Profil Ayarları Nasıl Yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Yukarıda gördüğünüz bölümlerin ne ise yaradığını bilmeyenler için özet geçeceğim..
Profil ayarları kısmında yer alan

1- Kişisel Bilgiler = Durum bildirimi , doğum tarihi ,kişisel rütbe, ilişki durumu,meslek,eğitim durumu,duyurulmasını istediğiniz haberler ve bölümlere bu kısmı tıklayarak ulaşabilir ve gerekli değişimleri yapabilirsiniz..

2- İmza Ayarları = Bu kısımdan imza oluşturabilir ve değiştirilir..

3 - İletişim Detayları = Üyeliğinizin kayıtlı olduğu e-postayı bu kısımdan değiştirilir.
Mesaj tercihlerimizi bu kısımdan yapabiliriz.
Özel mesaj kimler atsın veya atmasın gibi..
Forumdan e - posta bilgilendirmesi almak istiyorum veya istemiyorum gibi..

4 - Gizlilik = Çevrim içi durumunuzu gizlemek için bu kategoriyi kullanabilirsiniz..
Profilinizde yaşınızın gözükmesini istiyorsanız , gizlilik ayarlarına tıklayarak yapabilirsiniz..
Profil duvarınıza kimlerin mesaj atmasını veya atmamasını bu kategoriden ayarlayabiliriz..
Kimlik bilgilerinizin dışarıdaki kullanıcılar veya kayıtlı kullanıcılar tarafından görülmesini istemiyorsanız , yine gizlilik ayarlarını tıklayarak bu ayarları düzenleyebilirsiniz..
Dürtme durum ayarlarını da buradan yapabilirsiniz..

5- Forum seçenekleri = Yazı rengi, fontu ve büyüklüğü bu kısımdan ayarlıyoruz..
İmzaları görmek istemiyorum, diyenler de bu kısımda yer alan ayarlamaları yapabilirler..
Konuları takibe al seçeneği de yer alıyor..

6 - Bildirim seçenekleri = Mesajlar,konular,profil sayfasında yer alan mesaj,kazanımlar ve dürtmelerin bildirimlerini alıp almamak size kalmış..

Örneğin ; biri sizi dürttüğünde bildirim gelmesini istemiyorsanız ,bu kısmı açarak gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz..

7 - Avatar = Avatar değişimi buradan yapılır..

8- Şifre = Şifre işlemleri buradan yapılır..

9 - Arkadaşlarımın aktiviteleri = İzlediğiniz üyelerin forum içinde yazdığı mesajları , açtığı konuları , beğendiği yorumları bu bölümden takip edebilirsiniz..

10 =Özel mesajlar = İstediğiniz bir üye ile özel mesajlaşma panelinde konuşma başlatabilirsiniz..

11 = Bildirimler = Kaçırmış olduğunuz bildirimleri bu bölümden takip edebilir, görebilirsiniz..

12= Beğenildikleriniz = Mesajlarınızın kimler tarafından beğenildiği bu bölümden görebilirsiniz..

13= Takip ettiğiniz üyeler = İzlediğiniz tüm üyelerin profilerine bu bölümden ulaşabilir , izlemekten vazgeç seçeneğine bu kısımdan da ayarlayabilirsiniz..

14= Kara Listeniz = Görmezden gelinecek üyeleri bu kısımdan belirleyebilirsiniz..

15= Albüm Ayarları = Tüm albüm gizlilik ayarlarını bu kısımdan rahatlıkla halledebilirsiniz..[/I][/B]
[/CENTER]

Son düzenleyen: Moderatör:
imza ayarları artık neden görünmüyor profılımızde ? imzamızı nereden degıstırebılırız ?

Son düzenleyen: Moderatör:
imza ayarları artık neden görünmüyor profılımızde ? imzamızı nereden degıstırebılırız ?

Geçen mune açıklama yapmıştı bu konu hakkında..
Düzenleme yapılıyor geçici bir süre kapalı ..

Mune dedi:
İmzalar şimdilik kapalı, yöneticilerimiz imza konusunu yeniden düzenleyene kadar onlara müsade edelim olur mu

Geçen mune açıklama yapmıştı bu konu hakkında..
Düzenleme yapılıyor geçici bir süre kapalı ..

Mune dedi:
İmzalar şimdilik kapalı, yöneticilerimiz imza konusunu yeniden düzenleyene kadar onlara müsade edelim olur mu
tesekkurler bılgılendırme ıcın ..
görmemısız bız onu arayıp duruyoruz nerenın ıcıne gırdı acaba o ayar dıye :)

ben yeni üye oldum ancak tercihlerden yazı tipimi değiştirmeme rağmen yazı tipim değişmedi neden olabilir?

merhaba ben de kendime imza yapmak istiyordum ama bir türlü ekleyemedim resimleri görünmüyor
birde mesajlarıma gülümsemeleri ekleyemiyorum sanırım kapattım nasıl açacağımı bilemiyorum
bir iki gündür böyle

merhaba ben de kendime imza yapmak istiyordum ama bir türlü ekleyemedim resimleri görünmüyor
birde mesajlarıma gülümsemeleri ekleyemiyorum sanırım kapattım nasıl açacağımı bilemiyorum
bir iki gündür böyle
Imzalar kapalı şuan.

tekrardan soruyorum mesajlarıma ifadeleri ekleyemiyorum
bana şu hatayı veriyor lütfen yardım
Yüklenilen dosya izin verilen bir dosya uzantısına sahip değil.

Merhaba
ben de isaretli yerdeki gizlilik ayarimi degistiremiyorum. Bazi uyelirin profili gizli bende gizlemek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-24-13-18-24-1.png
    Screenshot_2015-02-24-13-18-24-1.png
    201,6 KB · Görüntüleme: 169
Merhaba
ben de isaretli yerdeki gizlilik ayarimi degistiremiyorum. Bazi uyelirin profili gizli bende gizlemek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim
Tüm ziyaretçiler kısmı değişmiyor diye biliyorum bende de değişmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X