- Konu Sahibi madamcocomo
Star.Dust makinemi sipariş edeceğim,canon 550d 18-135 olarak satılıyor,canon 50d ise 18-200 hangisini almalıyım?bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BODY performanslarında tabii ki 50D üstün ,ama lens alırım diyorsan 50D al o zaman
550D giriş seviyesi iken
50D orta segment , ama tabii ki bunun yanında lenslerde önemlidir
edit : burada ne istediğin önemli önce ! tele (zoom) ağırlıklı mı çalışacan yoksa makro mu , yada manzara mı yada portre mi ?
Eğer zoom çalışacaksın 70-300mm yada 75-300mm f:4-5,6 gibi lenslere bakman gerekecek (sigma/tamron/canon) marka bayonetli lenslere bakabilirsin.
ezbere önermek istemiyorum ,senin ne istediğini tam olarak bilmeden
hmm ozaman 550d yemi yönelmeli ?
ya bady onun bi önemi yok mu yahu
Star.Dust çok teşekkürler önerilerin için,fakat dün acil bir kararla aldık makinemi,daha fazla erteleyecek,durup düşünücek zaman kalmadı.kaydirigubbakcemile2 Biraz spontane oldu ama inşaAllah artık iyi sonuçlar alırım.Yazını daha sonra okuma fırsatı bulabildim ayrıca.fisfisfis
Makinem canon 50d,lensim Canon EF-s 17-85 IS USM.Nasıl sence? Sonra da burdan yazdığın Canon 50 mm almayı planlıyorum.C.tesi elimde olacak makine.
Şimdi buradaki yorumlar ve bilgiler dışında tavsiye edebilceğiniz,bilgi niteliğinde,kitap,forum,site önerileri varsa bir an evvel incelemeye başlamak istiyorum.
Sanırım daha çok başın ağrıycak benden Star.Dust vereliniortak
Canım şimdiden hayırlı olsun , Aldığın lens sanırım "Canon EF-S 17-85mm f:4-5.6 IS USM" sanırım bu ,50D nin yanında başlangıç için ideal bir lens ,ama sonradan yetmeyecek olduğu gün gibi aşikar :) ,
başlangıç için sana PDF dosyalı link atayım , temel bilgiler için faydasını göreceğinden eminim :)
yükleyim nete , linkini paylaşırım burada :)
2 haftadır sessiz kalmış burası ?
neden acaba !