- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Iyı yaptınSizi merakta bırakmayayım dedim hemen ekledim işte :))
Çok teşekkür ederim canım
Cokta guzel gorunuyor basarılar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyı yaptınSizi merakta bırakmayayım dedim hemen ekledim işte :))
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık canım, harika görünüyor
Başarılar dilerim Pinkom
Teşekkür ederim tatlım , yeni kuralımız obaşarılar pinkom: )
çok güzel görünüyo ellerine sağlık: )
yalnız seksüt hakkında neden bilgi verdin onu anlayamadım: )
:)) azmettim başardımbu ne hız ya
yani millete diye diye sütlü tatlıları 1.yaptın ya valla helal olsun sana
sütlü tatlıların 1.seçileceğini anladığın ilk gün başladın değilmi hazırlanmaya
yalnız ismi de pek fiyakalıymış canımharika görünüyor ellerine sağlık,valla ağzım sulandı,profiterole de bayılırım
yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederimmasallahhh.kategori acilmis bide ustune iki tarif eklenmis bile.ellerine saglik.profiterole bayilirim.kugularin da pek cici
Teşekkür ederim tatlım , yeni kuralımız o
Teşekkür ederim
Bu kategoride tarif çakışması çok olur diye tarifi erken yapmakta fayda var
Yeni tarifini çabuk bul, yap. Onu da kaptırmaiyi yapmissiin.dedigin gibi oldu zaten.benim aklimda trilece vardi.vuslat yapmis bile
Bekleyemedim Sağol canım benim, sen neler döktürcen bakalımpink allah seni napmasın çok güzel olmuş canım çok severim profiterolu eline sağlık başarılarrr
Hızlı başladık Teşekkür ederimYeni kategori açılmış da tarifler eklenmis bile şoktayim
Cok güzel görünüyor canım başarılar diliyorum
Hepsinde sönme olmadı ben biraz beklettim kuğuyla uğraşırken diğerlerinin bi kısmında oldu.profiterol çok severim elinize sağlık sütlü tatlılarla aram iyidir daha dün alman pastası yaptım yalnız profiterolün hamuru piştikten sonra sönmüş gibi geldi bana süslemesi ise süper bu yarışma meselesi nasıl oluyor burdan tarifi filan ekleyip mi katılmış oluyorsunuz , katılacağımdan değil merak ettim
hadi bakalım görücezBekleyemedim Sağol canım benim, sen neler döktürcen bakalım
Hızlı başladık Teşekkür ederim
Hepsinde sönme olmadı ben biraz beklettim kuğuyla uğraşırken diğerlerinin bi kısmında oldu.
Evet yapım aşamasının fotoğraflarını çekip, açıklama yazıp, burda konu açıyoruz, hazır öğrenmişken katıla bilirsin
Teşekkür ederim