- Konu Sahibi madamcocomo
-
@tozbezi
öncelikle lensinin VR lens olup olmadığını sormam gerek, ayrıca keşke Nikon ile başlasaydın, çünkü Canon marka makineler rahat kullanıma sahip değildir, VR özellikleri yoktur. Manuel focusla çalışman çok hoşuma gitti, manuelle başlarsan çok daha iyi öğrenebilirsin bu işi, 1 ay öncesine kadar Bilgi Üniversitesinde ücretsiz fotoğraf dersleri veriyordum, önceden tanışsaydık davet ederdim seni de :)
hayırlı olsun renkli kareler :))
evet bunu bende cok duydum kit lensler biyerden sonra kullanıcıya yetmiyor sanırım
macro için lens bakınmaya basla bence :hulya:
canon eos serisinden 450d mi 500d mi bilmiyorumkismile
stradush bilmiyorum ki netlik ısıklarda cok iyi değil bilmiyorumkismile
hangi makinaymıs bu
merhaba TK hosgeldin a.s
canım ben tesadüfen prof. bi fotografcıyla tanıstım
nikon d3000 ve d5000'i bnde düşünüyordum
kendisi nikon d3 kullanıyordu adamın
ben ayrıca teknik servisim o d3000 ve d5000 cok sorunlu makineler
alacaksan eger d90 al saglam makine dedi
tabi d90 cok daha pahalı fisfisfis
buarada bu nerenin fiyatları ???
sony.nin çekimi çok güzel H10 kullananların fotograflarının incelemiştim
gayet iyiydi ama bence dslr al alabiliyorsan
bir kere al güzelini al a.s a.s a.s
hmmm ben zaten anlamıstım compact oldugunu naniknanikaslında netlik son derece iyi , ilk defa böyle bir yorum aldı bu fotoğraf (= .Ama tabii ISO80 e inebilseydi makina çok daha iyi olurdu diyenler vardı.Ama makina max. ISO100 e kadar inebiliyordu.
Makina compact bir makina. Fuji F31fd
d5000 de ne gibi sorunlar yaşanıyor?
Ben de bir süre önce d5000 aldım, şimdilik sorunsuz ama=) beni nelerin beklediğini, teknik servislerde geçireceğim süreyle şimdiden yüzleşeyim
Bir arkadaş da d5000 için 1150 fiyat yazmış. O fiyata nerden buldu merak ettim. Şayet garantili ise hiç kaçırmamak gerek.
Çok teşekkür ederim Star.Dust vereliniortak
@tozbezi
öncelikle lensinin VR lens olup olmadığını sormam gerek, ayrıca keşke Nikon ile başlasaydın, çünkü Canon marka makineler rahat kullanıma sahip değildir, VR özellikleri yoktur. Manuel focusla çalışman çok hoşuma gitti, manuelle başlarsan çok daha iyi öğrenebilirsin bu işi, 1 ay öncesine kadar Bilgi Üniversitesinde ücretsiz fotoğraf dersleri veriyordum, önceden tanışsaydık davet ederdim seni de :)
libyana hos geldın kuzum ,yenı gleen arkadaslarda tekrardan hosgeldı ,
cok guzel oldu star sennı buraya el atman ben bu aralar fena sıkısık haldeyım ,
en kısa zamanda ben de daha aktıf olarak katılacagım aranıza ,
fotograf ekleyın ama arada sırada ,ben ekledıgımde kımsecıkler yoktu bı akitra görebıldı boshayallersmile
Bu arada makinem Sony Dslr A200k 18-70mm lens.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?