Niye terketti merak ettimTabi ki de yapmazzzzzz : ) harbiii bir tanedirrr
Eskiden pinko tek askimdi.
terketti beni
Sonra bi tatliyla birlikte bana geri donduu Hah
Sana tatlı mı yaptı yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye terketti merak ettimTabi ki de yapmazzzzzz : ) harbiii bir tanedirrr
Eskiden pinko tek askimdi.
terketti beni
Sonra bi tatliyla birlikte bana geri donduu Hah
Sessiz takip ediyordum. Sütlü tatlılar için verdiğin mücadeleyi takdir ettim tarifte anında gelince içimdeki Erol taş gülüşünü koyverdimTeşekkür ederim canım O gülüş ne Erol Taş canlandı gözümde
Adra samsuna gelince senin üstüne saldirgan bi kedi aticam tirmalasin seniHadi ya.Tavşanı iyiki geri verdi o zaman.Yoksa tavşan aç kalacaktı.
Yapmam tabiiBenim hemşom yapmaz öyle şey
Margaaa margaaa sana ben neler etcem sen görhayvani ac birakinca hayvan kacti ondannnnnn gercekler acı
Benim gozlerim kara degillllll kiiiiii : ) kaslarim karaaa gozlerimmm elaaaa
Lop tavsanimm ben dimii ay tavsan ifadeside bulamadim...
Hemşom seni koruyorum görüyorsun değil miAdra samsuna gelince senin üstüne saldirgan bi kedi aticam tirmalasin seni
Yapmam tabii
Margaaa margaaa sana ben neler etcem sen gör
Şaşı lop tavsanisin ama
Ayri dustuk biz seninle,kirginimSende yap bi tatli sana da gelirimm..
Sen kebabcisin ajshahajanshsh hahaha
Kajmer le iddialaşınca epey uğraştım, kategori seçilsin diye, tarifimi de kaptırmayayım diye ekledim hemenSessiz takip ediyordum. Sütlü tatlılar için verdiğin mücadeleyi takdir ettim tarifte anında gelince içimdeki Erol taş gülüşünü koyverdim
Görüyom nevos beni kandiramazsin amaaaaHemşom seni koruyorum görüyorsun değil mi
Hıhhh ne kıskancam.Ahh canimmm
Niye eksik kalcakmisimsen niye kiskandin simdi beni.
Kedi mi atıcan.Ben de o kediyi havada yakalar sana iade ederim.Adra samsuna gelince senin üstüne saldirgan bi kedi aticam tirmalasin seni
Yapmam tabii
Margaaa margaaa sana ben neler etcem sen gör
Şaşı lop tavsanisin ama
Yok onunla alakası yokGörüyom nevos beni kandiramazsin amaaaa
Bende saçını çekerim resmen senle kavga etmeye gelicem oraya heHıhhh ne kıskancam.
Kedi mi atıcan.Ben de o kediyi havada yakalar sana iade ederim.
Nevosss nevossss fırsatçı nevosssYok onunla alakası yok
Ama sen koruduğum için bir tatlı yapabilirsin
Boş mezar bulsa içine düşen Nevoş demedinBende saçını çekerim resmen senle kavga etmeye gelicem oraya he
Nevosss nevossss fırsatçı nevosss
Karşılıklı çekişiriz artık. Gel sen kavga etmeyiz.Bende saçını çekerim resmen senle kavga etmeye gelicem oraya he
Nevosss nevossss fırsatçı nevosss
Yazdım geri sildim vallaBoş mezar bulsa içine düşen Nevoş demedin
Bana fasulye turşusu kavurun adraaaKarşılıklı çekişiriz artık. Gel sen kavga etmeyiz.
Nasıl biliyorumYazdım geri sildim valla
Kavururuz istediğin o olsun kolay.Bana fasulye turşusu kavurun adraaa
Biraz öyle oldu :) çok teşekkür ederimçok hızlısınız sunumunuzda çok hoş zaten çoook da severim profiterolü
başarılar
Sizi merakta bırakmayayım dedim hemen ekledim işte :))Pınk bu ne hız kızz
Sıradan bı tarıfmıs dakka bır gol bır olmus
Ellerıne saglık super gorunuyor