- 12 Temmuz 2006
- 56.773
- 217.738
- 1.223
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de aynısı.
Teşekkür ederim ablacım, bazı teknik sorunlarda ekran görüntüsünün çözüme faydası oluyor ondan istedim.Tamam abla,görüntü istediğin için attım artık kim ilgilenirse=)
İnşallah çözülür hem zorlanıyoruz hem sinir yapıyor=) bildirim vs tekrar sorun olduğunda onunda görüntüsünü atarımTeşekkür ederim ablacım, bazı teknik sorunlarda ekran görüntüsünün çözüme faydası oluyor ondan istedim.
Benimki de aynısı.
Tamam abla,görüntü istediğin için attım artık kim ilgilenirse=)
3-4 tane mesajı begendikten sonra kişi izlediğim kişi de izlemediğim kişi de olsa hemen bu çıkıyorSorunu tam anlamak için soruyorum:
1- Profil mesajını beğendiğiniz de mi çıkıyor bu durum?
2- Her profil mesajında oluyor mu yoksa bazı üyelerde mi oluyor?
3-Profil mesajının kendisini beğendiğinizde mi yoksa profil mesajına yapılan yorumu beğendiğinizde mi?
Ben bu durumu göremedim.
Aynı kişinin mi 3-4 mesajını beğendikten sonra oluyor3-4 tane mesajı begendikten sonra kişi izlediğim kişi de izlemediğim kişi de olsa hemen bu çıkıyor
Tam olarak yorumda veya profil mesajında değil hemen hemen hepsinde oluyor
Bu resimdeki yerden sonra beğendiğim kişinin profiline geçiyor ve zaten sayfa donuyor veya çok yavaşlıyor
Yeni profil mesajları na girdiğimde sıradan herkesinkini beğenirken oluyorBir de bana kullandığınız telefonu marka model biliyorsanız işletim sistemi ve kullandığınız browser/tarayıcıyı yazma şansınız var mı?
Bende evet çıkıyor100 tane profil mesajı beğendim 1 kere bile karşıma çıkmadı?
Sizde her 3-4 beğenide bir çıkıyor mu ?
Merhaba,
profil mesajlarına beğeni yaparken "bu mesajı beğenmek istediğinize emin misiniz" yazısı çıkan ve butona basınca beğeni yapılan üyenin profiline yönlendirme sorunu yaşayan üyeler, sorunu net olarak yazıp ekran görüntülerini atabilir mi acaba?
Sizin telefon marka model ve kullandığınız tarayıcıyı öğrenebilir miyim ?Bende evet çıkıyor![]()
Bir de browser tarayıcı ne kullanıyorsuuz ?Yeni profil mesajları na girdiğimde sıradan herkesinkini beğenirken oluyor
General mobile 5 GM plus.
Android sürümü 7.1.1 diyor orası mi sorduğunuz kısım