- Konu Sahibi madamcocomo
-
Kızlar bu hafta alıyorum makine artık ama son kez bana bi makine önerin bakın prof.dslr çok seviyorum manuel odaklamaya bayılıyorum ve geliştirilebilsin azcıkta olsun diyorum ve beni 5 yıl idare etsin en çok fiyatlar ve makineler şunlar:
SONY DSLR-A200K 999Tl
FUJI S1500 Refurbished 302 TL
SONY CYBERSHOT DSC-H9 550TL
SONY HX1 800 TL
NIKON D3000 1050TL
NIKON D5000 1150
Ben en çok ilk sony beğendim ama tabi hiç anlamıyorum makine alırken nesine bakmalıyım kısmından.
Hayırlı olsun .. :)
@TozBezi
Makroda lensinin oldukça yetersiz kalıyor tabii ki ,Kit lenslerin performansı vasattır.
O yüzden Makro lensi almak zorundasınız (eğer çok ii makrolar yakalamak istiyorsanız)
Yarın bende gece çekimlerinde ISO'nun ve kapalı alanlarda ISO'nun önemini gösteren fotolar ekleyeceğim arkadaşlar :)
hayırlı olsun renkli kareler :))Aldım A200K aldım haftabaşı elimde olur galiba biraz onla deneme yapayım hemen eklerim buraya sonra iyisinden lense yatırıma başlarım
evet bunu bende cok duydum kit lensler biyerden sonra kullanıcıya yetmiyor sanırımmerhaba arkadaşlar.
bu konuyu bulduğum için çok sevindim.
ben aceminin acemisi bir durumdayım.
canon 450d makinem ve 18-55 kit lensim var.
netten bazı videolar izlesemde bir kurs almam şart bunu iyice anladım.
makro fotolar çekmekten hoşlanıyorum ama lensim yetersiz kalıyor.
manuel focus sorunum var.
bulutlu havalarda başarısız sonuçlar alıyorum.
tekniğini öğrenmediğim sürece arada şans eseri hoş kareler yakalamaya devam edeceğim sanırım.
başarabilirsem ekleyeyim.
yorumlarınız çok kıymetli benim için.
@TozBezi
Makroda lensinin oldukça yetersiz kalıyor tabii ki ,Kit lenslerin performansı vasattır.
O yüzden Makro lensi almak zorundasınız (eğer çok ii makrolar yakalamak istiyorsanız)
Yarın bende gece çekimlerinde ISO'nun ve kapalı alanlarda ISO'nun önemini gösteren fotolar ekleyeceğim arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?