- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
-
- Konu Sahibi madamcocomo
evli bekar çocuklu farketmez yeterki isteyin evde bile stüdyo yaratırsınız:jeyyar:
mayalihamur taktir ettim seni hamileyken bile gitmişsin :lepi:
yenı gelen arkadaslar hoşgelmiş opuyorumnanaktan
şu an bızım evı bır gorsen ,bos odamız vardı cocuk odası dıye geçıyor ,girsen kaçarsın valla
kaydirigubbakcemile3
o kadar berbat halde kı ,ısıklar bır yanda ,ekıpmanlar bır yanda cekım ıcın lazım olan aksesuarlar ,esyalar o odada
hatta odayı sıyaha boyadık ,heryerı sımsıyah ,millet cocugunu korkutmak ıcın kullanıyor bızım odayı ,
xx 'lere soylerım zindana atarlar bak senı dıye kaydirigubbakcemile3
kı su ara ,alan derınlıgı yeterlı olmadıgından ,salona fılan cıkarıp orada cekıyoruz ,
salon komple yer degıstırıyor ,masa bır yana koltuklar ust uste perdeler cıkıyor ,cekım bıtıyor sonra yerlestırıyoruz tek tek ,
fotoları gorunce kımse ınanmıyor o fotoların evde cekıldıgıne ,sekıl degıstırıyor resmen kaydirigubbakcemile3
fotograf askı bambaska ..:asigim:
Şunları asla unutmayın
- çeken makina değil sizlersiniz
- kadrajı oturtan makina değil sizlersiniz
- makinadan öte SLR makina kullanıyorsanız lens çok daha önemlidir
Canon 50 D yi sattığıma çok pişmanım ama Nikon D700'e geçiş yaptım.
vereliniortak
Not ettim
:hulya:
:Benim lens 18-55 mmbilmiyorumkismile
Doğa fotografı çekiyorsunuz ve bir tarlayı çektiniz bu tarlanın etrafında tel örgü ile çevrilmiş (kadrajınızda bu tel örgü girdi) veya bu tarlada bir traktör var bu doğa fotografı mıdır ?
18-55 body kit olarak satılan malesef ki hiçbir özelliği olmayan standart bir lens onun yerine 18-200 gibi (gerçi bu da bazı yerlerde kit olarak veriliyor) lens tavsiye edebilirim.
Öncelikle ne çekeceğinize karar verirseniz lens tavsiylerini ona göre yapabilirim.
Portre mi ? doğa mı ? kuş börtü böcek mi ?