• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Profiterol - Sek Süt Sponsorluğunda

bu ne hız ya:KK57:
yani millete diye diye sütlü tatlıları 1.yaptın ya valla helal olsun sana:KK70:
sütlü tatlıların 1.seçileceğini anladığın ilk gün başladın değilmi hazırlanmaya:KK48:
yalnız ismi de pek fiyakalıymış canım:KK48:harika görünüyor ellerine sağlık,valla ağzım sulandı,profiterole de bayılırım:kk77:

yarışmada başarılar dilerim.

başarılar pinkom: )
çok güzel görünüyo ellerine sağlık: )
yalnız seksüt hakkında neden bilgi verdin onu anlayamadım: ) :KK48:

bu ne hız ya:KK57:
yani millete diye diye sütlü tatlıları 1.yaptın ya valla helal olsun sana:KK70:
sütlü tatlıların 1.seçileceğini anladığın ilk gün başladın değilmi hazırlanmaya:KK48:
yalnız ismi de pek fiyakalıymış canım:KK48:harika görünüyor ellerine sağlık,valla ağzım sulandı,profiterole de bayılırım:kk77:

yarışmada başarılar dilerim.
:)) azmettim başardım:KK70:
Isme bende bayıldım, bi arkadaş verdi fikri Sağolsun :KK37:
Çok teşekkür ederim:KK60:

Yeni kategori açılmış da tarifler eklenmis bile şoktayim:KK57:

Cok güzel görünüyor canım başarılar diliyorum:KK68:

profiterol çok severim:kk77: elinize sağlık sütlü tatlılarla aram iyidir daha dün alman pastası yaptım :KK54: yalnız profiterolün hamuru piştikten sonra sönmüş gibi geldi bana :KK51: süslemesi ise süper :KK54: bu yarışma meselesi nasıl oluyor burdan tarifi filan ekleyip mi katılmış oluyorsunuz , katılacağımdan değil merak ettim ;)

:63::63::63::63::63:..vay vay vay.. ellerine sağlık kızzzz:mad::mad:yemedin uyumadın yapıp ekledinn..helal sana kıskandım ayol..ellerine sağlık kajmery.. nin tarifini merak ettim bak şimdi..:KK53::KK53::KK53:yarışmada başarılarrr..:KK15::KK15:

haaa.. bu ara kakaolu ve vanilyalı dondurma ve profiterol ennnnn sevdiklerimdenn.. ellerin dert görmesin tatlımm..

pink allah seni napmasın :KK53: çok güzel olmuş canım çok severim profiterolu :kk77: eline sağlık başarılarrr :KK37::KK37:
Bekleyemedim:KK8::KK8: Sağol canım benim, sen neler döktürcen bakalım:KK19:

Yeni kategori açılmış da tarifler eklenmis bile şoktayim:KK57:

Cok güzel görünüyor canım başarılar diliyorum:KK68:
Hızlı başladık:-) Teşekkür ederim:KK37:

profiterol çok severim:kk77: elinize sağlık sütlü tatlılarla aram iyidir daha dün alman pastası yaptım :KK54: yalnız profiterolün hamuru piştikten sonra sönmüş gibi geldi bana :KK51: süslemesi ise süper :KK54: bu yarışma meselesi nasıl oluyor burdan tarifi filan ekleyip mi katılmış oluyorsunuz , katılacağımdan değil merak ettim :KK66:
Hepsinde sönme olmadı ben biraz beklettim kuğuyla uğraşırken diğerlerinin bi kısmında oldu.
Evet yapım aşamasının fotoğraflarını çekip, açıklama yazıp, burda konu açıyoruz, hazır öğrenmişken katıla bilirsin:KK39:
Teşekkür ederim:KK28:

Bekleyemedim:KK8::KK8: Sağol canım benim, sen neler döktürcen bakalım:KK19:

Hızlı başladık:-) Teşekkür ederim:KK37:

Hepsinde sönme olmadı ben biraz beklettim kuğuyla uğraşırken diğerlerinin bi kısmında oldu.
Evet yapım aşamasının fotoğraflarını çekip, açıklama yazıp, burda konu açıyoruz, hazır öğrenmişken katıla bilirsin:KK39:
Teşekkür ederim:KK28:
hadi bakalım görücez :KK16::KK16::KK8::KK8:

Back
X