tane doğur oldu, geçen biri 2 taneden sonra acı kalmıyor demişti, çocuk sayısı gittikçe artıyoroy oy kadınların kabusu doğurunca bitiyor merak etmee.hele bir doğurr.
Bende kocaman öpüyorum seniOyyyyy ablası yesin seni emiiii kocaman öpüyorum seni
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Yavrum.. bu konu asla bitmez hamile kal ne zaman doğacak derler,, doğur, ne zaman okula gidecek derler,, kız doğurursun ..aaa erkek için hamile kal hemen derler.. ooo akıl vermek bedava beybi ..ama o sıkıntı doğurunca kalmıyor .bu gerçek benim başımdada vardı hastanelik olurdum ama geçti..Ama o söylentinin sonu yok ya.. Evlenmeden önce evlen geçecekti sonra 1 tane doğur oldu, geçen biri 2 taneden sonra acı kalmıyor demişti, çocuk sayısı gittikçe artıyor
Bende kocaman öpüyorum seni
İyi kurtulmuşsun canım, darısı banaYavrum.. bu konu asla bitmez hamile kal ne zaman doğacak derler,, doğur, ne zaman okula gidecek derler,, kız doğurursun ..aaa erkek için hamile kal hemen derler.. ooo akıl vermek bedava beybi ..ama o sıkıntı doğurunca kalmıyor .bu gerçek benim başımdada vardı hastanelik olurdum ama geçti..
İçinde sütte var diye biliyorum ben, resimlerden de gördümmmmmm bayılırım harıka olmus canm ama sutlu tatlı kategorısından daha cok cıkolatalı tatlı kategorısıne gırer gıbı geldu bana :)
Teşekkür ederimmmmm bayılırım harıka olmus canm ama sutlu tatlı kategorısından daha cok cıkolatalı tatlı kategorısıne gırer gıbı geldu bana :)
Bu tatlının ana kategorisi de sütlü tatlı canım Çikolatalı tatlı diye alt kategori oluşturulmuş olsaydı, evet oraya da yapılabilirdi.
Bilgi vermek amacıyla sütlü tatlıları yazmak isterdim ama yarışmaya katılacak diğer arkadaşlar yapabileceği için (tarifleri hakkında bilgi vermemek amacıyla) paylaşamıyorum, hangi kategoriye girdiğini öğrenmek için netten faydalanabilirsin :)
İçinde sütte var diye biliyorum ben, resimlerden de gördümm
içine her süt giren sütlü tatlı olmaz o bakımdan Serbetlı bı tatlının ıcıne de sut gırebılıyor ama sutlu degıl serbetlı bı tatlı demıs oluyoruz o acıdan sordum zaten arkadas anladı benı :)
Teşekkür ederim
Bu tatlının ana kategorisi de sütlü tatlı canım Çikolatalı tatlı diye alt kategori oluşturulmuş olsaydı, evet oraya da yapılabilirdi.
Bilgi vermek amacıyla sütlü tatlıları yazmak isterdim ama yarışmaya katılacak diğer arkadaşlar yapabileceği için (tarifleri hakkında bilgi vermemek amacıyla) paylaşamıyorum, hangi kategoriye girdiğini öğrenmek için netten faydalanabilirsin :)
anladm canmm basarılar cok guzel gorunuyor
içine her süt giren sütlü tatlı olmaz o bakımdan Serbetlı bı tatlının ıcıne de sut gırebılıyor ama sutlu degıl serbetlı bı tatlı demıs oluyoruz o acıdan sordum zaten arkadas anladı benı :)
mmmm bayılırım harıka olmus canm ama sutlu tatlı kategorısından daha cok cıkolatalı tatlı kategorısıne gırer gıbı geldu bana :)
Profiterol sütlü tatlıdıriçine her süt giren sütlü tatlı olmaz o bakımdan Serbetlı bı tatlının ıcıne de sut gırebılıyor ama sutlu degıl serbetlı bı tatlı demıs oluyoruz o acıdan sordum zaten arkadas anladı benı :)
Kek ve pasta kategorisine asla girmez
Kategori çok kapsamlı Sütlü Nuriye,Muhallebili kadayıf ,Tiramisuda sütlü tatlıdır,kategorimize uygundur....
Ayrıca konu Bölüm Editörlerinin kontrolünden geçiyor
- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898