- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
- #1.121
canimcim cevabin icin tesekkür ederim bi sorumda sacla ilgili olucakti..sacim bob kesim.kendi rengi kumral (koyu) ben buna garnier vanilya sarisina boyadim kendim ve dore kizili oldu yani biraz havuc rengine yakin :) ben turuncu ve buna yakin renkleri sevmiomki..ben daha cok bebek kumrali dogal bi renk istiom yada yesile kacan kumrallar..simdi bu rengi nasil yakalarim??
merhabalar,23 yasındayım.saçlarım kestane rengiydi.bakıra benzer toprak tonlarında bir renge boyattım.dip boyası geldiğinde başka bir kuaför bu tonun daha açığını diplere uyguladı.böylece daha parlak ve güzel görüneceğini söyledi.saçlarım rengarenksizce kuaförün yaklaşımı doğru mu?
gözlerime eyeliner çekiyorum göz altımı da siyaha boyuyorum.çok mu siyah oluyor diye kendime soruyorum.sadece üste mi sürmek lazım?far kullanmıyorum.kendime yakıştıramıyorum.ya da kullanmayı beceremiyorum.buğday tenliyim kahverengi gözlerim var.burnum çok küçük değil.bana nasıl bir makyaj önerirsiniz?
teşekkürler,kolay gelsin.
keske cildim kuru olsaydi..bi nemlendirici sürersin yada zeytin yagi arada bir is tamam..ama yagli cilte bisey sürmeye korkuyo insan
yagli ciltler nasil bakim yapmali bunuda biraz anlatabilirmisin bize..
önceki verdigin cevaba göre sodayi hep kullancam tonik olarak...olay kremlerine türkiyeye gelince bakarim burda bulmam zor..
Hayır aksine cildim çok kuru ve hiç sivilcem yoktu ama ne yazıkki bu üründe yaramadı ve sivilce çıktı krem yüzünden yine verdiğim para boşa gitti adam akıllı kullanamadan.. Anlayamadığım neden böyle herkesin pürüzsüz diye tabir ettiği bir cildim varken niyeyse hangi ürünü kullansam normal bir nemlendirici bile sivilce kızarıklık veya leke yapıyor bende.Sudan başka birşey sürmeyeceğim heralde cildime.
demekki cildiniz hassas ve alerjik bi cilt ve kullanılan ürünlere tepki vererek alerji yapıyor,bi müddet ürün kullanmayın ve kızarıklık vs.. olursa papatyayı demleme usulu demleyin ve cilde pamuk yardımıyla suyunu sürün,alerjiye iyi gelir..sonrasında da sivilce vs.. çıktığı için aynısefa kremi kullanın aktarcılardan alabilirsiniz bu kremi..sonra biraz yatışır cilt ve güneş kremine devam edebilirsiniz..
demekki cildiniz hassas ve alerjik bi cilt ve kullanılan ürünlere tepki vererek alerji yapıyor,bi müddet ürün kullanmayın ve kızarıklık vs.. olursa papatyayı demleme usulu demleyin ve cilde pamuk yardımıyla suyunu sürün,alerjiye iyi gelir..sonrasında da sivilce vs.. çıktığı için aynısefa kremi kullanın aktarcılardan alabilirsiniz bu kremi..sonra biraz yatışır cilt ve güneş kremine devam edebilirsiniz..
hemen alıcam bulur bulmaz malum burası küçük her ürün hemen bulunmuyor :18::18: çok çok tşkler öpüldünüz çokcanadan sağolunTamam elinizdekileri kurtaramıyacağız demekki :))öncelikle göz içinin kuru olması gerekir ve kulak çubuğuyla göz içindeki kalem sürdüğünüz yerin ıslaklığını alın ve Dior Diorshow liner Woterproof Dior'un Blue tie isimli son makyaj koleksiyonunda yer alan su geçirmez,akmayan,bulaşmayan,gayet iyi koyuluğuda olan garantili göz kalemini tavsiye ederim..
yaşasın sanırım aynı zamanda sitede gezinioruz. yazgül hanım resminizi gördüm..daha önce gözümden mi kaçtı yoksa ilk defamı gördüm bilmiyorum ama o samimi havanız resminizdende gelio buraya..
bıkmadan usanmadan sorularııza yant verdiğiniz için teşekkür ederiz en baştaa çok çok çok.....birkaç sorum olacak benim şimdi
1. bana fondöten renginden güneş koruyucu markası verir misiniz rica etsem. nedense sizin sölediğiniz şeyi almak isityorum ben
2. bir bayana olayın kremlerini önermiştiniz...şimdi okudum dıademine önermişsiniz.yaş 26 ise hangisi daha iidir acab.
3. bu bahsettiğiniz aynsefa kremi sadece çenemde çıkan birkaç tane sivilce için kullanılabilir mi teşekkür ederim:) hatta öpüyorum sizi yaaa
Mrb Yazgül hanım ,
21 yaşında Ofis ortamında çalışan biriyim Günlük pratik olarak bana makyaj önerilerinizden bende faydalanmak istiyorum mümkünse...
Esmer , iri kahve gözlerim , kirpiklerim mat kısa ve az, dudaklarım üst alta göre daha ince ,elmacık kemiklerim belirgin, yüzüm ne ince ne geniş, kaşlarım kimine göre çok kimine göre az ...
Sizden isteğim hangi makyajı nasıl , nereye uygulayabilirim markaları ve ürünler şimdiden çok tşklerrrr
Resmimi yeni ekledim çok teşekkür ederim sizlerden aldığım samimiyetle burada bilgi alışverişi yapıyoruz..
1)fondöten rengi söylerim fakat cildinizin renk tonunu bilmiyorum isterseniz özelime resminizi gönderin oradan bakıp daha iyi yardımcı olayım..güneş koruyucu olarak hem fiyatı hemde kalitesi iyi olan sebamed'i öneririm ki ben de sebamed kullanıyorum..
2)26 yaş için dıadermıne daha uygundur..
3)evet aynısefa kremi sivilce ve izleri için ister yüzünüzün tümüne istersenizde bölgesel olarak kullanabileceğiniz bi kremdir..
rica ederim,ben de öpüyorum sizi..
1 benimde yüzümde doğum lekelerim var doğum yapalı iki buçuk ay oldu ama hala bi değişme yok bu doğum lekelerinden kurtulmak için ne yapmalıyım bide araştırmalarıma göre FADE OUT Extra Care - Active Fade Cream öneren arkadaşlarda var sizce kullanmalımıyım
2 cildim kuru pul pul kuruluklar oluyor her kremde nemlendirme yapmıyor bazı kremler kalıp gibi oluyo yüzümde bazılarınıda hemen cildim emiyo nasıl bir nemlendirici kullanmalıyım
şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için....
Benim de bi iki sorum olucak izninizle:) Diyelim ki yüz bazı aldık bazı sürdükten ne kadar süre sonra fondeten sürmeliyiz? Baz cildimiz de kuru bir haldemi olucak bunu yapısını henüz bilmediğim için soruyorum.
Yüzüm biraz küçük duruyor olgun göstermek için nasıl bir tavsiyede bulunursunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?