Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

sumak bana geri dönmedin özel msjda :KK43:

sempatik hosgeldin makyaj topiklerinden sıra buraya gelmiyorki :))
resimlerinin bazılarında bugulanma olmus oda nemden falan heralde
genelde makro cekim seviyorsun sanırım boshayallersmile

uuuuu ne cok foto var bu sefer ..

hepsi de cok guzel.

sempatik ve düş hosgeldınız opuyorumnanaktan

düş evt bıraz hata var ama sen cekmeyı sevıyorsun zaten zemuszemus

akitra ekledım ben senı mnsene ama ,denk gelemedık hıc ordan konusuruz dıye donmemıstım gerı :1ninca:

sempatik makro çok yakından detaylı olarak çekmek ..

yanı senın cıcek fotoların makro olarak degerlendırebılınır .

eşimi işten çıkardılar benim makine hayalide yattı eşim alacam söz verdim diyor ama su durumda istemiyorum hiç beklemioduk ya sok oldum:sinifsinif:

Merhabalar,

Fotoğraf çekme tekniklerini,terimlerini henüz bilmiyorum, estetik kareler yakalamaya çalışıyorum o kadar,
bilgilendirici bir başlık olmuş burası, yavaş yavaş gelişelim,geliştirelim

Şimdilik öncelerden bir kare ekleyeyim,

Sumak'cım, değerlendirmenizi beklerim efendim : )
Birde senin canon e1 makinenin makro çekim ayarı var değil mi? Arka plan buğulama ayarı?

aaa nasıl durup dururken mı ,ne ıs yapıyordu kı esın ,tazmınatını aldı mı

dün aksam cnm patron gelmiş sevgilisiyle eşim siparişini almıs sonra turist grup gelmiş eşim onlarla ilgilenmiş kalabalıklarmıs onları hazırlyayım derken patronun yemegini vermeyi unutmus patronda beni adam yerine koymuor gönderin gitsin demiş restrant müdürüydü eşim tazminat flnda yok:gitme:

nihil begendım cnım fotonu en azından ufuk cızgın duz :)

ya ben o makıneyı aldım aam ınan ozellıklerını bılmıyorum ,10 poz anca cekmısımdır ,makro cekım ayarı var ,kedı kopek portre ,akvaryum bıle var dahasını bılmıyorum hıc eyvahedigeldismile

you-know adam sevgılısıne hava atmak ıstemıs bence cok uzuldum ya tazmınat fılan alsın ama düşsün üzerıne bir yılı gecmıs mıydı calıstıgı yerde ..

nasıl ıs yya ,alcan atcan yemegı kafasına
alsanaalsanasmile

nihil begendım cnım fotonu en azından ufuk cızgın duz :)

ya ben o makıneyı aldım aam ınan ozellıklerını bılmıyorum ,10 poz anca cekmısımdır ,makro cekım ayarı var ,kedı kopek portre ,akvaryum bıle var dahasını bılmıyorum hıc eyvahedigeldismile

you-know adam sevgılısıne hava atmak ıstemıs bence cok uzuldum ya tazmınat fılan alsın ama düşsün üzerıne bir yılı gecmıs mıydı calıstıgı yerde ..

nasıl ıs yya ,alcan atcan yemegı kafasına
alsanaalsanasmile

canım bugun gitti iyice konusmaya sen istifanı yaz buradan cıkarıldıgın duyulursa hiçbiyerde calısamazsın demişler istanbulda cok bilinen bi yer sektörün en iyisi gibiydi yani oradan cıkarılan hiçbiyerde iş bulamıo almıolar mafoldumben kuzum dun akşam geldi agladım bende kötü oldum üzülme makineni alcam sana söz verdim dio nası kötü oldum istemiyorum dedim :sinifsinif:

ay o da makıne dusunuyor kıyamam üzülme snde üzüldüğünü gorunce dha cok üzülür

çok istiodum cunku bilio bu salı alacaktık izinli olacaktı ya ben aglayınca makine için aglıyorum sanmıs aklımda omu kalır o an bende istemiyorum bosver cok istemiodum zaten fln dedim mafoldumben bugun tekrar baska yere gitti basvurdu bakalım inş ararlar

You_know geçmiş olsun arkadaşım,
Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar..Referansı da iyi diyorsun,çok kısa zamanda bakarsınız işe girmiş bile..
Makine içinde iyi ki almamışsınız, kredi kartı kullanıyorsanız ek taksit olurdu birde size.. İstemiyorum filan da deme pek, sonra alırız de.. Alamayacağını hissetmesin, zoruna gidebilir belki..
Allah sağlık derdi vermesin canım..En zoru o..
Çok kısa zamanda iyi haber verirsin bize inşallah ..

you -know var mı bır gelısme ?

ben uc gun yokum ,bır otel cekımıne gıdıcegız ,büyük bir otel ve termal..tedavı odaları fılan

bakalım nasıl olucak bıze de 3 gun tatıl cıktı :))

ya kizlar bu bateriasi gelecek olan makinaminki geldi
denedim begenmedim ya mesela ben ozellikle yakin cekimler yapiyorum ,goz makyaji gibi ,onceki makinamda flasli guzel cikiyodu, bunda yine flasli deniyorum ama flas felaket paliyo ,ve hic bisey belli olmuyo ,yada makinanin ayarlarini bilmiyorum,makro ayarinada getiriyorum
sevindiydim oh guzel makinam var diye :KK43:
isterseniz resimlide eklerim buraya
bilginiz varsa âylasin benimle

Arkadaşlar buraya eklediğimizin fotoğrafların çalınma olasılıklarına karşılık önlem almamız gerekmiyor mu sizce de ?

kizlar mesela yemek resmi cekmek istedigim zaman flaslimi flassiz gunduz isigindami daga iyi olur, cunku iki makinam arasindan birini ayart etmem gerekli ,bana yardim edin biriniz sizde hangisi kalsin
CANON mu FUJIFILMI
bi onceki sayfada her ikisinin resmi var

ben genelde yakindan flasl cektigim icin CANON un falasi cok patliyo ,oyuzden resimde hic bisey belli olmuyo of ya niye aceba ,be zannediyodum geyet guzel resim ceker diye

X