• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Profiterol - Sek Süt Sponsorluğunda

Ama o söylentinin sonu yok ya.. Evlenmeden önce evlen geçecekti sonra 1 tane doğur oldu, geçen biri 2 taneden sonra acı kalmıyor demişti, çocuk sayısı gittikçe artıyor:KK70:

Bende kocaman öpüyorum seni:KK19:
Yavrum.. bu konu asla bitmez hamile kal ne zaman doğacak derler,, doğur, ne zaman okula gidecek derler,, kız doğurursun ..aaa erkek için hamile kal hemen derler.. ooo akıl vermek bedava beybi ..ama o sıkıntı doğurunca kalmıyor .bu gerçek benim başımdada vardı hastanelik olurdum ama geçti..

Yavrum.. bu konu asla bitmez hamile kal ne zaman doğacak derler,, doğur, ne zaman okula gidecek derler,, kız doğurursun ..aaa erkek için hamile kal hemen derler.. ooo akıl vermek bedava beybi ..ama o sıkıntı doğurunca kalmıyor .bu gerçek benim başımdada vardı hastanelik olurdum ama geçti..
İyi kurtulmuşsun canım:nazar::nazar:, darısı bana:cool:

mmmm bayılırım harıka olmus canm ama sutlu tatlı kategorısından daha cok cıkolatalı tatlı kategorısıne gırer gıbı geldu bana :)

mmmm bayılırım harıka olmus canm ama sutlu tatlı kategorısından daha cok cıkolatalı tatlı kategorısıne gırer gıbı geldu bana :)
Teşekkür ederim:KK28:
Bu tatlının ana kategorisi de sütlü tatlı canım:KK39: Çikolatalı tatlı diye alt kategori oluşturulmuş olsaydı, evet oraya da yapılabilirdi.
Bilgi vermek amacıyla sütlü tatlıları yazmak isterdim ama yarışmaya katılacak diğer arkadaşlar yapabileceği için (tarifleri hakkında bilgi vermemek amacıyla) paylaşamıyorum, hangi kategoriye girdiğini öğrenmek için netten faydalanabilirsin :)

İçinde sütte var diye biliyorum ben, resimlerden de gördümm :KK47:

içine her süt giren sütlü tatlı olmaz o bakımdan ;) Serbetlı bı tatlının ıcıne de sut gırebılıyor ama sutlu degıl serbetlı bı tatlı demıs oluyoruz o acıdan sordum zaten arkadas anladı benı :)

Teşekkür ederim:KK28:
Bu tatlının ana kategorisi de sütlü tatlı canım:KK39: Çikolatalı tatlı diye alt kategori oluşturulmuş olsaydı, evet oraya da yapılabilirdi.
Bilgi vermek amacıyla sütlü tatlıları yazmak isterdim ama yarışmaya katılacak diğer arkadaşlar yapabileceği için (tarifleri hakkında bilgi vermemek amacıyla) paylaşamıyorum, hangi kategoriye girdiğini öğrenmek için netten faydalanabilirsin :)

anladm canmm basarılar cok guzel gorunuyor

içine her süt giren sütlü tatlı olmaz o bakımdan :KK66: Serbetlı bı tatlının ıcıne de sut gırebılıyor ama sutlu degıl serbetlı bı tatlı demıs oluyoruz o acıdan sordum zaten arkadas anladı benı :)
Profiterol sütlü tatlıdır:KK39:
Kek ve pasta kategorisine asla girmez:KK51:
Kategori çok kapsamlı Sütlü Nuriye,Muhallebili kadayıf ,Tiramisuda sütlü tatlıdır,kategorimize uygundur....:kk77::KK39:
Ayrıca konu Bölüm Editörlerinin kontrolünden geçiyor:KK66:

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri
^
2hwodwi.jpg

Back