- Konu Sahibi koyukahverengi
-
Akademik kariyeri iyi bir doktor fakat bu forumda birçok başka dr hakkında bilgi olmasına rağmen Selçuk Bey hakkında kimse birşey yazmamış.
Bu doktora burun estetiği olan memnun olan, olmayan vs herhangi bir bilgi paylaşabilir misiniz lütfen. Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz biri de olabilir.
Akademik kariyeri iyi bir doktor fakat bu forumda birçok başka dr hakkında bilgi olmasına rağmen Selçuk Bey hakkında kimse birşey yazmamış.
Bu doktora burun estetiği olan memnun olan, olmayan vs herhangi bir bilgi paylaşabilir misiniz lütfen. Çevrenizde tanıdığınız bildiğiniz biri de olabilir.
ben de 8 ay önce selçuk inanlı ya rinoplasti ameliyatı oldum. ameliyattan önce bu konuda çok araştırma yaptım, kulak burun boğaz asistanı bir arkadaşım var kendisi bu camiada ki tüm hocaları biliyor ve seminerlere,kongrelere katılıyor, nefes alma problemim olmaması için plastik cerraha değil de kbb doktoruna gitmemin daha iyi olacağını söyledi, selçuk inanlı yı da o tavsiye etti. çok memnunum, okadar doğal oldu ki, en önemlisi nefes alma problemim hiç olmadı. doktorumdan çok memnunum ve herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.
bana birkaç hastane seçeneği sunmuştu , hastane standartlarına bağlı olarak arada bir miktar fiyat farkı vardı ben ortalama bir hastanede yaptırdım anadolu yakasında yapılsın istedim akademik hospitalde yaptırdım. profösör olması nedeniyle fazla fiyat ister diye bende ilk başta çok çekindim ama çok makul biri ve paragöz hiç değil, benim burnumdan nekadar rahatsız olduğumu anladı ve çok yardımcı oldu, kısacası konuşursan nedemek istediğimi göreceksin, çok farklı bir insan, en ufak bir sorum olduğunda arıyorum, her zaman çok tatlı davranıyor.
Arkadaşım ben kendisine ameliyet oldum. birinci ameliyatımı dokuz eylülüniversitesinde olmuştum. ama nefes alışım tam düzelmedi ve burnumun ucu biraz düştü ve küçük bir kemer oluştu. İstanbula gelince hem Barış Çakırla Memorialde çalıştım, Hem Selçuk Beyle Academik Hospitalde çalıştım, hemşireyim. Barış Bey baktı burnuma düzeltme ameliyatları sıkıntılıdır, ben daha önce başkasının yaptığı burnu ellemek istemem ama neyse bi bakarız gibi kaprisli laflar etti. Selçuk beyle tanışınla KBB'ci olmasından dolayıda gösterdim, konkalardan dolayıda hemen ameliyat dedi, ve şuan nasıl memnun olduğumu tarif bile edemem, burnumun estetik olduğunu ben söylemesem kimse bilmiyor. Ve benim için iki ameliyat arasındada inanılmaz konfor farkı vardı. Kesinlikle tavsiye ederim herkese.
ilk defa bu doktorun adını duydum foto paylaşır mısınız ve maliyetiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim
Kız kardeşim yaklaşık 2,5 yıl önce 2.ameliyatını selçuk beye oldu şimdi inanılmaz memnun bende 30 nisana gün aldım ameliyat olacagım selçuk beye çok araştırdım dediginiz gibi drlar ugraşmak istemediklerinden faiş fiyatlar veriyorlar ben 15binli rakamları ve üzerini bile işittim selçuk bey fiyat olarakta en makuluydu ayrıca kliniginde burnunu yapmış oldugu hastalarını ve kızkardeşimin burnunu baz alırsam mükemmeliyetine inanıyorumbenim de 2. ameliyatım olacak ilki 4 yıl önceydi ve nefes alamıyorum, sürekli burun spreyi kullanmak zorunda kalıyorum 2 tane doktora gittim ve pek yapmak istemediler herhalde çünkü çok fazla fiyatlar söylediler, hemde boşuna muayene parası verdim. selçuk beyi duydum hiç nefes alamayan bir arkadaşımın burnunu yapmış ve çok memnun, bilgisi olan varsa yazsın lütfen, 2.ameliyatı olup memnun olan varmı ve muayene için para alıyor mu?
Kız kardeşim yaklaşık 2,5 yıl önce 2.ameliyatını selçuk beye oldu şimdi inanılmaz memnun bende 30 nisana gün aldım ameliyat olacagım selçuk beye çok araştırdım dediginiz gibi drlar ugraşmak istemediklerinden faiş fiyatlar veriyorlar ben 15binli rakamları ve üzerini bile işittim selçuk bey fiyat olarakta en makuluydu ayrıca kliniginde burnunu yapmış oldugu hastalarını ve kızkardeşimin burnunu baz alırsam mükemmeliyetine inanıyorum
kendi isminde sitesi var Prof. Dr. Selçuk İnanlı , ameliyat ettiği bir kızın tüm görüntülerini videoda izleyebiliyorsun, banada aynı şeyleri yaptı, fotoğraf çekimi vs. gayet açıklayıcı ve eğitici, oradan bakabilirsin.
Kızlar,
Amelıyat ucretı hakkında bılgı verebılırmısnız?
Ben 1 hafta önce ameliyat. Oldum dün dikişler alındı, morluk hiç yok ve 3. Günden beri nefes aliyorum. Açık yöntemle yaptı kbb doktorları galiba böyle tercih ediyor, birde ücret konusu yaptıgı hastane ve burunzorluguna göre 4 bin 7 bin arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?