Prof. Dr. Selçuk İnanlı Burun Estetiği(Resimli)

dilasword

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
10
1
16
37
Kızlar merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce Selçuk İnanlı burun ameliyatımı yaptı. Burnumda ileri derecede nefes alma problemi vardı küçükken darbe almışım :KK43: ucu yamuktu ve yandan bakıldığında kemer vardı. Burnumdan nefes almak benim için imkansız gibiydi hep ağzımdan nefes alıyordum. Estetik ameliyat olan birkaç kişiyle konuştuğumda nefes sorununun çözülmediğini söylediler ben de bu yüzden özellikle kulak burun boğaz uzmanı olan bir doktor seçtim ve hiç pişman olmadım. Hem nefes sorunum çözüldü hem de estetik olarak çok hoşuma giden bir burnum oldu. Merak edenler için ameliyattan önce ve sonra çekilmiş resimlerimi ekliyorum.
1a.webp
4a - Copy.webp
1.webp
2.webp

Çok doğal olmuş canım. Hayırlı olsun:)
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Burnumun içinde kemik var nefes almamı zorlastırıyor. Ameliyat olacaktım fakat estetikde olmak istediğim için bekletiyorum. Fiyat konusu nasıl Selçuk İnanlı'nın? Barış çakır teoman doğan falan çok iyi ama çok pahalılar..:işsiz:

Gerçekten çok hoş olmuş güle güle kullanın :)
Deriniz kalın deri miydi peki?

Çok doğal olmuş canım. Hayırlı olsun:)
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Burnumun içinde kemik var nefes almamı zorlastırıyor. Ameliyat olacaktım fakat estetikde olmak istediğim için bekletiyorum. Fiyat konusu nasıl Selçuk İnanlı'nın? Barış çakır teoman doğan falan çok iyi ama çok pahalılar..:işsiz:

Benim ikisi tek ameliyatta halloldu gerçekten büyük rahatlıkmış ☺☺ Bu işi çok iyi yapan çok güvenilir bir doktor Selçuk bey gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Fiyat kişiden kişiye çok değişiyor ama randevu için arayıp kendi durumunu anlatırsan ortalama bir fiyat söylüyorlar.

Benim ikisi tek ameliyatta halloldu gerçekten büyük rahatlıkmış ☺☺ Bu işi çok iyi yapan çok güvenilir bir doktor Selçuk bey gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Fiyat kişiden kişiye çok değişiyor ama randevu için arayıp kendi durumunu anlatırsan ortalama bir fiyat söylüyorlar.
En azından ortalama bir fiyat verseniz 50bin falan duyduk?

Back
X