• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Profiterol - Sek Süt Sponsorluğunda

:63::63::63::63::63:..vay vay vay.. ellerine sağlık kızzzz:mad::mad:yemedin uyumadın yapıp ekledinn..helal sana kıskandım ayol..ellerine sağlık kajmery.. nin tarifini merak ettim bak şimdi..:KK53::KK53::KK53:yarışmada başarılarrr..:KK15::KK15:
Ben o kadar bekleyemiyorum ya, katılmaya karar verince hemen yapıyorum, kararsız olduklarımda bekliyorum çok:KK70:
Kajmer in tarifini bende merak ediyorum, yapsın gelsin hemen:KK8:

Aaa çok hoşlar :kk77:
Bana da el verir misin
Hıza, maharete, beceriye, ustalığa..hepsine ihtiyacım var hepsine :110:

Aaa çok hoşlar :kk77:
Bana da el verir misin
Hıza, maharete, beceriye, ustalığa..hepsine ihtiyacım var hepsine :110:
Çok teşekkür ederim:KK19:
Bende usta değilim aslında, burda yaparak öğreniyorum çoğu tarifi, istemekle başla, aramıza gel yapamam dediğin tariflerin hepsini yapmaya başlarsın, üstelik severek:KK37:

Benimkiler şimdilik şuna benziyo :mad:

**Temsili

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 68
Benimkiler şimdilik şuna benziyo :mad:
:eek:o_O Şaka şaka o kadar umutsuz değilsin, benim de ilk yaptıklarım çöpe giderdi, çiğ kalan, yakılan, malzeme unutulan, bir sürü malzemeyi israf etmişimdir:KK53:
Öğreniliyor bunlar merak etme, denemekten de korkma:KK19: Sadece yaparken tarifinin başında dur, ben unuturum mesela ocakta ki yemeği, o yüzden pişene kadar mutfakta oyalanırım, bu sayede yakmayı bıraktım, kendince önlemler alabilirsin yani:KK16:

Back
X