- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
- Konu Sahibi madamcocomo
aslında pek bırsey yakalayıp cekmedım
sadece bır modelle calsıtım o kadar kaydirigubbakcemile2
merak ettimm kim o bnm yerime gecen sahsiyetttt kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında pek bırsey yakalayıp cekmedım
sadece bır modelle calsıtım o kadar kaydirigubbakcemile2
yabancı degıl eşimin kuzenı kaydirigubbakcemile3
üstteki katıldıgım bır yorumdur .ben de canon kullanıyorum menmunum :)
Merhaba benim gibi fotoğrafçılığa hayran arkadaşlarım,bu başlığı görünce nasıl sevindim anlatamam...Bu konuyu konuşmak isteyipte etrafımda konuşacak,anlayacak tek kişinin olmaması,net bir fotoğraf yakaladığımda tek başına sevinmek çok kötü...O yüzden bu topiği açan arkadaşa sonsuz teşekkürler..
Ben maalesef hala kompakt makina kullanıyorum..İleride dslr-like almayı düşünüyorum çünkü fotoğrafçılığı seviyorum fakat pahalı bir hobiye dönüşmesini istemiyorum.Şimdilik terimleri öğrenmeye başladım.Diyafram nedir,pozlama ölçümü nedir,iso nedir bunları öğrenmeye ve sindirmeye çalışıyorum..Bol bol fotoğraf örneklerine bakıyorum,bakış açımın gelişmesi için.Bunları iyice öğreneyim ki ileride dslr makine aldığımda yabancı kalmayayım..Tabi alacağım zaman önerileriniz için size de başvuracağım..
Umarım sizden çok şey öğrenirim..
hmmmm alsanaalsanasmile =)
lilium aramıza hosgeldin kaydirigubbakcemile5
çok saol:)değerlendircem bunu
Düşük bütçeli arkadaşlara pentax makinaların ı değerlendirmelerini gerçekten tavsiye ederim. Şu an canon kullanıyorum ama 2 yıl pentax k10 modelini kullandım. Niknn d200 ayarında bir makina olup yarı fiyatına satılıyor. Hayyamda ikinci elini 800 milyon caşvarına bulabilirsiniz.
Pentax ilk analog makinayı üreten firma. Bizde marka bağımlılığından pek kullanılmaz tercih edilmez ama çok sağlam makinalardır.
Bi üst modeli k20d de, d300 ayarında bir makinadır. d300 daha iyi ama fiyat performans olarak orantılandığında kesinlikle pentax derim. Bir de eğer ilerde bunu iş olarak yapıcam demiyorsanız bence makinaya çok para yatırmanıza gerek yok.
opuyorumnanaktan olur olur ,
bızım bı baska makinemız vardı yenı bı makıne pıyasaya dedıler baktık manyak bırsey sempatiksalakcinni
dedık bu bizim olmalı ,ki Türkıye de yoktu bıle ılk alanlardan biri bizdik Türkiye de
cogu arkadasımız bıze bakıp bızden ogrenıpte aldı ..
demem o ki ,o yenı makıne cıkınca olur mu acaba alabılır mıyız derken bı baktık bıızim oldu..guclubacismile
cok para bayıldık orası ayrı , o zaman düğünümüz yenı olmustu gitti paracıklar :gitme:
bende yei gördüm bu topiki ve hemen geleyim dedim... fotoĞraf çekmek ve izlemek kadar başka hiçbirşeyin beni rahatlatmadığını anladığımdan beri kendimi bu işe verdim diyebilirim... profesynel anlamda değil ... kompakt bir makinam var çekmek ve uygulamasını yapmak istediğim çoğu türde çok çok yetersiz kalıyor (örn. HDR)... dslr makinalar da çok pahalı be kardeşim 2. elleri bile 1000tl den başlıyor... ama bir gün gelicek o gün mehn dslr fotoğraf makinam hem de 1968 model vosvosum olucak
K10D nin tadını alırsan bırakamaman lazım
Ancak D2X ,D3X gibi makinalar alırsan bırakırsın kaydirigubbakcemile5