Prof.Rehat faikoğlu Doktor değişimi

Kahve kokulu

Allah insanı iddiasından vurur!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
241
265
103
merhaba kadınlar kulübünün mükemmel kadınları :)
Ben polikistik over hastasıyım üç yıllık evliyim derdim dediğim gibi doktorum:/
Ben istanbul Avrupa yasında Medilife Beylikdüzü hastanesinde Ramazan Dansuk hocada tedavi görüyordum lakin kendisi hastaneden ayrılmış yerine Prof.Rehat Faikoğlu gelmiş ama tanımadığım için gitsemmi bilemedim bilen tanıyan varsa bilgi verebilir mi ?

Galiba tanıyan eden yok yada konum aşağılara düştüğü için kimse okuyamıyor:/

Ramazan dansuk ta ameliyat oldum kist ameliyatı harika harika harika bir adam Aalah bin kere razı olsun diğer dr lar kist tehlikeli kanser olabilir demişlerdi ramazan bey baktı ultrasonla önemli birşey olduğunu sanmıyorum dedi. Ameliyattada kisti görünce hemen anlamış kötü olmadığını. Çok tatlı sevecen baba gibi bir doktor. Kesinlikle ramazan beyle devam edin derim. Diğer dr hakkında bir bilgim yok ne yazıkki.

Ramazan dansuk ta ameliyat oldum kist ameliyatı harika harika harika bir adam Aalah bin kere razı olsun diğer dr lar kist tehlikeli kanser olabilir demişlerdi ramazan bey baktı ultrasonla önemli birşey olduğunu sanmıyorum dedi. Ameliyattada kisti görünce hemen anlamış kötü olmadığını. Çok tatlı sevecen baba gibi bir doktor. Kesinlikle ramazan beyle devam edin derim. Diğer dr hakkında bir bilgim yok ne yazıkki.
Çok teşekkürler cevabınız için galiba bende Ramazan hocada devam edicem azıcık uzak ama yapıcak bişey yok

Back
X