- 11 Ağustos 2010
- 504
- 0
- Konu Sahibi estetisyen_ankara
Sorularınızı cevaplayabilirim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman Allahım!!
Hemen başlamak istiyorum, gözlerim küçük, göz kapağım neredeyse yok gibi, nasıl makyaj yapmalıyım sence?
selamlar
bir soruda benden.. normalde beyaz tenli ve koyu kahve saçlıyım ama bu yaz güneşlenmeyi fazla kaçırdım ve baya bi bronzlaştı yüzüm. genelde pembe ve turuncu tonları ruj kullanırım ama onları bu halimde sürünce çok çiğ duruyo gibi. şimdi de uygun bir ruj rengi arıyorum hangi renklere bakmam gerekli sizce? birde allık rengi tavsiyesi istesem çok mu olur acep...
Tenimizde alt tonları bileğimize parmağımızı bastırıp çekerek görebiliyoruz (parmak izi sarı ise sarı alt tonlu, pembe ise pembe alt tonluyuz) buna göre sarı alt tonlular nasıl makyaj yapmalı diye soracaktım.
ya ben tenimin rengini açık görüyorum ama tam anlayamıyorum ten rengimin tam olarak ne olduğunu anlamanın bir yolu varmı
t bölgem yağlı ve makyaj yaptıktan bir süre sonra parlıyor bunun için ne yapmalıyım?
yüzümde renk bozukluğu var bunun için mineral fondoten mi önerirsiniz yoksa renkli nemlendirici mi?
Merhaba benim size 3 sorum olucak simdiden ozur dilerim biraz fazla soru sordum :S
1)benim goz kapaklarim biraz sis ve one dogru ondan eyelinerla kuyruk çekemiyorum çok disa dogru aslinda becerebilsem yakisiyo ama 15 kere deniyosam bir kere basariyorum bunun kolay bir yolu varmidir? 2) kedi gozu ve bugulu goz makyajini pek beceremiyorum ozellikle gozumun alt kisminda o bugulu ve duz ifadeyi veremiyorum
3) gozlerim kuçuk degil ama ben daha buyuk gozuksun ve çok dikkat çeksin istiyorum ama gozumun içine beyaz kalem çekince çok siritiyor :S içine birsey çekmedende duramiyorum daha etkili ve gozu buyuk gosteren bir makyaj için ne onerirsiniz
çok soru sordum kusura bakmayin tekrar ama simdiden tesekkur ediyorum :))))
canım bnde bişey sormak istiyorum bn sadece pudra göz kalemi ve rimel kullanıyorum bazende allık. fondoten cildim alerji yapıyo . pudra sürmeden önce 50 koruma faktörlü güneş kremi sürüyorum yaz olduğu için onun yerine başka ne sürebilirm pudra öncesi önerebileceğin krem var mı
yağlı bölgenin parlamaması için makyaj altı bazları satılır.krem şeklinde sürülür,sonrada
makyaj yapılır.renk bozukluğu için öncelikle yüzünüze kesinlikle güneş korucuyu kullanmanız gerekli,sonrasındada haftada 1 gün 1 tatlı kaşığı yoğurt ile 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp göz çevresi hariç yüzünüze sürüp kuruduktan sonra ovarak çıkarın ve sonrasındada ılık su ile yıkayıp nemlenirin.bunu gece yatmadan önce yaparsanız daha etkili.kapatmak içinse renkli nemlendirici çok iyi kapatmaz lekeleri,fondöten daha iyi kapatır.
bende birşey sormak istiyorum cevablarsan çok sevınırım.. bende genetık göz altı morluukları var çok iyi bı kapatıcı önermenızı ıstıyorumm.. ayrıca cıldım karma nasıl bi pudra kullanmalıyım pütür pütür oluyo yüzüm makyaj yapanıca ( ama en önemlısı şu morluk kapansın yeter ( kapanmıyo kapatıcıyla gerçı sadece maybelıne kulandam kapatıcı belkı başka bı marka kapatır yardımcı olun sımdıden tşklerrr