• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Profil mesajlarında yaşanan beğeni sorunu...

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
56.773
217.738
1.223
52
Merhaba,
profil mesajlarına beğeni yaparken "bu mesajı beğenmek istediğinize emin misiniz" yazısı çıkan ve butona basınca beğeni yapılan üyenin profiline yönlendirme sorunu yaşayan üyeler, sorunu net olarak yazıp ekran görüntülerini atabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Screenshot_2017-11-04-23-09-22.webp

Screenshot_2017-11-04-23-09-39.webp
bide sayfa geçişlerinde böyle 1 saat duruyor görüntü gelmiyor sayfayı devamlı yeniliyorum anca açılıyor,bildirimleri göstermiyor. Önceden hiç sorun yaşamazdim birkaç gündür böyle. İnternetten desek bitiyor vs oda yok, wifi.

Teşekkür ederim ablacım, bazı teknik sorunlarda ekran görüntüsünün çözüme faydası oluyor ondan istedim.
İnşallah çözülür hem zorlanıyoruz hem sinir yapıyor=) bildirim vs tekrar sorun olduğunda onunda görüntüsünü atarım

bende yasıyrum ya debebı ust uste ıslem mesela begene begene gıdıyrum 5 6 begenı snrası cıkıyr

Attım ablam

Eklentiler

• Screenshot_20171104-232704~2.webp
    Screenshot_20171104-232704~2.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_20171104-232720~2.webp
    Screenshot_20171104-232720~2.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 119
Kazen Kazen Curly Curly diyorum, teknik konularda deha olan onlar, ben anca elçilik vazifesi yapabilirim.
Benimki de aynısı.

Tamam abla,görüntü istediğin için attım artık kim ilgilenirse=)

Sorunu tam anlamak için soruyorum:
1- Profil mesajını beğendiğiniz de mi çıkıyor bu durum?
2- Her profil mesajında oluyor mu yoksa bazı üyelerde mi oluyor?
3-Profil mesajının kendisini beğendiğinizde mi yoksa profil mesajına yapılan yorumu beğendiğinizde mi?

Ben bu durumu göremedim.

Sorunu tam anlamak için soruyorum:
1- Profil mesajını beğendiğiniz de mi çıkıyor bu durum?
2- Her profil mesajında oluyor mu yoksa bazı üyelerde mi oluyor?
3-Profil mesajının kendisini beğendiğinizde mi yoksa profil mesajına yapılan yorumu beğendiğinizde mi?

Ben bu durumu göremedim.
3-4 tane mesajı begendikten sonra kişi izlediğim kişi de izlemediğim kişi de olsa hemen bu çıkıyor

Tam olarak yorumda veya profil mesajında değil hemen hemen hepsinde oluyor

Bu resimdeki yerden sonra beğendiğim kişinin profiline geçiyor ve zaten sayfa donuyor veya çok yavaşlıyor

3-4 tane mesajı begendikten sonra kişi izlediğim kişi de izlemediğim kişi de olsa hemen bu çıkıyor

Tam olarak yorumda veya profil mesajında değil hemen hemen hepsinde oluyor

Bu resimdeki yerden sonra beğendiğim kişinin profiline geçiyor ve zaten sayfa donuyor veya çok yavaşlıyor
Aynı kişinin mi 3-4 mesajını beğendikten sonra oluyor

Bir de bana kullandığınız telefonu marka model biliyorsanız işletim sistemi ve kullandığınız browser/tarayıcıyı yazma şansınız var mı?

100 tane profil mesajı beğendim 1 kere bile karşıma çıkmadı?

Sizde her 3-4 beğenide bir çıkıyor mu ?

Bir de bana kullandığınız telefonu marka model biliyorsanız işletim sistemi ve kullandığınız browser/tarayıcıyı yazma şansınız var mı?
Yeni profil mesajları na girdiğimde sıradan herkesinkini beğenirken oluyor
General mobile 5 GM plus.

Android sürümü 7.1.1 diyor orası mi sorduğunuz kısım

Merhaba,
profil mesajlarına beğeni yaparken "bu mesajı beğenmek istediğinize emin misiniz" yazısı çıkan ve butona basınca beğeni yapılan üyenin profiline yönlendirme sorunu yaşayan üyeler, sorunu net olarak yazıp ekran görüntülerini atabilir mi acaba?

Bunun dışında sayfalar çok zor açılıyor. İki üç kez sayfa yenilemek zorunda kalıyorum donuyor.

Eklentiler

• IMG_3054.webp
    IMG_3054.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 65
Yeni profil mesajları na girdiğimde sıradan herkesinkini beğenirken oluyor
General mobile 5 GM plus.

Android sürümü 7.1.1 diyor orası mi sorduğunuz kısım
Bir de browser tarayıcı ne kullanıyorsuuz ?
Chrome/ opera / internet explorer gibi

Back
X