- 2 Ocak 2016
- 7
- 0
- 1
- 45
- Konu Sahibi koyukahverengi
-
Muayne için para istenmesi çok saçma , Prof Dr Selçuk İnanlı muayne ücreti kesinlikle talep etmiyorAz önce aradım randevu almak için 300 TL imiş muayene ücreti dedim ki ama ben daha karar vermedim sadece görüşmek istiyorum telefondaki kızda ama muayene olcağınız için ücretli dedi kızlar ne muayenesi allah aşkına burnumun içine bakıcak sadece bunun için 300 TL istiyolar hayret bişey çok sinir oldum tamam kalsın o zaman dedim gelmem ben öyleyse.. Ben şimdi bi kaç doktorla görüşücek olsam ameliyat olmadan önce 2000 TL masraf mı yapıcam yani.. Çok istemiştim ama soğudum şuan baska birine bakıcam....
Hayır ücretli değil
ameliyatlari cok basarili gordugum kadariyla lakin kimse fiyat bilgisi vermiyorYa gercekten selcuk beye ameliyat olan yok mu
Pahali oldugunu biliyorum revizyon 17.20 bin arasi ama deger mi bilmiyorum aklimda 3 dr var muhammed dilber.bekir sivri.selcuk inanli siz kimleri dusunuyorsunuzameliyatlari cok basarili gordugum kadariyla lakin kimse fiyat bilgisi vermiyor
emre ilhan i dusunmustum bir de ama cok pahali uzerine biraz daha koyup araba alirim bu kadar yuksek tutmalari fiyati cok garip.ayrica muayeneler de ucretli.iki uc dr la goruseyim desem zaten 1000 lira kafadan gorusmeye gidiyor.Pahali oldugunu biliyorum revizyon 17.20 bin arasi ama deger mi bilmiyorum aklimda 3 dr var muhammed dilber.bekir sivri.selcuk inanli siz kimleri dusunuyorsunuz
Bana da 400 denildi ameliyat ucreti? Acil selcuk inanli ya ameliyat olan ulasabilir mi bana? Yardiminiza ihtiyacim var
Selçuk hocaya ameliyat olalı 10 gün oldu.O kadar memnunum ki hiçbir ağrım sızım olmadı. Kendisi o kadar güler yüzlü ve ilgili bir doktor ki görür görmez güven veriyor. Bakın size 10.gün burnumu atayımMerhaba , ben selçuk inanlıya ameliyat oldum 13 ocakta ve çok memnunum ağrım sızım olmadı , morluğum bile çok olmadı , isteyen olursa önce sonrası fotoğrafı atabilirim
O halde bu da benden gelsinSelçuk hocaya ameliyat olalı 10 gün oldu.O kadar memnunum ki hiçbir ağrım sızım olmadı. Kendisi o kadar güler yüzlü ve ilgili bir doktor ki görür görmez güven veriyor. Bakın size 10.gün burnumu atayım
Merhabalar öncelikle burnunuz gerçekten çok güzel olmuş bayıldım Ameliyat ücreti olarak ne kadar ödediniz acaba ben de Selçuk hocaya revizyon ameliyatı düşünüyorum ancak başka şehirdeyim ortalama ameliyat ücreti hakkında bilgi alabilirsem ona göre İstanbul a gelmeyi düşünüyorum da bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirimEki Görüntüle 1949645
O halde bu da benden gelsin
Merhabalar öncelikle burnunuz gerçekten çok güzel olmuş bayıldım Ameliyat ücreti olarak ne kadar ödediniz acaba ben de Selçuk hocaya revizyon ameliyatı düşünüyorum ancak başka şehirdeyim ortalama ameliyat ücreti hakkında bilgi alabilirsem ona göre İstanbul a gelmeyi düşünüyorum da bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Deviasyon ameliyatından memnun kaldınizmicanım ben deviasyon problemiyle ameliyat olmuştum 2 yıl önce. Şeklinin çok ellenmesini istemedim ama gerekli olduğunu söyledi. Aradan baya geçmiş ama, albümlere bakabilirsin..
Ben Selçuk Beye 10 ay önce ameliyat oldum, benim burnum çok kalın derili başka iki doktorla daha randevum olmuştu ama doktorlar bana güven vermedi, selçuk beyi internette buldum görüşmeye gitmeyede çok ani karar verdim ama iyikide gittim, işinde çok iyi ve hastayla iletişim kurmayı beklentilerini anlayan bir doktor. Şu an burnum çok güzel ve zarif oldu gerçekten beklemiyordum kalın derili olduğu için hiç umut vermemişti doktorlar ama çok güzel oldu burnum. Selçuk Beyede burdan çook ama çoookk teşekkür ediyorum, iyiki size ameliyat oldum hem çok doğal hemde güzel bir burnum var. Burdaki herkese bütün içtenliğimle yüzde yüz tavsiye ederim.Akademik kariyeri iyi bir doktor fakat bu forumda birçok başka dr hakkında bilgi olmasına rağmen Selçuk Bey hakkında kimse birşey yazmamış.
Bu doktora burun estetiği olan memnun olan, olmayan vs herhangi bir bilgi paylaşabilir misiniz lütfen. Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz biri de olabilir.
Pahali oldugunu biliyorum revizyon 17.20 bin arasi ama deger mi bilmiyorum aklimda 3 dr var muhammed dilber.bekir sivri.selcuk inanli siz kimleri dusunuyorsunuz[/
Ben bu doktor beye beş yıl önce ameliyat oldum.Bence buradaki olumlu yazılara veya instagramdaki fotoğraflara bakıp hareket etmek yanıltıcı olabiliyor,oralarda hep iyileri var örneğin bakın B.S mağdurlarına...gazetede haber olunca birçok insan çıktı ortaya, ama sizin bu yorumunuza daha önce olumsuz cevap veren olmamış onunla da ilgili.Pahali oldugunu biliyorum revizyon 17.20 bin arasi ama deger mi bilmiyorum aklimda 3 dr var muhammed dilber.bekir sivri.selcuk inanli siz kimleri dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?