Tatlı Tarifi Profiterol - Sek Süt Sponsorluğunda

bu ne hız ya
yani millete diye diye sütlü tatlıları 1.yaptın ya valla helal olsun sana
sütlü tatlıların 1.seçileceğini anladığın ilk gün başladın değilmi hazırlanmaya
yalnız ismi de pek fiyakalıymış canımharika görünüyor ellerine sağlık,valla ağzım sulandı,profiterole de bayılırım

yarışmada başarılar dilerim.

başarılar pinkom: )
çok güzel görünüyo ellerine sağlık: )
yalnız seksüt hakkında neden bilgi verdin onu anlayamadım: )

:)) azmettim başardım
Isme bende bayıldım, bi arkadaş verdi fikri Sağolsun
Çok teşekkür ederim

Yeni kategori açılmış da tarifler eklenmis bile şoktayim

Cok güzel görünüyor canım başarılar diliyorum

profiterol çok severim elinize sağlık sütlü tatlılarla aram iyidir daha dün alman pastası yaptım yalnız profiterolün hamuru piştikten sonra sönmüş gibi geldi bana süslemesi ise süper bu yarışma meselesi nasıl oluyor burdan tarifi filan ekleyip mi katılmış oluyorsunuz , katılacağımdan değil merak ettim

..vay vay vay.. ellerine sağlık kızzzzyemedin uyumadın yapıp ekledinn..helal sana kıskandım ayol..ellerine sağlık kajmery.. nin tarifini merak ettim bak şimdi..yarışmada başarılarrr..

haaa.. bu ara kakaolu ve vanilyalı dondurma ve profiterol ennnnn sevdiklerimdenn.. ellerin dert görmesin tatlımm..

pink allah seni napmasın çok güzel olmuş canım çok severim profiterolu eline sağlık başarılarrr
Bekleyemedim Sağol canım benim, sen neler döktürcen bakalım

Yeni kategori açılmış da tarifler eklenmis bile şoktayim

Cok güzel görünüyor canım başarılar diliyorum
Hızlı başladık Teşekkür ederim

Hepsinde sönme olmadı ben biraz beklettim kuğuyla uğraşırken diğerlerinin bi kısmında oldu.
Evet yapım aşamasının fotoğraflarını çekip, açıklama yazıp, burda konu açıyoruz, hazır öğrenmişken katıla bilirsin
Teşekkür ederim

hadi bakalım görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…