• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PROF. DR . REKLAM

• Konu Sahibi Konu Sahibi yax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yax

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
1
1
1
36
gitmediğim doktor kalmamıştı tedavilerim sonuç vermedi benim durumumda olanları bilgilendirmek amacıyla buraya yazmak istedim eğer bebek istiyorsanız ve olmuyorsa tüp bebekte başarının tek adresi karşıma Allah hocayı çıkardı ve şimdi tüp bebekte başarısı sayesinde çok sağlıklı iki bebeğim oldu ikizlerim dünyaya geldi bi kızım bi oğlum oldu gerçekten alanında çok başarılı olan bi doktor kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır sayesinde aile olduk tüp bebek düşünenler mutlaka ile tanışmalı zaten ilgisine hayran kalacağınız bir doktor tedavinin başından sonuna kadar manevi desteği ile de yanımdaydı Allah yolunu açık etsin mutlaka bu durumda olanların gitmesi hanımı tanıması gerekli bence

Son düzenleyen: Moderatör:
meraba bu yazdıklarınıza aynen katılıorum benimde ablamın gitmediği doktor kalmadı hanım kısa süren bi tedavi ile ablamın bebek sahibi olmasını sağladı gerçekten başarısı taktir edilesi zaten insanlığına içtenliğine başarısına saygım sonsuz ve tedavi süresince bizi hiç yalnız bırakmadı bu sorunu yaşıyanlar dediğiniz gibi mutlaka Prof.Dr. la tanışmalı

benim ablam cok uzun sure bebek sahibi olamadı isim vermicem gitmediğiz doktor kalmadı sonunda Prof.dr.la tanıştık ve şimdi ablamın oglu var hemde hanımın çok kısa bir tedavi süreci sonunda bebegımız oldu hanıma sonsuz teşekkürler mutlaka bu durumu yaşıosanız tüp bebek tedavisi için hanımla tanışmalısınız

bu benim yaşadığım hikaye kimsenin reklama ihtiyacı yok benim de kimsenin reklamını yapmaya ıhtıyacım yok mutluluğumu paylaşmak reklam mı

Back